Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Nitetis píše:
@blegmola já nechala Perfíka samotnýho zatím jen přes noc a den cca 36h), když máme pracovní výjezdy, nikdy mi tu nic nevyvedl šmudla, mám pocit, že vyvádí jen když jsem doma jak tu nejsem tak to vypadá, že jen chrní
jde o to že když jedu k rodičům tak jedu třeba na 2 dny a sebou si jí brát nemůžu, naši maj kocoura a psa.tak tu snad nic nevyvede, dneska byla už i kakat a pěkně šla na záchod, jedla i granulky, koupila jsem jí mlíko přímo pro kotata tak jí moc chutnalo, ted tu řádí a lítá jak blázen, je sranda na to koukat ![]()
@Mišička63 píše:
@blegmola Ukaž nám fotečku.![]()
![]()
velice ráda
malý moment
@blegmola píše:
zatim jsem jí nechala pohromadě záchůdek, škrábadlo a misky na jídlo a až si pořádně u nás zvykne tak jí to rozednám tak aby to neměla pohromadě
@dada1511 také na dva kocourky jeden WC, ale ten větší typ…dělám ho ráno odpo a na večer…i když odpo je většinou prázdný, protože celou dobu chrápou ![]()
Tak jsme prestehovani a yeda ko icaci to snaseli dost blbe. Ted jaou sami aby meli klid.
Taky máme jeden větší wc pro dvě kočky. Dneska byla naše hluchaňa prozkoumávat jak to vypadá venku. Byla celá vykulená z větru
Pořád se ohlížela kdože jí to čechrá kožíšek a pořád nemohla přijít na to kdo, že jí to cuchá hřbet. Byla to docela sranda, škoda, že se mi nepodařilo vyfotit ty její vykulený kukadla.
Našla jsem fotku z prvního dne kdy jsme si jí přivezli domů. Byla oproti Samíkovi maličká a dnes je větší než on. A to Samík není žádnej mrňousek, váží 6,5 kila a Bastina má o kilo míň.
@dada1511 píše:
@blegmola jé,jaká krásná mourovatá kočička,to jsem dlouho neviděla
děkuju
mě se taky líbý, v sobotu jsem jí poprvý odčervila a dneska když kakala tak tam měla malou žížalkou mrtvou, ale jinak papá dobře
@siamka7 ahoj mám zase dotaz
myslíš, že se může kocourkovi na ocásku udělat nežid jako lidem??? já mu dnes totiž pohladila na ocásku a ucítila jsme takovou bouličku jako lískoví oříšek..odstranila jsme chlupy a hned z toho stříkal hnis s krví.
děkuji za radu a pomoc
Petra