Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1446
20.6.13 16:42

Jak tady čtu o kastraci tak koukám. Nás vet mi vrati zvire probuzene, používá nějakou narkozu která je běžná u lidi a zvire je po kastraci sice trochu mimo, ale chodi a jinou variantu narkozy bych uz nevolila. Jednou jsme měli kočku po narkoze mimo dva dny. Stále zvracela ze spánku tak jsem celou noc nespala a zvedala ji hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
20.6.13 19:35

@dada1511 To jsou miláčkové. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
20.6.13 20:10

@dada1511 jj doufám ze se ji to pekne zhoji. Dal ji tam ještě naplastak aby ta kuzicka jeji jemná (jak to sám nazval -100kg chlap :mrgreen: ) nemela takovou práci a zhojilo se to krasne tak uvidime

@Pipet Ducínka zdravime a uz mlcime pssst :lol: jj jizvicku ma na bríšku a jak je to sítě tak to skoro není vidět. Parkrat olizala jen ten naplastak ale jinak si toho ani nevšimne nastesti 8) tak uvidíme za tyden ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
20.6.13 20:17

@Petkaelik to je hodne věc nazoru řešila jsem tohle hodne nezávisle asi se čtyřma vetama a každý dost jiný názor.
Nakonec jsem se rozhodla pro našeho veta kvůli jiným věcem. Nicméně me ubezpečit ze jde sice o klasickou narkozu injekci do svalu nicméně ze používá poslední dva roky jinou kombinaci léku a je s ni velmi spokojen. Narkozu do žily nevidí nijak výhodnou. To je dle něho jen inhalační ale tu by řešil jen pri nějakých zdravotních problémech zvířete protože jeji cena by přesáhla cenu zákroku.
A ja mu nakonec musím dat za pravdu. Kočka nezvracela vůbec a to je jinak řekla bych dost blicí typ a po asi hodině klidného spánku vstala a sice mírně vravorala a tim padem nebyla schopna skoku do výšky ale jinak byla naprosto v pohode. Po te zacal chodit normálně najedla se napila a od te doby vypada jako kdyby ai nic neprobehlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
20.6.13 23:31
@quinny píše:
@dada1511 co to je neštovicové povelčení 8o :lol: :lol:

Syn má aktuálně neštovice, tak si nechci svinit pěkné :)

• Citovat
  • Upravit
16365
21.6.13 10:49

@dada1511 je je chudatko v těch vedrech :poblion: to ho lituju snad to nemá moc hrozny a bude mu brzo lip. Btw svítit od čeho? Dávám mu na to pudr nebo co? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
21.6.13 10:50

Jinak mi přijde ze si kočka ukousla uzlik od siti. Ale steh drží tak snad to bude dobre :zed: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
21.6.13 12:53

Když jsme u těch kastrací :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
21.6.13 13:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
21.6.13 21:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
21.6.13 21:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
21.6.13 22:50

Může si kočka při škrábání na škrabadle utrhnout drápek? jsem našla dva u škrabadla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
21.6.13 23:06

@Monique1 jj,může, i o koberec. Nám se to občas stane.Ale pokud mu neteče krev, tak se nic neděje. Náš kocour si to minule tak blbě zatrhl, že mel drápek podlitý krví, ho to bolelo,4 dny s ním nebyla řeč, ale samo se to zhojilo. A někdy se jakoby odloupne vrchní vrstva drápku, že vypadá, že upadl celý, ale pod ním je druhý, tak to je pohoda, to nic není. Nelekej se.

• Citovat
  • Upravit
dada1511
21.6.13 23:11

@quinny Né svítit :D, svinit, jako špinit ;) já ho fialkuju.Ale tak jde to, už je to sice na palici,13 den, pořád je infekční, a za 4 dny jdem na laser, bo má tři jámy na obličeji, a to si to ani nerozškrábal, prostě byli tak veliké, že po odpadnutí stroupku zůstala jama.Je to ještě ve fázy hojení, ale dr. říkala, že čím dřív se to udělá, tím lepší výsledek. Doufám, že i můj syn bude tak flexibilní, až budu potřebovat já vyhladit vrásky :mrgreen: :lol: :mrgreen:

Na fotce je první fáze, teď je tak 4 krát tolik :think:

Příspěvek upraven 21.06.13 v 23:19

• Citovat
  • Upravit
dada1511
21.6.13 23:12
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat