Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ted mám okna zabarikádovaná kytkama, protože ten prdous malý mi leze ven na parapety
V novém bytě taky není balkon, ale všude se budou dávat sítě, abych mohla větrat a nemusela stresovat, že mi kocour vyletí z okna a ztratí se nebo se zraní.
@KačuliKačka Mates mi někdy lehá do Orchideí a to úplně šílím.
![]()
Jen v rychlosti dočítala nějak ted není moc cas ![]()
@Liskynka taky nemáš kocoura očkováni? A co odčervovani?
My se shodli s chovatel kou ze očkovat dal nebudeme takže ma jen ten kotě či zaklad a dal nechci. A odčervovat ji taky nějak často nehodlám to spis nechám vyšetřit trus ![]()
@PetiteFillette to uz na mrouskanim vypadá a. Pokud koťata nemáš v planu tak bych tu kastraci neodkladala ![]()
Holky co jste ted byli čerstvé kastrovanych kočky nebo i dYl a pamatujete si to? Měli tu ránu par dni po tom zdurelou?
@Mišička63 ja bych na nezajistí nej balkon kočku nepustila měla bych strach
ale tak ty ho znáš nejlip ![]()
@quinny nn nejsou očkovaný na nic, jen kastrovaný a úplně v pohodě!!! sice říkal vet.dr,že se na našich botách můžou přinést vajíčka tasemnice, nebo nějakých parazitů, ale to by jsme viděli při vyklízení bedýnky. a za celých 7let jim nic nebylo krom zánětu moč. cest..a na to mu dám urinal a je je pohodě
![]()
Monique maso kupuji v Bille nebo globusu. Nebo i v Tescu mě je to fuk. Udělám si balíčky po 3 větších kouskách tak 2cm na 2cm a to za den sní a je to pro něj akorát a pak ráno půl kapsičky a třeba večer nebo odpoledne druhou půlku. Nevím jestli to může mít 6dkg nebo víc. Nikdy jsem to nevážila.
Andýs jí maso jen z ruky. Takže krájím a krmím a když má dost tak čuchne a jde pryč.
Dávám hovězí, kuřecí, krůtí, vepřové ale to jen tak jednou za týden a libové. Vepřové maso je dost tučné tak sním opatrně. Jinak vše jen sirové. Vařené maso nejí. Jak už někdo psal 48 hodin přemražené aby se zničili ty potvůrky kdyby vněm nějaké byli.
Ewanka: vůbec mi nepříjde tvoje kočička tlustá. Tak jí dávej papat tak jako doposud.
Granulky jsou u nás k dispozici stále. Kupuji bez obilovin. Mám Portu21,Bosch sanabelle bez obilovin. Stačí že mu chutná ten Felix kde to obilí je ![]()
Jdu na radu…jaké mám pořídit škrabadlo pro kocourka
Jaké mi doporučíte? Stačí pro začátek nějaké menší? Je lepší s pelíškem, nebo bez? Cenově spíše levnější děkuji ![]()
@Pipet Náš Jindra bohužel přerostl kočku už dávno. Bohužel pro tu kočku. Ještěže má škrabadlo až ke stropu, ptž by se neměla kam jinam schovat. Všude ji vyšťourá a ztrpčuje jí život. Ani mu nevadí, že to je vykoupeno krvavými škrábanci, hlavně že kočka zdrhá, to je přeci děsná prča ![]()
@ewanka Jako,jak je to po vyholení, tak to trošku ční, nicméně náš kocour ten špek má taky
, a to má ještě 2kg rezervu
.Dávala bych jí normálně jíst.
@PetiteFillette
U nás totéž, bohužel poslední dobou si dělá s kocoura i koníka
,jak ho vidí někde ležet.
@Mišička63 píše:
Holky myslíte že mtes může chodit normoš na balkon? Jsme v druhém patře.
Kocoura pouštím, kotě né, mám strach že by prolezla ze spodu, bo je ještě malá, podle mě by se protáhla
.A honit kočku, když skočí, není žádná sranda.Ale mi jsme v prvním. Ve druhém bych taky pustila, ale bacha, stalo se mi, že kocour v 6 ráno přeskočil na balkon k sousedom, a nechtěl domů ![]()