Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1859
15.6.13 22:33

@Monique1 Tak ten je nádhernej, bude to pěknej chlupáč, a asi bude mít pořádnou hřívu, je jak lev už teď :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
15.6.13 22:34

@Monique1 Těším se na nějakou domácí fotku :),na těchto je krásnej, ale je to focené hodně z blízka, tak už vypadá jako dospělej. Ale krásnej :)

Naše Chelsina vylézá taky jak mladej usne, a když je vzhůru tak se skovává, se jí nedivím, on ji chce pořád nosit, a dává ji do výšky, až po dvou dnech jsem pochopila, že jí to u nás doma takto ukazuje :D a chce aby všechno viděla.

Příspěvek upraven 15.06.13 v 22:40

• Citovat
  • Upravit
dada1511
15.6.13 22:39

@quinny Tak to máte divoké, tak ať se obojí vydaří :)

• Citovat
  • Upravit
24798
16.6.13 10:14

@Monique1 Ten je krásný :*

@quinny To bude dobré, neboj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
16.6.13 14:14

Tak potřebuji další radu… jsem mu dneska vyčesala blechu… :,( byla na hřebenu a pak hopsla zpátky do kožichu a já ji chytila a rozmáčkla. KOlem uší má v srsti černé cosik, to jsem označila jako bleší trus, včera večer se škrábal, kolem uší. A jinde zatím hledám, nejsem si jistá zda jsem ten bleší trus neviděla i u kořene ocasu, jinde je čistý… no a v té srsti… a blechy no to teda dík!

No a teď co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
16.6.13 16:12
@Monique1 píše:
Tak potřebuji další radu… jsem mu dneska vyčesala blechu… :,( byla na hřebenu a pak hopsla zpátky do kožichu a já ji chytila a rozmáčkla. KOlem uší má v srsti černé cosik, to jsem označila jako bleší trus, včera večer se škrábal, kolem uší. A jinde zatím hledám, nejsem si jistá zda jsem ten bleší trus neviděla i u kořene ocasu, jinde je čistý… no a v té srsti… a blechy no to teda dík!No a teď co s tím?

Ty černé tečky jsou vajíčka a jinak kolik koťátku je? Pokud by byl dost starý na koupání, tak doporučuji šampón proti blechám, já jsem ta naše kočky blech zbavila. A pokud není dost stará, tak se na veterině prodává taková pěna proti blechám pro koťata :palec: Myslím Beaphar se to jmenuje a je to od 12. týdnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
16.6.13 20:17

@Monique1 černé tečky jsou bleší hovínka :poblion:
Nám zabral Frontline sprej a hlavně doma všecko vystříkat Biokillem třeba, blešky se rády drží v kobercích, pelíškách a tak. Akorát je pro kočky jedovatý, tak ho někam zavřít, vystříkat, vyvětrat a až to zaschne tak pustit zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
16.6.13 21:02

Chjo :( jeden den, kočka prolezla celý byt, vymetla všechny police, všechny hračky dětem… to budu muset otřít a vystříkat všechno, je mi z toho trochu zle - to je na celý den :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
16.6.13 21:18

@Monique1 To ti teda nezávidím. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
16.6.13 21:57

@Monique1 No to jste to teda chytli :zed: :pocitac: :zed:

• Citovat
  • Upravit
2901
17.6.13 12:53

Tak jsem byla dnes na veterině pro ty Hills granulky a má je docela levný.5kg 747kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
17.6.13 14:59

@dada1511 @Pipet díky za podporu snad to dáme :hug:

@Monique1 ajaj za mě teda taky Frontilne a asi bych kontaktovala i chovatele ne :think: to je radost teda :zed:

@Mišička63 jsem chtěla napsat jak se mi to zdá drahý, tak jsem koukla kolik jsem dala za granule já a už držím pysk :mrgreen: :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
17.6.13 21:38

@quinny No,já taky. Hlavně bych jim asi pěkně nadala… :pocitac:,ale pak jsem si říkala, že to psát raději nebudu :oops:,že už to stejně nic nevyřeší kotě asi reklamovat nebudou, že :think:.

• Citovat
  • Upravit
dada1511
17.6.13 21:39

@quinny Zítra na vás myslím a držím pěsti.

• Citovat
  • Upravit
dada1511
17.6.13 21:41

Holky, to naše kotě furt nechce žrát franule :think:,je líná asi žvýkat. Už jsem jí dala hladovku na granulích jeden den, a stejně nic. Hlavně že kočičák si žere, ty její…No, ale co, ona ty granule nechce, ale pak mi skáče do talířa jak jím já, nebo děcka, to je potvora.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný