Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
dada1511
19.6.13 08:33

@Ani123 :hug: Tak já mám kocoura, u toho jsem tu kastraci obrečela, jak mu to dalo zabrat, kočku budu kastrovat až v únoru tak nás to teprve čeká, ale přeji co nejkratší rekonvalescenci :kytka:.

• Citovat
  • Upravit
835
19.6.13 08:39

@dada1511 No nadšená zrovna moc nejsem, protože nevím jestli je to normální nebo to mám řešit. Kočička žere minimálně, snědla kapku kapsičky a lízla si trochu vody (bylo v ní trochu mléka), na záchodě dneka ještě vůbec nebyla. Stále spí :think: To je asi normální, ne? Je teprve druhý den po kastraci. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
19.6.13 08:46

@Ani123 jj,ono to chvilku potrvá, než se dá do hromady. A jestli měla plnou narkózu, tak to potrvá déle, jen ať odpočívá. To bude dobrá až tak večer nebo zítra.

• Citovat
  • Upravit
17162
19.6.13 08:46

@Ani123 Samík byl na kastraci v roce a čtvrt a po té obyč narkoze spal celý den :zed:
Lotynka měla šetrnou narkozu, takže už po zákroku byla zcela v pohodě, nedospávala se, nebyla jako po flámu
Charlie měl inhalačni narkozu (kvůli plicím) a ten byl taky hned v pohodě, bez mrákot, spavosti a nechutenství

Za mě - už bych vždy chtěla tu šetrnou narkozu, s čímž náš vet.dr. nemá problém a vyhoví. Tu inhalační dokonce navrhl sám z preventivních důvodů, i když se jedná o úplně obyč kocourka, který měl v půl roce zavodněné plíce a dokázal ho vyléčit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
19.6.13 08:54

Veterinář dal naší kočičce dvě injekce, zdalo se mi to celkem dost… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peli
19.6.13 08:54

@Mišička63 @dada1511 tak to ten náš líná pěkně… a vyčesávat se nenechá :-)
jedl s ním granule?? :-) tak to je fajn, že to nevadí! díky

• Citovat
  • Upravit
peli
19.6.13 08:57

@Pipet ten náš se právě vyčesávat nenechá… :cert: taky si myslím, že bych to neměla tak řešit… díky! :-)
@quinny :-D

• Citovat
  • Upravit
2901
19.6.13 09:08

@dada1511 Tak o smradu nemluv :poblion:.Potom co jsem to vyhodila do hajzlíku a kobereček do pračky tak šel srajdit Ondra. :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
19.6.13 09:14

@peli Tak já dneska vyčesala půl kocoura :lol:,ale dobrobolně to nebylo.Ale on ví, že pak dostane nějaký mls pro kočky, tak mě už i 4 min česat nechá :D

Horší bude, až ti dítě začne lozit, a přejde na stravu chleba s máslem, spadnutý tou lepší stranou dolů, a než mu to vezmeš, už to bude mít v sobě :lol: ale to taky přežije, a až začne zkoumat kočičí WC :mrgreen:. Kočkám zdar!

• Citovat
  • Upravit
peli
19.6.13 09:23

@dada1511 no máme se na co těšit koukám… :-)no a na kočičí wc jsme taky zvědavý a jeho hračky určitě bude lepší, takže to si užijeme :-)

• Citovat
  • Upravit
17162
19.6.13 09:27

S tím česáním… jsem přemýšlela, že bych Samíka oflákala celého, zadek mu pomalu roste, vypadá srandovně, krom zadečku chlupatý :lol: a stejně ten osel leží na výhni na jižním okně, kde celý den peče doslova sluníčko :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
19.6.13 09:28

@peli Jo,ale to se všechno srovná, a budou se milovat :)

• Citovat
  • Upravit
16365
19.6.13 11:37

Ještě nejsem sežraná, ale už mám dost namále. To je řev jako mě tady občas hnusně vyštěká jako že co to má znamenat…obzvlášť když lezu do kuchyně a ona je chudák bez misek :zed: :mrgreen:
Je mi jí líto ale nedá se nic dělat :oops:

@dada1511 píše:
Mě se líbí ty fontánky na vodu, ale mám obavy, že konkrétně moje kočky by s tím dělaly akorát bordel :)

nápodobně
a kočka možná ještě dobrý, ale co ty děti :mrgreen:
Misku vezmu a hodím na linku když se tam mladej plazí, ale tohle by byl opruz.

Navíc mě napadá, jak se to čistí? Vylývá se z toho ta voda nebo se jen doplňuje, jasně pokud cirkuluje tak se tolik kazit nebude, ale v těhle cedrech třeba nevím no. I když na druhou stranu do paneláku dobrý na zvlhčení vzduchu, třeba až budou děti větší a rozumnější a kočka taky :mrgreen:

@Monique1 to Combo bych řekla že je takový spíš preventivní, ještě bych určitě pořídila něco k tomu..soucítím s tebou, to je opruz, kdysi jsem to taky řešila :oops: hmmm další výhoda nahatky :lol:

@Mišička63 že by pomsta? Copak jste mu provedli? 8o

@Ani123 my jdeme dneska tak teprve uvidím, co u vás jaký bylo vstávání, a měli jste klasika narkozu nebo nějakou lepší, povídej přeháněj jak to včera bylo, mám si dát na něco bachc, jedu tam za 2 hodiny :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
19.6.13 11:40

@peli hračky si vymění vzájemně a bude to spokojenost veliká :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
19.6.13 12:38
@quinny píše: