Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@janikhlavik tenhle měl Perfík než vyrostl, teď máme větší - na každý rozměr ještě o 10 cm víc… mám krytý s filtrem ale myslím že je tak trochu k ničemu… ty dvířka netěsní, takže smrádek jde stejně hlavně dvířky
@janikhlavik zkusím najít… nalezeno : http://steliva-a-toalety-pro-kocky.heureka.cz/…rna-vanicka/ ale já jí tenkrát kupovala v akci asi za 600
Holky zatím jsem našla tuhle ta vypadá luxusně
http://steliva-a-toalety-pro-kocky.heureka.cz/…p-capuccino/
@Pipet Já se stěhovala už 4 krát
, ale nikdy s kočkama
. Nicméně nás to určitě ještě min. jednou čeká…Náhodou je to super, to by člověk nevěřil kolik skladuje krámů, dokud ho ta předstěhovací horečka nedonutí konečně vyhodit ![]()
Tak u nás proběhlo stěhování v únoru.
Už se stěhovat nechci.Taky doufám že nebudu.
Tak my máme stěhování taky za sebou. Stěhovali jsme se z bytu do domečku. Bála jsem se o kočky jak to vezmou a docela v poho. Z kocoura je napůl venkovní, ale drží se okolo domu, Venku vydrží max dvě hoďky a pak chce domů. Kočku se bojím samotnou pouštět, protože je hluchá, takže chodí pod dozorem a je docela opatrná, jenom prozkoumává zahrádku, anebo se rovnou usadí pod keřem a jen čučí. Ale z trávy dotáhli blešky a teď se strašně diví co, že je to kouše v kožíšku
A zabydleli se tu rychleji než my.
@Burak Náš Mates taky vždycky sedí pod vanou když se koupem a je na něm vidět jak rád by tam tky skočil.
![]()
Holky koupou se vaše čičmundy? ![]()
Vidím to tak na srpen, včera jsem měla nehodu a mám po pádu do betonového příkopu natřískanou bederní páteř, takže se mi všechny plány komplikují
ale nové škrabadlo kočičákům dopřeju i kdyby čerti padali z nebe ![]()
@KačuliKačka ![]()
Ježíš, tak se uzdrav, auau, bolí mě to jen při představě ![]()
Ale než se vdáš, tak se to zahojí
![]()
@Pipet píše:
@KačuliKačka
Ježíš, tak se uzdrav, auau, bolí mě to jen při představě
Ale než se vdáš, tak se to zahojí![]()
Díky, ale vdávat se budu možná až za hooodně dlouho, tak to bude v poho, jen mě to komplikuje to stěhování no… ale je to jen modřina, jen holt mrcha bolí…