Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
9.7.13 14:36
@ivulka píše:
Bezpečnostní dveře, zárubně vylité betonem, jeden bezp. zámek stupeň ochrany 4. Holt byt po policistovi.

Ustoupila jsem 1 zámku bezp. tř. 4 a víc nic nehodlám :lol.

@dada1511 jo jo, to mi povídej, dneska jsou schopni ukrást auto i z pořádně zamčené garáže :zed: Doma teda nemáme nic moc hogo-fogo, ale kočky, ty bych nedala ani za mák, raději tu telku at si vezmou :lol:
Jsem mu říkala, to samé, že kdo chce, překoná i 10 zámků :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
9.7.13 14:37

@KačuliKačka jj,hlavně když mi doma nechají kočky :D

• Citovat
  • Upravit
17162
9.7.13 15:26
@dada1511 píše:
@KačuliKačka jj,hlavně když mi doma nechají kočky :D

tááák :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
11.7.13 07:49

Holky pomooooc můj kocourek má průjem :roll: už včera jsem jim nedala konzervu…a koupila granule s krůtou a rýží. Máte některá ještě nějakou radu??? :kytka: děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
11.7.13 07:54

@Liskynka nesežral doma nějakou kytku? Mně občas ohlodají kytky a pak to jede dolem nebo horem, jak u koho.
Ale možná mu ty nové granule nedělají dobře :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
11.7.13 08:03

Ale víš co…oni jsou normálně pouze domáci a ja se přestěhovala do rodinného domečku a pustila jsme je na trávu :evil: možná si kousnul trošku Levandule a nebo Budleji…jinak nic jiného nemám a doma vůbec nic :( myslíš, že bych mu měla vrátit zase jeho granule???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
11.7.13 08:37

@Liskynka no doporučuje se pomalý přechod na nové jídlo, tak asi možná to jeho tělíčko zareagovalo rychle ji než jsi čekala. Zkusila bych na den dva dát staré granule a počkat, pak půl na půl a uvidíš co na to kočičí bříško ;-)
Ty moje potvůrky mi pořád něco ožírají, jeden z nich i rajčata v truhlíku :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
11.7.13 09:08

@KačuliKačka děkuji zkusím to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
11.7.13 09:37

@Liskynka můžeš mu dát jednu tabletku obyčejného černého uhlí, to váže na sebe plyny a infekce atd…jsem také ted dávala kocourovi a je OK :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
11.7.13 15:33

@siamka7 dala jsem mu zatím půlku a na večer mu dám druhou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
11.7.13 16:16
@Liskynka píše:
@siamka7 dala jsem mu zatím půlku a na večer mu dám druhou

dobře, tak ho sleduj jaké bude mít hovínka, a třeba kolem 22h. mu dej tu druhou půlku :palec:,neboj, nic se mu nestane :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
12.7.13 07:53

@Liskynka jak se daří kocourkovi? lepší, dej mu i dnes :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
12.7.13 08:03

Myslím, že je mu lépe už dokonce mnouká a povídá si :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
12.7.13 08:06
@Liskynka píše:
Myslím, že je mu lépe už dokonce mnouká a povídá si :palec:

tak vidíš, to jsem moc ráda :srdce: my chováme siamky 30 let, tak jsme se už něco koček naléčili :palec: tak ještě dnes mu dej 3× denně půlku a stačí, a pak dobrou kvalitní stravu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
12.7.13 08:15

Noooo já mám kluky 7let…před měsícem měl průjem Kájuška, ale to jsem přičítala stresu ze stěhování a nového prostředí. Pár dní na to dcera Eliška a ted Cid…kupuji jim celá léta stejné papání, protože vím co jednomu chutná a druhému ne. A na ty střevní potíže jsem mu koupila ONE od puriny na střevní potíže. Kdyby něco tak ještě písnu o radu… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný