Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Mišička63 píše:
http://www.zoohit.cz/…ntany/155985
Je to pěkné, ale já teda dávám vodu ráno a večer čerstvou, tak bych to asi nevyužila.
Mě se líbí ty fontánky na vodu, ale mám obavy, že konkrétně moje kočky by s tím dělaly akorát bordel ![]()
@dada1511 Já taky ale právě jsme byli v neděli v zoo a po příjezdu měl misku vylitou.
@peli Musím doporučit furminátor, vyčesala jsem miliardu chlupů a teď už ho projedu tak jednou týdně a chlupů doma je o dost méně. Ale náš kocour má takové delší jemnější chlupy, takže mu vlastně ani moc nepadají, drží v chuchvalcích pořád na něm.
Mimino neřeším, aspoň nebude mít alergie ![]()
@dada1511 tak prostě ví co je dobrý a lisovaný cosi paní gurmánce nejede ![]()
Jj tak 24 hodin víc bych tomu nedávala, vůbec teď v tom vedru možná i míň, však to udělej jen z trošky ![]()
@peli naše absolutně nelíná
ona je totiž nahatá ![]()
Neřeš to, dítko má aspoň přirozenou imunitu ![]()
a spíš než vdechnutí to spolkne až bude větší a to bude to nejmenší co ho v životě potká ![]()
Za jak dlouho začne učinkovat Spot on Frontline combo? Dala jsem mu to v neděli večer, dneska odpoledne pochodující blecha v kožichu… myslím, že jsem viděla pak ještě jednu, ale tu jsem už nechytila. ![]()
Doma úklid lepší jak před vánocema. Já se chichc chi zbavit co nejdřív a hlavně mám strach že mi zamoří byt a kocour bude v klidu ![]()
@Monique1 No já nechci strašit, ale spot u nás teda nezabral skoro vůbec. Sprej je mnohem lepší… a určitě postříkat vícekrát, ať pochcípají i ty, co se postupně líhnou.
@quinny Předpokládám,že chtěl jet na veterinu
.A jak to dopadlo? Je mladá dobrá?
@Monique1 Tak možná že brzo vyhrajete, pokud není zablešený moc. ![]()
Jinak nevím, jestli jsi četla… :
https://www.emimino.cz/…rankovani/8/
tady najdeš všechno ![]()
Holky mě se dneska ten náš dacan VYSRAL na hajzlu do koberečku.
Smradu všude jak v ppičárně. ![]()
@Mišička63 Asi ho něco prohnalo, to určitě nebylo schválně
Ale smrádek ti věřím
Mě se to stalo min. týden
,co naděláš, to je jak další děcko.
Naše kočička byla včera na kastraci a dnes se schovala za gauč a odpočívá tam. Ta moje chudinka malá chlupatá
Jak vaše kočky dopadly s kastrací?
@peli já myslím, že žádný
, já je taky nevdechuju, ani při česání, to by musel být nádech