Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
dada1511
24.6.13 21:47

@KačuliKačka jj, taky máme sítě, i kvůli kocourovi, to proletí pták kolem, a je hned 2 hodiny co dělat :lol: Na ten balkon chodí teda jen pod mojím odborným dozorem, samotného bych ho tam nenechala. Chodí semnou kouřit :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2901
24.6.13 21:54

@dada1511 Hm,tak sousedi mají na balkoně morčata. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
24.6.13 22:16

Já bych kocoura bez sítě na balkon, okno nepustila. Už takhle jsem ho dvakrát z tý sítě sundavala a modlila se aby vydržela, je to jen taková provizorni nalepená do okna nic pevného, naštěstí ho urdžela. Perfín je strašný torpédo jak má letecký den tak by mi tím oknem vyskočil, a jak je za oknem můra nebo pták tak taky startuje :think: takže já bych to neriskovala.

@Pipet ty si ty svý miláčky snad aranžuješ :D to snad není možný :D takhle se opičit, otazka je kdo po kom :think: :palec:

@janikhlavik se škrabadlem a boudičkama je to asi individuální, já je nemám ale Perfík když se může pod něco zašít tak se zašije, takže by se mu asi líbila, až budu požizovat nové tak s nějakou boudičkou, jen doufám že mě nevypeče a bude se mu líbit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
25.6.13 06:43
@Pipet píše:
Kurňa, oni jsou spolu nějak propojení nebo co :lol:

Tak to je jak u nás, jakmile puboš sebou praští na zem nebo gauč, hned tam má staoruška vyplácnutého taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
25.6.13 08:38

@Liskynka tak to moc rada ctu 8) přesně takhle to mám v planu :palec:

@janikhlavik to záleží kolik chces investovat. My máme tohle ale v tmavě barvě a uz spoustu let
http://www.unieshop.cz/…e-kocky.html Časem budu muset vybrat nové a asi vyberu trosku menší skrze prostor kterého není na zbyt ale zase kočky mají rady rozhled z výšky tak možna něco až do stropu :*
Kdyz si zadal do google škrabadlo kočka a přednes na obrázky prohlédněte toho spoustu. Nejlevnější variantu jsme měli v předchozím bytě. Byl tam dřevěný sloup jako podpěrka patra a ten jsme omotali sysalem. A pokud není peněz na zbyt kočička bude určitě vděčná i za ten maly sloupek ;)

@PetiteFillette u nás to samé jen ta naše jepice se tem teroristům ještě nastavuje místo aby se schovala :zed: to je pak těžký je chvíli udržet od sebe :mrgreen:

Ještě jak se tu řešilo to maso. Tak celkem levna a přijatelná varianta je hovězí srdce. Sice je málokdo k dostání, ale stojí par korun. Sice to zpracování není žádná radost, ale zkušené kuchařky si poradi. Jen to pomalu a zamrazim po menších porcich. Pak vždy s předstihem vyndam do lednice aby to povolilo a těsně před to přejezdu v mikrovlnné a kočičák je nadšen :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
25.6.13 09:28

@quinny :D

Ještě mě napadá jeden dotaz. Mléčný krok. Dělají vaše miciny? Ta naše chodí mazlit jenom za mnou, tak to samozřejmě dělá jen mě. A mě to teda dost vadí. Klepu ji přes packy, dokud toho nenechá, evidentně chápe, že mi to vadí, ale zkouší to vždycky znova. Dělá mi to na místech jako na krku, ve výstřihu, na paži z té vnitřní strany.. takže samé labůžo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
25.6.13 09:45

@PetiteFillette ten náš nejmladší to dělává ráno, když nemusím vstávat a mladému se to nezdá, že tolik hodin a já se flákám v posteli :lol: jinak přes den nee…
Ale kamarádky kocour to dělává pořád a ještě jí u toho „žužlá“ tričko, brali ho jako 5 týdenní kotě, nebot kočička majitelům utekla a nechala 2 týdenní koťata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
25.6.13 10:32

@Nitetis taky máme sítě a u nás teda vedou ptáci. Sítě jsou sice docela bytelne ale stejne mám strachze kdyby to vzala s rozebehem ze vyletí ven i se síti což by z patyho patra asi nebylo nic moc :zed: ale zatím je hodna jen se max opírá a to je v poho :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
25.6.13 10:37

@PetiteFillette ono to vtipné jen zni. Ale kdyz porad dokola řeším mlade jak na ni ječí pak jí stahuje z kůže tak ječí ona a nakonec ho kouše tak zase řve on :pocitac: do toho občas vyběhne starší a trhá je od sebe stylem ze je oba zalehne tak uz to začíná byt místy i neúnosné, ze mám huť je zavřít každého do jednoho pokoje a sama někam zdrhnout :andel: :mrgreen:

A mléčný krok je u nás oblíbeny. Dělavá všem kdyz jev pohode a stačí ji jen malinko usměrnit na jiné místo a jsou spokojeni vsichni 8) ona ještě občas i láskyplně okusuje a to je teprve něco…ale všechno lepsi než kdyz ji děti rozdrazdi a ona pak lítá a kouše i do me :cert: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
25.6.13 10:47

@ewanka zkusím vyfotit naši potvůrku ve stoji, většinou se válí, je to tedy britka takže větší ale má 5,4kg a vak na břiše má ještě o cca 1cm směr dolů, zatím mě nenapadlo řešit to dietou ani veterinář nic neříkal.. ale měli jsme kocourka měl necelé 4kg tou dobou a při kastraci měl v břiše také dost tuku a vypadal přesto jak dostihový kůň, nikde nic, myslím si, že u vás je kočička ještě v růstu takže bych případně tedy trochu omezila ale ne tak striktně..
co se týče očkování, tak je očkovaná, ale očkujeme jednou za dva roky, dle veterináře by se mohlo i jednou za tři roky, ale většina to nepřizná protože jim jde o peníze, takže na vás apelují choďte pěkně preventivně každý rok :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
25.6.13 13:23

@stiskoch Tak to mám já dobrou veterinářku, dokonce mi nedoporučila vzteklinu, bo bytová kočka to nemá kde chytit, že.

• Citovat
  • Upravit
dada1511
25.6.13 13:24

@quinny Nežere,mrcha jedna, ani s vývarem :zed:

• Citovat
  • Upravit
695
25.6.13 14:39

@dada1511 : tak kočky se všeobecně proti vzteklině moc neočkují. Očkují se tzv. komplexem proti kočičím nemocem a v tom může být i zahrnutá ta vzteklina a taky nemusí. Náš veterinář dává jeden rok komplex bez vztekliny a druhý rok komplex se vzteklinou a tak to střídá a je jednou jestli to je bytová kočka nebo ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
25.6.13 15:52
@dada1511 píše:
@quinny Nežere,mrcha jedna, ani s vývarem :zed:

co na to říct spatnej prototyp vrátit mamince…reklamovat :mrgreen:
jaky ze to ma granule? I kdyz hádám uz jsi zkoušela víc a od staršího si taky neda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
25.6.13 15:55

Jedna naše kočka měla po očkováni zhoubný nádor takže ja se tomu dost bránim.
Tvrdí se ze to děla ta vzteklina :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný