Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mě kocourka přivezou zítra. Máme byt 3+1 a neívm kam narvat ten záchod… nechci ho dávat do pokoje k dětem. V obyváku ho zas nehcci mít na nějakém extra viditelném místě.
Nevím zda je vhodné mít kočičí záchod v ložnici? ![]()
Taky misky nehcci dávat do dětského pokoje, malý by tam pořád čabral ve vodě. Takže neívm fakt.
Chodí kočky v noci na záchod a nebo žerou? že bych záchod dala pod stůl v obyváku do rohu a misky do ložnice. ![]()
@Monique1 máme v chodbě obojí, cca 1 m od sebe, naproti sobě a vpohodě ![]()
Bud šlapu po písku, co vyhrabou anebo po granulích, co vystrkají čumáčkama ![]()
Díky za rady, ještě přemýšlím, že misky dám do kuchyně na zem, musím jen zjistit jak je dlouhá šňura od fontány, jestli mi tam dosáhne od elektřiny.
@Monique1 My máme záchod v koupelně pod umyvadlem v rohu a misky na chodbě…
Kočka v noci jí i chodí na záchod.
Můžeš mu dát někam tu fontánku a někam druhou obyč misku s vodou…
@KačuliKačka píše:
@Monique1 máme v chodbě obojí, cca 1 m od sebe, naproti sobě a vpohodě
Bud šlapu po písku, co vyhrabou anebo po granulích, co vystrkají čumáčkama
@Monique1 My máme taky 3+1,záchod je na chodbě, a jídlo a vodu mají v obýváku vedle škrábadla, na plastových podložkách, aby nesvinčili koberec.
My máme dva plus jedna. Záchod má u koupelny v kuchyni a jídlo v kuchyni pod oknem. ![]()
Tak náš Ragdollí kluk je doma
je 1000× krásnější než na fotkách… ta srst to je jak cukrová vata, jak obláček, takové krásné chmýřičko. Tad jeho fotky: http://fiorente-ragdoll.cz/…m/index.html
Trochu se bojí dětí a nových zvuků s tím spojených. Snad si brzy zvykne, chudák byl zalezlý od gaučem, jak v 8 usnuly, vylezl kocour a řádí
já už měla strach, že tam bude dva týdny. Už jsem zjistila, že vyskočí na jídelní stůl… to ho dávám dolů.
Moc toho dneska nesnědl a netuším zda něco pil, snad jo. Ted tady zkoumá NTB ![]()
Majitélé ho přivezli a když odjeli tak tady všude chodil a mňoukal, určitě je hledal. J emi ho trochu líto, snad si brzy zvykne na nás i náš hluk a děti ![]()
@Monique1 misky bych nechala v kuchyni ať to mas blízko to by me nebavilo mít to jinde. A to wc taky pokud pro nej není nikde místo přijde mi to v pohode. Ideál by byl chodba nebo koupelna to asi nejde co ![]()
'Tak dneska mě kočičky nepotěšili, dcera měla jít na sportovní odpoledne, a naše krásné kotě jí nasralo do jediných bot, ve kterých mohla soutěžit. Měla průjem s hlenem. A já si říkala, proč to na chodbě furt smrdí, takže dcera nikam nešla, já se při úklidu skoro poblila, hned po ránu savovala půl bytu, a kočky mučím hlady na granulích. Malá se jich samozřejmě ještě ani nedotkla.Tak jsem zvědavá, jestli jí ta hladovka donutí.
@Monique1 neboj dej mu tak 3 dny a to maximalne a bude radit s detma jak černá ruka
a je to krasavec teda
@dada1511 no nemáš za co…dej to přečíst manželovi a vetce ![]()
Ja to ted porad řešila a uaaaaa ve středu jdeme na to…příští týden bude náročný. V úterý oslava narozek ve středu kočičák
![]()
@Monique1 Já si myslím, že pokud nejí přímo u záchodu, je to jedno.Ale my teda máme kočičí WC úplně jinde než jídlo.