Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
487
18.7.13 08:59

@Nitetis @dada1511 @Mišička63 @KačuliKačka děkuji za pochvalu :kytka: :kytka: Strom tedy není přesně podle představ, ale musí stačit. Nevím, nevím jestli bych se do něj pustila znovu :think: je to náročnější než jsem si myslela, ale finančně to vychází hodně dobře a za ty peníze bych tak velké škrabadlo nepořídila :dance:. Všechen materiál máme co dům a les dal a jediná investice byla do lana, který musím ještě přikoupit, protože mám jen 30m a to je hodně málo :mrgreen: ještě tak minimálně 50m budu potřebovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
18.7.13 09:04
@KačuliKačka píše:
Jinak to u nás doma vypadá jako po výbuchu, všude krabice, věci, binec :zed: já na nervy, kočky i králík nervozní, kocouři šmejdí v krabicích a samozřejmě se motají tam, kde je člověk nejméně čeká… :zed: :zed:

To znám, máme to za sebou a já k tomu měla ještě dvě malé děti, které pořád něco chtějí a do toho ten bordel :cert: Ale zas mě uklidňovalo, že je to stěhování do lepšího a hlavně většího :dance: Až vše uklidíte a uspořádáte, tak Vás to bude hřát u srdíčka :srdce: Nás letos čeká malování celého bytu, to taky bude sranda a já na nervy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
18.7.13 09:40

@janikhlavik vymalováno máme naštěstí ted čerstvě, sice nemám za zády malé děti, ale on puboš je kolikrát víc na zabití než ti prckové :lol: + k tomu 3 zvědavé kočky a jeden nasraný králík, ´protože ted ho jaksi nemůžu v tom chaosu nechat běhat po bytě, že… :zed:
Vybalování už bude v pohodě, ale ted to balení se??? Ani nevím, kde se nám nasbíralo tolik žďorbstva doma :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
18.7.13 09:47
@KačuliKačka píše:
@janikhlavik vymalováno máme naštěstí ted čerstvě, sice nemám za zády malé děti, ale on puboš je kolikrát víc na zabití než ti prckové :lol: + k tomu 3 zvědavé kočky a jeden nasraný králík, ´protože ted ho jaksi nemůžu v tom chaosu nechat běhat po bytě, že… :zed:
Vybalování už bude v pohodě, ale ted to balení se??? Ani nevím, kde se nám nasbíralo tolik žďorbstva doma :cert:

Při balení jsem si také říkala, že je hrozné kolik toho člověk dokáže nahromadit a že toho spoustu vyhážu :zed: ale já se nějak nedokážu s věcmi rozloučit a tak při každé věcičce, co jsem balila si říkala „a co když se to bude hodit,…to nemůžu vyhodit!“ Nakonec jsem vyhodila věci co se vejdou do jedné igelitky a vše ostatní táhla sebou :twisted: Jsem to skrblík :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenushhh
18.7.13 09:56

Antiparazitní obojek pro kotě

Dobrý den, chci se zeptat, jestli existuje antiparazitní obojek pro kotě cca 2,5 měsíce staré? Nebo něco jinýho, ale levného. Nechce se mi kupovat něco, co stojí 200,– a je to na 3 týdny.. Máme jednoho kocoura venku s obojkem a vše je ok, kotě ale máme raději pořád doma, protože se bojim, že hned chytí blechy nebo klíště, ale venku by mu bylo líp…
Díky za rady

• Citovat
  • Upravit
17162
18.7.13 10:56

@janikhlavik tak u nás už letěly nejméně 4 pytle věcí i oblečení ke kontejneru a další poletí ;-) Sice mám věci, co jsou srdeční záležitostí, a le tady musí taky občas nastoupit rozum :lol: Stačí, když si vybavím babičky byt, ta je sběratel jak ďas :lol:

@Lenushhh píše:
Já bych kotě nechala nejméně 2 měsíce jen doma, aby si zvyklo natolik, že pak neuteče a neztratí se
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
18.7.13 11:22
@Lenushhh píše:
Dobrý den, chci se zeptat, jestli existuje antiparazitní obojek pro kotě cca 2,5 měsíce staré? Nebo něco jinýho, ale levného. Nechce se mi kupovat něco, co stojí 200,– a je to na 3 týdny.. Máme jednoho kocoura venku s obojkem a vše je ok, kotě ale máme raději pořád doma, protože se bojim, že hned chytí blechy nebo klíště, ale venku by mu bylo líp…
Díky za rady
Nebojíš se že se ti na obojku uškrtí? Může o něco zachytnout nebo na stromě, klice u dveří. Já bych obojek nedala kočce. ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
18.7.13 12:27

@janikhlavik ten je luxusni. Muzu se zeptat jak vam to tam drzi? Mate to nejak privrtany?
Mmch toho sisalu je neuveritelna spotreba :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
18.7.13 12:33

@quinny By to mohla dělat na kšeft. :potlesk: :pankac: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
18.7.13 12:42

@Mišička63 jestli by chtela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
18.7.13 12:48
@quinny píše:
@janikhlavik ten je luxusni. Muzu se zeptat jak vam to tam drzi? Mate to nejak privrtany?
Mmch toho sisalu je neuveritelna spotreba :lol:

děkuji :kytka: toho sisalu je fakt velká spotřeba mám tam 30m a ještě tak 50m potřebuji :mrgreen: Strom máme nafest napreslej mezi podlahou a stropem. Pak pro jistotu je vyvrtaná díra ve stropě s háček a další háček je navrtanej na konci kmene a spojeno řetízkem. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
18.7.13 12:54

@KačuliKačka Při představě nasraného králíka, jsem se fakt pobavila :D :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit
487
18.7.13 12:55
@Mišička63 píše:
@quinny By to mohla dělat na kšeft. :potlesk: :pankac: :kytka:
:mrgreen: no to nevím, možná tak jeden za půl roku :mrgreen: Když jsme hledali vhodný strom v lese, tak jsme pro jistotu vzali dva, co když se první nepovede, takže ještě jeden strom máme, dokonce je ošetřenej proti červotočům a oloupanej, ale jinak nic. Ale vydělat by se s tím dalo :potlesk: co jsem koukala, tak za to chtějí pěkné částky :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
18.7.13 12:55

@janikhlavik Ještě jednou smekáám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
18.7.13 12:57

@dada1511 Taky jsem se pobavila nad nasraným králíčkem. :mrgreen: :mrgreen: