Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@ivulka píše:
Bezpečnostní dveře, zárubně vylité betonem, jeden bezp. zámek stupeň ochrany 4. Holt byt po policistovi.
Ustoupila jsem 1 zámku bezp. tř. 4 a víc nic nehodlám :lol.
@dada1511 jo jo, to mi povídej, dneska jsou schopni ukrást auto i z pořádně zamčené garáže
Doma teda nemáme nic moc hogo-fogo, ale kočky, ty bych nedala ani za mák, raději tu telku at si vezmou ![]()
Jsem mu říkala, to samé, že kdo chce, překoná i 10 zámků ![]()
@dada1511 píše:
@KačuliKačka jj,hlavně když mi doma nechají kočky
tááák ![]()
Holky pomooooc můj kocourek má průjem
už včera jsem jim nedala konzervu…a koupila granule s krůtou a rýží. Máte některá ještě nějakou radu???
děkuji
@Liskynka nesežral doma nějakou kytku? Mně občas ohlodají kytky a pak to jede dolem nebo horem, jak u koho.
Ale možná mu ty nové granule nedělají dobře ![]()
Ale víš co…oni jsou normálně pouze domáci a ja se přestěhovala do rodinného domečku a pustila jsme je na trávu
možná si kousnul trošku Levandule a nebo Budleji…jinak nic jiného nemám a doma vůbec nic
myslíš, že bych mu měla vrátit zase jeho granule???
@Liskynka no doporučuje se pomalý přechod na nové jídlo, tak asi možná to jeho tělíčko zareagovalo rychle ji než jsi čekala. Zkusila bych na den dva dát staré granule a počkat, pak půl na půl a uvidíš co na to kočičí bříško ![]()
Ty moje potvůrky mi pořád něco ožírají, jeden z nich i rajčata v truhlíku
![]()
@Liskynka můžeš mu dát jednu tabletku obyčejného černého uhlí, to váže na sebe plyny a infekce atd…jsem také ted dávala kocourovi a je OK ![]()
@Liskynka píše:
@siamka7 dala jsem mu zatím půlku a na večer mu dám druhou
dobře, tak ho sleduj jaké bude mít hovínka, a třeba kolem 22h. mu dej tu druhou půlku
,neboj, nic se mu nestane ![]()
@Liskynka píše:
Myslím, že je mu lépe už dokonce mnouká a povídá si
tak vidíš, to jsem moc ráda
my chováme siamky 30 let, tak jsme se už něco koček naléčili
tak ještě dnes mu dej 3× denně půlku a stačí, a pak dobrou kvalitní stravu ![]()
Noooo já mám kluky 7let…před měsícem měl průjem Kájuška, ale to jsem přičítala stresu ze stěhování a nového prostředí. Pár dní na to dcera Eliška a ted Cid…kupuji jim celá léta stejné papání, protože vím co jednomu chutná a druhému ne. A na ty střevní potíže jsem mu koupila ONE od puriny na střevní potíže. Kdyby něco tak ještě písnu o radu… ![]()