Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
dada1511
12.7.13 13:51

@Mišička63 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No, nevím nevím, zda to bude to pravé ořechové :lol:,mě jednou kocour v návalu zvědavosti skočil do vany plné vody, a pak se velice divil :lol:

• Citovat
  • Upravit
dada1511
12.7.13 13:54

@Mišička63 jj,to málo co nezničili děcka a nestihl kocour, teď dodělává kotě :zed: :D

• Citovat
  • Upravit
17162
12.7.13 14:33
@dada1511 píše:
@Mišička63 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No, nevím nevím, zda to bude to pravé ořechové :lol:,mě jednou kocour v návalu zvědavosti skočil do vany plné vody, a pak se velice divil :lol:

to musel být šok že je to mokré a nedobré, co?? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
12.7.13 15:29

Nestíhám vás dočítat, jsem 4 strany zpět
ale nasmála jsem se

@Pipet píše:
@KačuliKačka My teda jeden obyčejný :nevim: a mám tušení, že kdyby někdo chtěl, tak stačí do těch dveří kopnout a rozpadnou se. :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

@KačuliKačka já tě asi moc nepodpořím v tomhle, máme komplet bezpečnostní dveře od Nextu, kde západky vyjíždí do všech stran…měli jsme papundeklové klasika panelákové, ty co vážně stačí kopnout a vykradli oboje sousedy pod náma.,,na základě tohoto zážitku (byla jsem doma s miminem a neslyšela lautr nic 8o 8o )…sousedka byla na zhroucení…humáč jako…jsme snad do týdne měli ty bezpečnostní a jsem za to ráda…v paneláku se to vyplatí, pokud tam není kudy jinuýdy vlízt do toho bytu…u domu by to bylo jiné.
Zámek je tam tedy pouze jeden :lol: :lol: to zase jooo :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
13.7.13 10:48

@siamka7 tunaka bych jim klidne dala ale asi by se zase po..al :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
13.7.13 18:56

@quinny Naštěstí kolem nás chodí většinou akorát babky do kostela a lidi na hřbitov.

Včera večer zvonila sousedka, Marcel se zas nechal zavřít do foliáče, tak že tam mňouká :roll: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
13.7.13 21:21
@Liskynka píše:
@siamka7 tunaka bych jim klidne dala ale asi by se zase po..al :mrgreen:

neposral :mrgreen: mudsí být ve vlaštní štávě NE v oleji :potlesk: tunák je přeci dietní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
13.7.13 21:46

Jsem tu po dvou týdnech? :)

jsem přestěhovaná, obývák a kuchyň zabydlená, ložnice jedno velké skladiště s postelí :D

A řeším otázku :) Ragdoll jeden nebo dva? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
14.7.13 07:42

@Monique1 tak přesně tuhle otázku si kladu také :oops: Na začátku srpna si pojedem pro Jonáška a uvažuji, že mu kolem vánoc pořídím kamaráda. Sice doma sám nebude, máme fenečku Yorkšíra a dvě děti, ale stejně kočičí kamarád je kočičí kamarád. Já spíše řeším otázku, jestli ke kocourkovi kočičku, nebo kocourka. Budete dávat Ragdolla kastrovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
14.7.13 07:44

@Monique1 ahoj ja mam dva brasky z jednoho vrhu.od pul roka kastrovany je jim 7let a jsou super. hrajou si spilu, spinkaji spolu v klubicku, perou se a pak se zase navzajem myji :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
14.7.13 07:52

@janikhlavik joo kastrovany jsou protoze Kaja byl prvni vyspeli a znackoval co se dalo“hlavne periny, boty a moje kabelky“ a hlavne i proto, protoze byl cele noci desne hlucnej a ja ho musela porad konejsit. jinak by se nevyspalo cele sidliste :mrgreen: a za druhe jsme nemeli v planu vystavy ani rozmnozovani :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
14.7.13 08:17

@Liskynka já jsem taky uvažovala, že pořídím sourozence, ale chovatelka má jen dvě koťátka a kocourek půjde k nám a kočičku si bude nechávat doma. Tak jsem myslela od jiné chovatelky, ale aby se snesly, když budou každý od jinud :nevim: Kastrovat taky budu dávat, ale to je ještě čas, počítám tak na devíti měsících a tedy doufám, že do té doby nebudu doma značkovat. Četla jsem, že to nejde ničím vyčistit a ten zápach zůstává :zed: Když jsou doma dvě a více kočiček, tak je to pro ně určitě lepší :dance: Nemají ale potom svůj kočičí svět? Chodí se pak mazlit, nebo si vystačej? :think: Já se na ty mazlící chvilky strašně teším :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
14.7.13 08:57

Já mám kocourka už kastrovaného. Druhé mi je celkem jedno co to bude :) Ale jsem zamilovaná do kočičky :) je ji teď 7 týdnů :) Dneska se jedu za ni podívat.

Původně jsem chtěla v barvě blue mitted - mám už seal mitted - ale asi i druhé kotě bude ve stejné barvě. Je tak roztomilá a sladká :) navíc všechno doma je, takže žádná další výbava by se dokupovat nemusela…

Je celkem dost koťat te :) někdy když vemeš dvě koťata najednou dají ti celkem výraznou slevu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
14.7.13 10:11

@Monique1 budeme mít kocourka blue colorpoint a druhé bych chtěla blue, nebo seal bicolor. Když jsem hledala různé informace o Ragdollech, tak jsem zkoumala i barvy a snad všechny barvy mitted jsou nádherní chlupáči :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
14.7.13 11:32

Když jste u těch ragdollů, já nedávno objevila tohoto kocoura
http://www.silesia-star.cz/nas-kocour/bart
a můžu na něm oči nechat, strašně se mi líbí. I když to není asi takový ten typický ragdoll… Prostě nádherný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný