Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Mišička63 jj,to málo co nezničili děcka a nestihl kocour, teď dodělává kotě
![]()
@dada1511 píše:
@Mišička63![]()
![]()
No, nevím nevím, zda to bude to pravé ořechové
,mě jednou kocour v návalu zvědavosti skočil do vany plné vody, a pak se velice divil
to musel být šok že je to mokré a nedobré, co??
![]()
Nestíhám vás dočítat, jsem 4 strany zpět
ale nasmála jsem se
@Pipet píše:
@KačuliKačka My teda jeden obyčejnýa mám tušení, že kdyby někdo chtěl, tak stačí do těch dveří kopnout a rozpadnou se.
@KačuliKačka já tě asi moc nepodpořím v tomhle, máme komplet bezpečnostní dveře od Nextu, kde západky vyjíždí do všech stran…měli jsme papundeklové klasika panelákové, ty co vážně stačí kopnout a vykradli oboje sousedy pod náma.,,na základě tohoto zážitku (byla jsem doma s miminem a neslyšela lautr nic
)…sousedka byla na zhroucení…humáč jako…jsme snad do týdne měli ty bezpečnostní a jsem za to ráda…v paneláku se to vyplatí, pokud tam není kudy jinuýdy vlízt do toho bytu…u domu by to bylo jiné.
Zámek je tam tedy pouze jeden
to zase jooo ![]()
@siamka7 tunaka bych jim klidne dala ale asi by se zase po..al ![]()
@quinny Naštěstí kolem nás chodí většinou akorát babky do kostela a lidi na hřbitov.
Včera večer zvonila sousedka, Marcel se zas nechal zavřít do foliáče, tak že tam mňouká
![]()
@Liskynka píše:
@siamka7 tunaka bych jim klidne dala ale asi by se zase po..al
neposral
mudsí být ve vlaštní štávě NE v oleji
tunák je přeci dietní ![]()
Jsem tu po dvou týdnech? ![]()
jsem přestěhovaná, obývák a kuchyň zabydlená, ložnice jedno velké skladiště s postelí ![]()
A řeším otázku
Ragdoll jeden nebo dva? ![]()
@Monique1 tak přesně tuhle otázku si kladu také
Na začátku srpna si pojedem pro Jonáška a uvažuji, že mu kolem vánoc pořídím kamaráda. Sice doma sám nebude, máme fenečku Yorkšíra a dvě děti, ale stejně kočičí kamarád je kočičí kamarád. Já spíše řeším otázku, jestli ke kocourkovi kočičku, nebo kocourka. Budete dávat Ragdolla kastrovat?
@Monique1 ahoj ja mam dva brasky z jednoho vrhu.od pul roka kastrovany je jim 7let a jsou super. hrajou si spilu, spinkaji spolu v klubicku, perou se a pak se zase navzajem myji ![]()
@janikhlavik joo kastrovany jsou protoze Kaja byl prvni vyspeli a znackoval co se dalo“hlavne periny, boty a moje kabelky“ a hlavne i proto, protoze byl cele noci desne hlucnej a ja ho musela porad konejsit. jinak by se nevyspalo cele sidliste
a za druhe jsme nemeli v planu vystavy ani rozmnozovani ![]()
@Liskynka já jsem taky uvažovala, že pořídím sourozence, ale chovatelka má jen dvě koťátka a kocourek půjde k nám a kočičku si bude nechávat doma. Tak jsem myslela od jiné chovatelky, ale aby se snesly, když budou každý od jinud
Kastrovat taky budu dávat, ale to je ještě čas, počítám tak na devíti měsících a tedy doufám, že do té doby nebudu doma značkovat. Četla jsem, že to nejde ničím vyčistit a ten zápach zůstává
Když jsou doma dvě a více kočiček, tak je to pro ně určitě lepší
Nemají ale potom svůj kočičí svět? Chodí se pak mazlit, nebo si vystačej?
Já se na ty mazlící chvilky strašně teším ![]()
Já mám kocourka už kastrovaného. Druhé mi je celkem jedno co to bude
Ale jsem zamilovaná do kočičky
je ji teď 7 týdnů
Dneska se jedu za ni podívat.
Původně jsem chtěla v barvě blue mitted - mám už seal mitted - ale asi i druhé kotě bude ve stejné barvě. Je tak roztomilá a sladká
navíc všechno doma je, takže žádná další výbava by se dokupovat nemusela…
Je celkem dost koťat te
někdy když vemeš dvě koťata najednou dají ti celkem výraznou slevu.
@Monique1 budeme mít kocourka blue colorpoint a druhé bych chtěla blue, nebo seal bicolor. Když jsem hledala různé informace o Ragdollech, tak jsem zkoumala i barvy a snad všechny barvy mitted jsou nádherní chlupáči ![]()
Když jste u těch ragdollů, já nedávno objevila tohoto kocoura
http://www.silesia-star.cz/nas-kocour/bart
a můžu na něm oči nechat, strašně se mi líbí. I když to není asi takový ten typický ragdoll… Prostě nádherný.
@Mišička63
No, nevím nevím, zda to bude to pravé ořechové
,mě jednou kocour v návalu zvědavosti skočil do vany plné vody, a pak se velice divil