Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
9.7.13 07:42
@dada1511
@dada1511 píše:
@KačuliKačka No,jo, chytla ho druhá můza :D

On je notorický zkoumatel všeho mimo byt. Na to, že je kocour, tak má prý psí povahu, říkal veterinář :lol: On doslova miluje nové prostory, nové věci, které může prolézt, očichat a prozkoumat. Narozdíl od těch dvou, Samík rád i cestuje, občas ho brávám k babi na návštěvu, to máte vidět, jak šmejdí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
9.7.13 10:20

Vedu s partnerem velmi „živou“ debatu, jaký zámek by měl být ve vstupních dveřich do bytu. On by nejraději 2 super zámky, mně stačí jeden bezpečnostní. JE to jak u blbých, on má svou pravdu a já jsem zase proti extrémním věcem.

Proto na vás mám dotázek: jaké zámky máte v bytě, popř. na domečku?

Dnes jsem mu napsala, že kašlu na věci, hlavně at jsou v bezpečí kočky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
9.7.13 10:25

@KačuliKačka MÁME JEDEN BEZPEČNOSTNÍ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
9.7.13 13:08

@KačuliKačka My teda jeden obyčejný :nevim: a mám tušení, že kdyby někdo chtěl, tak stačí do těch dveří kopnout a rozpadnou se.
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
9.7.13 13:39

@Pipet @Mišička63 díky díky, ostatní prosím dejte mi taky info, jinak já z toho svého chlapa fakt zcvoknu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
9.7.13 13:56

@KačuliKačka máme jeden bezpečnostní zámek a hodně zvědavou sousedku, co o všem ví a tak to je další bezpečnostní zařízení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
9.7.13 14:00
@KačuliKačka píše:
To mi povídej :lol: sice mám předběžně vybrané škrabadlo až do stropu, ale jsem taky nahlodána počkat na sprnovou výstavu koček a obhlídnout ještě ty polská škrabadla, co tam mívají… :think: sice jsou dražší, ale ty polštáře se dají prát a jsou neskutečně hebounké ;-) No uvidíme, kolik penízků po stěhování zbyde.

my si škrabadlo vyrábíme sami. Už je ve fázi sušení stromu na balkoně a už jsou připravené i odpočívadla a krásná chlupatá deka na pošití :lol: o víkendu budem kompletovat a omotávat provazem, to bude asi to nejhorší :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
9.7.13 14:10

@KačuliKačka :think: Bezpečnostní zámek na bytě stačí, když k němu pořídíš i protipožární dveře ;)

Moje známá byla taky tak trefená, měla tam 4 zámky. Ono nic proti bezpečnosti, ale celkem pálka, když se pak ztratí nebo ukradnou klíče. Což se jí stalo. Stejně, většina zlodějů leze oknem nebo přes balkony.

• Citovat
  • Upravit
17162
9.7.13 14:16

@janikhlavik tak na tohle prostor nějak nemáme a asi ani tu trpělivost s výrobou :lol:

@dada1511 protipožární dveře jsou tam právě cca 2 měsíce nové, pořád říkám, že stačí jeden zámek + naproti jsou senioři co jsou pořád doma a taky mají přehled, ale prý jsou slušní, hodní :) Díky
Mám sto chutí mu říct, že když se tak bojí o tu svou blbou televizi, tak at si ji nechá na svém bytě a spokojí se s naší starou obr telkou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
9.7.13 14:21

@KačuliKačka :D Nám dneska vykradli auto :pocitac:,takže se mu nedivím, ale zas když tě budou chtít vykrást, tak tě vykradou i tak, stačí ty dveře a bezpečák. Bojí se o televizi, jo? :mrgreen: No, my jak jsme jeli na dovolenou, tak by jsi se divila, co vše jsme skovávali :lol:,kdyby náhodou. Ti chlapi to mají asi všichni.

• Citovat
  • Upravit
dada1511
9.7.13 14:27

Nám kradou pořád všechno, od auta po Vánoční stromek z balkonu, dneska opět toto :roll:,přitom toho sami moc nemáme :nevim:,takže by jsme měli být asi taky víc podezřívaví, ale já si zas říkám, jsou to jenom věci. A bezpečnost ano, ale v rámci normy, né aby to hraničilo s úchylkou.

• Citovat
  • Upravit
1078
9.7.13 14:28

Bezpečnostní dveře, zárubně vylité betonem, jeden bezp. zámek stupeň ochrany 4. Holt byt po policistovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
9.7.13 14:29

@janikhlavik To jsem zvědavá, na to až to skompetujete :palec:

• Citovat
  • Upravit
dada1511
9.7.13 14:29
@ivulka píše:
Bezpečnostní dveře, zárubně vylité betonem, jeden bezp. zámek stupeň ochrany 4. Holt byt po policistovi.

To je husté :)

• Citovat
  • Upravit
1078
9.7.13 14:31

Dada1511 : já vím, ale aspoň trochu mám klid. I když kdo chce, tak si cestu najde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný