Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@KačuliKačka píše:
@blegmola nejstarší naprosto v klidu, Lotynka byla po přestěhování ten den taková připlácnutá k zemi, opatrná na zvuky. Zato prcek, který jsem si myslela, že to zvládne, ten to nedával… v sobotu byl pořád zalezlý, v neděli se doslova chvěl a ani na okno nechtěl. Ale v pondělí už se mnou všichni tři věšeli prádlo na okně v kuchyni, šmejdili všudeMyslím, že se to zlepšilo a uklidnilo, když jsme začali vybalovat naše věci, oblečení, a vše, co znali z bývalého bytu.
Dnes v noci už řádili jak černé ruce, hlavně zatážka z obýváku do chodby, kde je přechod plovoučky na dlažbu@Liskynka ještěže pod obývákem je kolárna, včera prcel vyskočil na volně stojící a zatím kymácející se knihovnu a sejmul z ní věci na zem, že???
A dnes nad ránem opět honička a bitka… rachot jak blázen
Chlap prohlásil, že do ložnice pak budou mít zákaz vstupu (hahahaha) a synovi do pokojíčku uděláme do dveří takové ty kočičí lítačky, a bychom nemuseli chodit a otvírat Samovi dveře v noci (škrábe na dveře urputně).
tak aspon máte veselo
hlavně že už jsou kočičky v pohodě a řádí ![]()
@blegmola Právě na kočkách Online holky píšou že neotvírat ventilačky. ![]()
Zdravím, nějaký čas jsem tu nebyla, ale ted si jdu pro váš názor, děvčata. ![]()
Mám 19 letého kocourka a ten má třetí den chrapot, nemůže mnoukat, jenom tak chraptí, nechce granulky, jenom masové konzervy nebo kapsičky, takže asi má angínu či co, když nemůže polykat granule, myslíte, že s ním mám jet na veterinu nebo to přejde samo, případně, co bych mu měla dát doma jako lék, aby se mu ulevilo? Díky ![]()
@Jančakecalka Asi bych jela určitě na veterinu.Jak víš že je to angína?
@Jančakecalka v takovém věku bych už raději jela na veterinu, může to být angína nebo něco jiného. ![]()
@Mišička63 píše:
@blegmola Právě na kočkách Online holky píšou že neotvírat ventilačky.
tak já je mám otevřený furt, v tomhle horku by jsme v bytě nevydrželi, ale na okna přístup kočky nemá, to jí ny ten parapet vysadím a koukám na ní, je tam jen chvilku a pak skočí na gauč, ale sama tam zatím jen tak nevyleze, do ložnice jí moc nepouštím a v kuchyni u okna máme prázsno tak tam se nemá taky jak dostat
@Jančakecalka Potom dej vědět jak jsi dopadla. Držím palečky at je všechno v pořádku. ![]()
@Mišička63 píše:
@Jančakecalka Asi bych jela určitě na veterinu.Jak víš že je to angína?
Nevím, jen si to myslím, já když mám angínu, tak taky nemůžu polykat a mluvit.Asi jo, nejdřív zkusím zavolat na veterinu co a jak, uvidíme co řekne doktor, chudáka bych nerada tahala v tom vedru autem kus cesty, ale když to bude nutný, nedá se nic dělat.
@KačuliKačka píše:
@Jančakecalka v takovém věku bych už raději jela na veterinu, může to být angína nebo něco jiného.
Já vím, bohužel v jeho věku se právě bojím toho, že by to mohlo dopadnout špatně, je to můj miláček milovaný ![]()
@Mišička63 píše:
@Jančakecalka Potom dej vědět jak jsi dopadla. Držím palečky at je všechno v pořádku.
Děkuji, písnu, co a jak ![]()
Ahoj,
ventilačky normálně otvíráme a kočka se jima ani zdrhat nesnaží
Ale máme okna vysoké, mají ke dvou metrům, tak možná je to proto..
Jinak límec si v noci sundala, novikov z rány si olízala, ale jinak si toho nevšímá. Už blbne, skáče na škrabadlo apod. Dokud si nesundala ten límec, tak nežrala a nepila, pak už jo. Jenže teď jsem s ní byla na injekci a dr. mě nabádala, abych jí ho vracela zpátky, že ji to začne třetí den svědit a rozkousala by si to a musela by znovu do narkózy a přešít. Já ji snad na ten tábor budu muset vzít s sebou ![]()
@PetiteFillette Já ti nevím, ale kočky který jsou venku mají taky límec? ![]()
Myslím že ne, protože by se oběsily. ![]()
@Mišička63 No právě, tohle mi tu už taky někdo psal, taky mi to vrtá hlavou. Ale zas si říkám, když ráno odjedu a švagrová se tu staví ve 4 a pak až zas za 24 hodin, tak aby tu chuděra dobu nekrvácela, než by někdo ráčil dojít se na ni podívat ![]()