Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2002
26.7.13 23:35

Dobry vecer jdu si pro radu, do kdy pouzivat frontline combo a od kdy staci obycejny frontline kdyz kocka chodi i ven? jde mi hlavne o ty klistata, jsou jeste v zari, rijnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
26.7.13 23:46
@Pipet píše:
Děda takhle jednou hledal andulku… byla v ledničce :lol: Naštěstí se Pepíčkovi nic nestalo :dance:
:mrgreen: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
7726
27.7.13 14:49

Také jsem nedávno pátrala a víte kde byl schovaný??? ležel na židli u jídelního stolu a maskoval ho ubrus!!! Nechala jsem otevřené okno v koupelně!! Málem mě kleplo, že zdrhnul a on si mezitím chněl pod stolem!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
28.7.13 10:33

Dobrý den,
Prosím o názor.. Mám kocourka z útulku, stáří mi paní nedokázala sdělit, je to kotě, ale odrostlejší..máme ho cca měsíc. Zítra odjíždím k našim na týden hlídat dům a psa ( ten kočky má rád, kočka tam je). Je na nás fixovaný, potřebuje společnost..zařídit krmení? Bude tu bez nas nestastny.. hned rano uz rve za dvermi, abychom sli za nim.Nebo vzít s sebou? Jdete vůbec? Byla bych raději.. ale chápu, ze potřebuje svý prostředí.. je venkovní, umí i na zachod..pres noc by byl zavřený, ale pres den musí být venku..uteče? Snažila bych se být s ním co nejvíce venku, kde budu po většinu i tak, skrz dítě-jsou kámosi, vyhrají si spolu.
Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
28.7.13 14:51

@Jakubík Vzala bych ho taky určitě. Myslím že neuteče a když někam půjde tak se vráti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
28.7.13 15:38

@Jakubík Pokud nemáš nikoho na hlídání, tak ho ven sebou.Po příjezdu mu dejte hned na nějaké místo u baráku nažrat, ať ví, kam se má vracet když to tam nezná. Kočky si velice dobře pamatují, pokud mají motivaci :) si pamatovat cestu zpět.

• Citovat
  • Upravit
2901
29.7.13 08:51

Náš Mates se pořád chodí koupat do vany má am trošku vody.Jak mu zapomenu vždycky napustit tak skáče ve vaně po kohoutku a ječí. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
29.7.13 09:33
@Mišička63 píše:
Náš Mates se pořád chodí koupat do vany má am trošku vody.Jak mu zapomenu vždycky napustit tak skáče ve vaně po kohoutku a ječí. :P

8o náš kocour vodu nerad, má s ní smrt :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
29.7.13 10:19

@Mišička63 ti naši ráno čekají až jim trošku napustím, ale pijí ji a nekoupou se. Jenže v tom novém bytě je zatlačovací špunt a voda jim během dne uteče. A to mají každé ráno čerstvou vodu v miskách v kuchyni, pacholci.

Včera jsme přijeli z koupáku a ten nejmladší opět zkoušel vyskočit na volně stojící a kymácející se knihovnu, takže mi shodil kytku voskovku a hlína byla naprosto všude. Mrchoušek se ani nepřišel přivítat :lol:

Ale dneska je asi osprchuju, leží božátka jak placky na nejchladnějších místech a i tak jsou jak přejetí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
29.7.13 10:35

@Mišička63 @dada1511 Děkuji za odpovědi, to jsem ráda.. premyslim koupit mu ještě narychlo obojek, kde napíšu tel. číslo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
29.7.13 10:57

@Liskynka ten ocas už má dobrý???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená anonymka
29.7.13 14:23

Ahojte, jsem v téhle diskuzi poprvé a přišla jsem se svěřit. Měla jsem 3 kočičky. Jedna měla úraz (srazilo ji auto), dostali jsme ji z toho, ale po nějaké době se ukázalo další skryté zranění, na následky kterého umřela :-( S tím jsem se srovnala. Zůstaly nám 2 kočičky - její koťata. Kočička Jůlinka a kocourek Filípek. Jůlinku jsme nedávno kastrovali, byla to moje nejmilejší kočička s nádhernýma očima. Takové moje další dítě. Teď v těch vedrech se naše kočky schovávají před sluníčkem všude možně. Mimo jiné i pod autem. Vždy, když někam odjíždíme, díváme se pod auto, jestli tam není kočka, abychom ji nepřejeli. Včera jsme ale měli hodně na spěch a pod auto jsme se podívat zapomněli :( Přejeli jsme vlastní kočičku, Jůlinku :,( Když jsme vyskočili z auta, ještě chvíli žila, ležela na zemi a házela sebou, volala jsem na manžela ať ji honem „dodělá“, ať se netrápí! :,( Pak už ani nemusel, byla mrtvá :,( :,( :,( Nejhorší pohled v mém životě na moje zvířátko, jak mi v hrozném stavu umíralo před očima :,( :,( :,( Ještě k tomu vlastní vinou :,( A tomu všemu přihlížely moje tři malé děti :( Nemůžu si to odpustit, že jsem se pod to auto nepodívala :,( Kdyby jednoho dne prostě nepřišla domů, tak si řeknu - stalo se jí něco, už asi není :,( A srovnám se s tím nějak. Ale já jsem to všechno musela vidět na vlastní oči, a ještě k tomu jsem to já, kdo za to může - jsem asi máčka, ale stalo se to včera a já pořád brečím a nemůžu se s tím smířit. Pořád to mám před očima. Nedokážu se ani starat o naše ostatní zvířata, nechci žádné zvíře ani vidět :,( Zůstal nám ještě kocourek Filípek, ale Jůlinka už prostě není :,( :,( Manžel mi chce pořídit jiné kotě, ale Jůlinku mi žádné nenahradí :,( Možná to přeháním, bylo to „jenom“ zvíře, ale já to takhle prostě prožívám no :,( Omlouvám se za anonym a děkuji za pochopení a za to, že jsem se mohla vypsat :,(

• Citovat
  • Upravit
10959
29.7.13 14:27
@nepřihlášená anonymka píše:
Ahojte, jsem v téhle diskuzi poprvé a přišla jsem se svěřit. Měla jsem 3 kočičky. Jedna měla úraz (srazilo ji auto), dostali jsme ji z toho, ale po nějaké době se ukázalo další skryté zranění, na následky kterého umřela :-( S tím jsem se srovnala. Zůstaly nám 2 kočičky - její koťata. Kočička Jůlinka a kocourek Filípek. Jůlinku jsme nedávno kastrovali, byla to moje nejmilejší kočička s nádhernýma očima. Takové moje další dítě. Teď v těch vedrech se naše kočky schovávají před sluníčkem všude možně. Mimo jiné i pod autem. Vždy, když někam odjíždíme, díváme se pod auto, jestli tam není kočka, abychom ji nepřejeli. Včera jsme ale měli hodně na spěch a pod auto jsme se podívat zapomněli :( Přejeli jsme vlastní kočičku, Jůlinku :,( Když jsme vyskočili z auta, ještě chvíli žila, ležela na zemi a házela sebou, volala jsem na manžela ať ji honem „dodělá“, ať se netrápí! :,( Pak už ani nemusel, byla mrtvá :,( :,( :,( Nejhorší pohled v mém životě na moje zvířátko, jak mi v hrozném stavu umíralo před očima :,( :,( :,( Ještě k tomu vlastní vinou :,( A tomu všemu přihlížely moje tři malé děti :( Nemůžu si to odpustit, že jsem se pod to auto nepodívala :,( Kdyby jednoho dne prostě nepřišla domů, tak si řeknu - stalo se jí něco, už asi není :,( A srovnám se s tím nějak. Ale já jsem to všechno musela vidět na vlastní oči, a ještě k tomu jsem to já, kdo za to může - jsem asi máčka, ale stalo se to včera a já pořád brečím a nemůžu se s tím smířit. Pořád to mám před očima. Nedokážu se ani starat o naše ostatní zvířata, nechci žádné zvíře ani vidět :,( Zůstal nám ještě kocourek Filípek, ale Jůlinka už prostě není :,( :,( Manžel mi chce pořídit jiné kotě, ale Jůlinku mi žádné nenahradí :,( Možná to přeháním, bylo to „jenom“ zvíře, ale já to takhle prostě prožívám no :,( Omlouvám se za anonym a děkuji za pochopení a za to, že jsem se mohla vypsat :,(

to je mi líto, je to fakt hrůza :roll: já si to ani nedovedu představit :zed: je zvláštní, že ji nevyplašil ten motor 8o každá kočka se přece auta bojí :nevim: přeji upřímnou soustrast :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená anonymka
29.7.13 15:19

@siamka7 No vidíš, ty naše jsou líné utéct i před autem… :( Už byly prostě zvyklé, klidně si ležely pod autem, nebo si sedly do cesty, kudy jsme chtěli vyjíždět, a pokud je někdo nezahnal, vůbec to s nimi nehnulo :? Přitom jiných aut se bojí, přes silnici si dávají pozor… Ale u nás na dvoře se prostě nebojí, nejspíš proto, že do včerejška žádnou negativní zkušenost neměly - vždycky jsme je včas zahnali nebo odnesli. Už i já se dívám po jiném koťátku, ať není Filípek sám, a ať mi to alespoň trochu vynahradí… Ale jsem z toho, co se stalo, úplně hotová :(

• Citovat
  • Upravit
7726
29.7.13 15:26
@siamka7 píše:
@Liskynka ten ocas už má dobrý???

nooo super je v pořádku!!! :pankac: :pankac: děkuji za optání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...