Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@janikhlavik Můžete mi prosím poslat stránku s tím škrábadlem? Děkuji ![]()
@PetiteFillette a nemáte fotky stromu? Prosím jaké jste použily provazy na omotání? Koukala jsem u nás, že mají silný provaz za 10,– za 1 metr a je 0,8cm šíře a co jsem tak počítala, budu potřebovat asi 60m. Strom pujdem najít o víkendu a chci ho až do stropu a pak už jen plošinky jako odpočívadla a nějaké závěsné leženíčko a bude to ![]()
My ho nedělali ze stromu, ale z PVC trubek
Použili jsme kupované kokosové lano, tady je ho 100m a nestačilo nám, ještě tak 20m chybí a nikdo to furt nechce dodělat
http://eshop.romak.cz/…prirodni/103 Nafotím vám to..
@Ani123 našla jsem toto http://katy-sissy.blog.cz/…am-prirustek a pak ještě toto http://www.kocicistromy.cz/ inspiraci hledám na fotkách a pak bude záležet, jaký strom najdem a jak bude členěn ![]()
@PetiteFillette moc děkuji
je naprosto parádní
. Strašně děkuji za odkaz, jen se k němu zeptám chápu to dobře, že za 190,– je těch 100-110m provazu? To by potom vyšlo škrabadlo ještě levněji, než jsem počítala já
Na ty ležící plochy chci koupit takovou tu chlupatou jemnou deku a ušiju z toho povlaky s polostrováním tak, abych je mohla sundat a vyprat. No už mám návrhy i nakreslené a dokonce pastelkama vybarvené
jsem si se synem hrála ![]()
@janikhlavik Jj, ta cena sedí. Akorát je to teda strašná drbačka to tam namotat pevně. My to podlepovali tekutýma hřebíkama a měla jsem strašně sedřené ruce, ale fakt hodně. To lano je strašně ostré, příště už bych si na to vzala pracovní rukavice, pokud by to v nich neprokluzovalo. Ty plochy jsem taky chtěla původně sundávací a pratelné, ale nakonec jsem se na to vybodla. Máme ho skoro půl roku a je úplně čisté, však nožky špinavé nemá a kdyžtak to bude stačit jenom povysávat..
@janikhlavik Mám furminátor small na cca 5kg kocoura polodlouhá srst a super, ten střední je podle mě na kočku moc velká a ten největší určitě ne…
Drápky - venkovní Macík má drápky úplně krátké, relativně tupé… ![]()
Ducka pokojový je má pěkně ostré.
@Nitetis Jaký máte na Perfího hřeben- kartáč? Nemáte furminátor? Nevím jakou pořídit velikost na Ragdollka? Děkuji ![]()
Ahoj holky…dneska jsme vytáhla za asistence jedné slečny z pod auta koťátko…bylo tam prej už od včerejší noci…strašně kňouralo a nikdo ho nebyl schopnej vydolovat ven…mám ho teď doma, ale kocour je z něj vyřízenej, napadá ho a je jen otázka času než to neuhlídám…nemáte někoho, kdo by chtěl hezký černý čistotný (už se vyčuralo do záchodku co jsme mu přistavila) kotě? Jsem z Prahy a klidně bych vám ho zítra někam dovezla…problém je, že v pátek jedu do brna na delší dobu (vlastně bych ho mohla dovézt i do toho Brna když na to přijde) a manžel se o něj starat nebude a v kombinaci s našim kocourem to prostě nejde…jestli nic tak zítra halt útulek…protože tady max přes noc…
@Tuco Jé, chuděrka. Je krásné. Manžel by mě vyhodil i s kočkama, kdybych dotáhla domů další zvíře
A taky jedeme na dovču, takže bohužel u nás být nemůže. Snad se ho někdo ujme ![]()
V té souvislosti mě mimo mísu napadá, že já včera zachránila z betonové jámy ve školce krtka ![]()
Tak to je mi jasný, že po tom hned někdo neskočí…stejně to nakonec zbude na ten útulek páč sehnat někoho takhle narychlo to je nemožný…
Jo a nevíte alespoň kam do útulku tady v praze? kterej je „bezpečnej“ s dobrou pověstí…