Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Pipet bomba fotka, otázkou je, kdo se po kom opičí v tom leháru za zádech ![]()
U nás jsou granule k dispozici stále, tři misky na tři kočičáky
a teda obézní není ani jeden z nich
Chudák malá, držet ji hlady, vždyt je to ještě kotátko…
Tak jsem jí holky teď narychlo vyfotila, konečně se vzbudila! Tak posuďte sami, je to problémový špek? Mám ji teda držet na dietě? Normálně vám věřím víc než doktorům, protože máte zkušenosti s kočičkama…
p. s. to bříško má světlejší, protože ho měla po kastraci vyholené…
@ewanka jéééé, tak to by měl vidět kočku mojí babi, to je tuček jak vyšitý a jak je spokojená ![]()
Neřešila bych to, je fakt zatím malá, ještě poroste a tenhle „špek“ mají všechny mé tři kočky!!!
@KačuliKačka super díky moc za uklidnění
od teď nevěřím veterinářům
už má plnou misku ![]()
@ewanka Hele, náš prcek díky nemoci vážil jen 2,5 kg a vet říkal, že je to málo, že musí přibrat. Byl nemocný v půl roce a už tehdy říkal, že je hubený. Ted má krásných 3,5 kg a vypadá akorát ![]()
Peršánek Samík - 10 let - váží 4,6 kg a to je na peršana hubený
Turecká angora Lotka - 8 let - váží +/- taky 4,5 kg a je to tak akorát ![]()
@KačuliKačka jůůů nádherní všichni tři
Samík je borec s tím výrazem ![]()
@KačuliKačka Jéé ti jsou kouzelní.
![]()
@ewanka veterináře vůbec neposlouchej a dej kočičce klidně najíst.
Není vůbec tlustá, asi veterinář neviděl tlustou kočku. Náš Mates má tři měsíce a má něco málo přrz kilo. ![]()
@ewanka Jéj, já myslela jak netahá vak až ke kolenům a ono takový váčíček ![]()
@ewanka píše:
@KačuliKačka jůůů nádherní všichni třiSamík je borec s tím výrazem
On jen tak vypadá, ale je to nejzlatější kočičák na světě ![]()
Holky myslíte že mtes může chodit normoš na balkon? Jsme v druhém patře. ![]()
@Mišička63 no taky jsem to řešila, my bydlíme teda ve třetím a jednou mi Elča vlezla na parapet okna (je teda dost velký ale i tak) lehla si kolmo a hlavou koukala dolů! Já měla málem infarkt!!! Ona je navíc takové telátko nešikovné, narozdíl od ostatních koček, jak vidí muchu nebo něco, jde hlava nehlava za ní, tak jsem to zatrhla a na okno nesmí. Sousedi ale mají kočku taky ve třetím patře a ta je na balkoně víc než doma! ![]()
@Mišička63 my nemáme balkón, ale za to máme právě ten velký parapet ![]()