Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@dada1511 píše:
@KačuliKačka No,jo, chytla ho druhá můza
On je notorický zkoumatel všeho mimo byt. Na to, že je kocour, tak má prý psí povahu, říkal veterinář
On doslova miluje nové prostory, nové věci, které může prolézt, očichat a prozkoumat. Narozdíl od těch dvou, Samík rád i cestuje, občas ho brávám k babi na návštěvu, to máte vidět, jak šmejdí ![]()
Vedu s partnerem velmi „živou“ debatu, jaký zámek by měl být ve vstupních dveřich do bytu. On by nejraději 2 super zámky, mně stačí jeden bezpečnostní. JE to jak u blbých, on má svou pravdu a já jsem zase proti extrémním věcem.
Proto na vás mám dotázek: jaké zámky máte v bytě, popř. na domečku?
Dnes jsem mu napsala, že kašlu na věci, hlavně at jsou v bezpečí kočky
![]()
@KačuliKačka My teda jeden obyčejný
a mám tušení, že kdyby někdo chtěl, tak stačí do těch dveří kopnout a rozpadnou se.
![]()
@Pipet @Mišička63 díky díky, ostatní prosím dejte mi taky info, jinak já z toho svého chlapa fakt zcvoknu ![]()
@KačuliKačka máme jeden bezpečnostní zámek a hodně zvědavou sousedku, co o všem ví a tak to je další bezpečnostní zařízení ![]()
@KačuliKačka píše:
To mi povídejsice mám předběžně vybrané škrabadlo až do stropu, ale jsem taky nahlodána počkat na sprnovou výstavu koček a obhlídnout ještě ty polská škrabadla, co tam mívají…
sice jsou dražší, ale ty polštáře se dají prát a jsou neskutečně hebounké
No uvidíme, kolik penízků po stěhování zbyde.
my si škrabadlo vyrábíme sami. Už je ve fázi sušení stromu na balkoně a už jsou připravené i odpočívadla a krásná chlupatá deka na pošití
o víkendu budem kompletovat a omotávat provazem, to bude asi to nejhorší ![]()
@KačuliKačka
Bezpečnostní zámek na bytě stačí, když k němu pořídíš i protipožární dveře ![]()
Moje známá byla taky tak trefená, měla tam 4 zámky. Ono nic proti bezpečnosti, ale celkem pálka, když se pak ztratí nebo ukradnou klíče. Což se jí stalo. Stejně, většina zlodějů leze oknem nebo přes balkony.
@janikhlavik tak na tohle prostor nějak nemáme a asi ani tu trpělivost s výrobou ![]()
@dada1511 protipožární dveře jsou tam právě cca 2 měsíce nové, pořád říkám, že stačí jeden zámek + naproti jsou senioři co jsou pořád doma a taky mají přehled, ale prý jsou slušní, hodní
Díky
Mám sto chutí mu říct, že když se tak bojí o tu svou blbou televizi, tak at si ji nechá na svém bytě a spokojí se s naší starou obr telkou ![]()
@KačuliKačka
Nám dneska vykradli auto
,takže se mu nedivím, ale zas když tě budou chtít vykrást, tak tě vykradou i tak, stačí ty dveře a bezpečák. Bojí se o televizi, jo?
No, my jak jsme jeli na dovolenou, tak by jsi se divila, co vše jsme skovávali
,kdyby náhodou. Ti chlapi to mají asi všichni.
Nám kradou pořád všechno, od auta po Vánoční stromek z balkonu, dneska opět toto
,přitom toho sami moc nemáme
,takže by jsme měli být asi taky víc podezřívaví, ale já si zas říkám, jsou to jenom věci. A bezpečnost ano, ale v rámci normy, né aby to hraničilo s úchylkou.
Bezpečnostní dveře, zárubně vylité betonem, jeden bezp. zámek stupeň ochrany 4. Holt byt po policistovi.
@ivulka píše:
Bezpečnostní dveře, zárubně vylité betonem, jeden bezp. zámek stupeň ochrany 4. Holt byt po policistovi.
To je husté ![]()
Dada1511 : já vím, ale aspoň trochu mám klid. I když kdo chce, tak si cestu najde…