Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@dada1511 Ještě néé já chtěla hnědý a až v pátek odepsali že hnědý bude až v září.
Tak musíme vybrat jiný.
@dada1511 tak o řešení ani nejde. Ale od chovatele čekám i servis. Radu a pod. Ja bych je určitě kontaktovala. Minimalne aby to věděli a prohlédli to doma a hlavne by me zajímala jejich reakce.
Nicméně jedna blecha muže přeskočil odkudkoliv to ji z domu přinést nemuseli pokud bylo kotě do te doby ciste ![]()
Díky moc. Asi tady budu volat o pomoc protože na to jdeme až ve dvě a do te doby samo bez jídla to me asi sežere
nebo někam utecu ![]()
A z domova zvykla na granule byla? Asi bych ji to nenutila nebo zkusit namocit to někdy pomuze
ideálně do vývaru ale stačí i do vody ![]()
@Mišička63 tak to je taky luxusní jen teda ty palmy nevím jak by nám pasly do obyvaku ![]()
Mech kde mate škrabadlo to naše pomalu do slouží a pak bych asi chtěla trochu menší někam na chodbu v tom obýváku uz me to nějak nebo ale zase je pravda ze z nej čučí ven ![]()
Díky no snad jo snad to sneseme dobře obe ![]()
Btw jsem se ptala chlapa jestli chce jet s kočkou na veterinu nebo hlídat prcka…ani na minutu nezavahal
![]()
@quinny No,ani doma nechtěla jíst granule, počkala si na večer kdy dostala rybu.No,tak já trochu namočím, ale když to nesežere, tak abych to vyhodila, že?
Já včera vytáhla Jindrovi nočník a než si na něj sednul, tak se mu tam nacpal Mates. ![]()
Ještěse mi líbí tohle.http://www.zoohit.cz/shop/kocky/misky_krmivo_voda/pitka_fontany/155985
@Mišička63
tak to je pěkný!!! ![]()
taky vám kočičiny línají?? jak to řešíte když máte malé mimi? kolik tak může vdechnout jeho chlupů za den? asi to moc řeším, taky jsem vyrůstala mezi kočkama a jsem zdravá!
Já tu zatím žádný chlupi nevidím. ![]()
Jinak když jsme měli ještě psa a starší s ním pořád jedl granule.Tak doktorka mi sama řekla že to nevadí. ![]()
@Mišička63 jj,to ujde. A co to škrábadlo, už máte?