Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13943
24.7.13 11:35

@Mišička63 To je trochu z ruky, jsem z Pardubic :mrgreen:
Zůstávají dvě možnosti. Buďto vezmu kočku s sebou a bude 48 hodin zavřená v jedné místnosti a bude koukat z okna (což dělá i doma), anebo ji odvezu ke švagrové, kde sice bude mít k dispozici větší prostor, ale nezná to tam a večer tam budou doma lidi, které nezná :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
24.7.13 11:38

@PetiteFillette Ke švagrové. Uvidíš že bude v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
24.7.13 11:40

To asi bude.. To je jak s děckama. Pošleš je na víkend k babičce, celý víkend se nervuješ, jak to asi děti zvládly, jestli nepláčou po mamince a pak si je tam vyzvedneš vysmáté a šťastné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
24.7.13 11:46

Už jsem se se švagrovou domluvila. Bude u nich zítra 4 hodiny sama a pak v pátek přes den, jinak budou doma, tak mi ji pohlídají :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
24.7.13 11:49

@PetiteFillette :potlesk: Tak to je bezva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
24.7.13 12:14

@KačuliKačka jeee litacky do pokojiku to je dobrej napad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.7.13 09:25

Tak jsme včera měli první „pátračku“ po kocourkovi… měla jsem návštěvu, Lota s prckem si zalezli do pokojíčku ale najednou nebyl k nalezení náš dědek Samík… občasný zdrhač. Už jsem začala panikařit, že i přes dohled prostě frnknul asi oknem, a ten smrad malý si mezitím velebil kožuch na horních skříňkách na lince v kuchyi :cert: Potvora ušatá, mě vylekal :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
26.7.13 09:47

@KačuliKačka jej, taky bych stresovala… no chvíli potrvá, než objevíte všechny nové schovky :twisted:
Ducin obvykle zaleze pod otevřené dveře myčky - myčka je v rohu. Zběžným pohledem neviditelný, musí se skoro na kolena a prozkoumat, jestli tam není :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.7.13 09:57

@Pipet zatím jim je k dispozici celý byt krom budoucí ložnice, tam je akorát mraky krabic, takže tam jsem jim vstup už zatrhla… kdo je má pořád hlídat??? :lol:

Ale na tu linku, to by mě fakt nenapadlo… ještě se frajer schoval za kytky. Jinak jejich schovky už mám relativně zmapované, myčku zatím nemám a asi dlouho mít nebudu :( ale kdysi na domku mi do ní prcek 2× vlezl a já že mi nejde zasunout spodní koš s nádobím… :lol: Divím se, že jsem zatím nikoho z nich nezavřela ve špajzu, tam totiž je míst na schovávání plno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
26.7.13 10:28

Děda takhle jednou hledal andulku… byla v ledničce :lol: Naštěstí se Pepíčkovi nic nestalo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.7.13 13:20

@Pipet chuděrka malá… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.7.13 13:21

@Pipet mamča tak jednou schovávala do trouby večer upečené maso (měla 4 kočky) a nevšimla si, že do spodní části jí vlítla černá kočka Mikeša. Ta tam teda byla celou noc, voňavé maso nad sebou a nemohla se na něj dostat. Ráno mamka otevřela troubu a z ní vylítla číča :lol: Ona byla celkem expert, skočila jí do ledničky, spávala v pračce, takže mamka musela pokaždé kontrolovat obsah bubnu, na noc se vkrádala do špajzu a sežrala na co přišla… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
26.7.13 17:03

Holki poradte mi jak mám tu svojí Micku naučit žrát granule :,( kapsičky žere, i maso ale granule jí moc nejedou. mám Friskies junoir a ted jsem jí koupila náký lepší a stejně jen k tomu čichne a nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
26.7.13 22:54

@blegmola Namíchej jí to s kapsou nebo masem. Trochu granulí, půl kapsy, jak to bude mít pomíchané, tak to určitě sní. Taky jsem tak bojovala :mavam:

• Citovat
  • Upravit
379
26.7.13 22:58
@blegmola píše:
Holki poradte mi jak mám tu svojí Micku naučit žrát granule :,( kapsičky žere, i maso ale granule jí moc nejedou. mám Friskies junoir a ted jsem jí koupila náký lepší a stejně jen k tomu čichne a nic

To ji možná ani nenaučíš. My měli jednu číču, která jedla jenom friskies kuřecí konzervu, šunku a bílý jogur. Nic jiného. Dokonce, když byl Friskies v akci, že tam bylo 25% navíc, tak to taky nejedla, asi tam bylo něco přidané. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný