Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Monique1 Tak ten je nádhernej, bude to pěknej chlupáč, a asi bude mít pořádnou hřívu, je jak lev už teď ![]()
@Monique1 Těším se na nějakou domácí fotku
,na těchto je krásnej, ale je to focené hodně z blízka, tak už vypadá jako dospělej. Ale krásnej ![]()
Naše Chelsina vylézá taky jak mladej usne, a když je vzhůru tak se skovává, se jí nedivím, on ji chce pořád nosit, a dává ji do výšky, až po dvou dnech jsem pochopila, že jí to u nás doma takto ukazuje
a chce aby všechno viděla.
Příspěvek upraven 15.06.13 v 22:40
Tak potřebuji další radu… jsem mu dneska vyčesala blechu…
byla na hřebenu a pak hopsla zpátky do kožichu a já ji chytila a rozmáčkla. KOlem uší má v srsti černé cosik, to jsem označila jako bleší trus, včera večer se škrábal, kolem uší. A jinde zatím hledám, nejsem si jistá zda jsem ten bleší trus neviděla i u kořene ocasu, jinde je čistý… no a v té srsti… a blechy no to teda dík!
No a teď co s tím?
@Monique1 píše:
Tak potřebuji další radu… jsem mu dneska vyčesala blechu…byla na hřebenu a pak hopsla zpátky do kožichu a já ji chytila a rozmáčkla. KOlem uší má v srsti černé cosik, to jsem označila jako bleší trus, včera večer se škrábal, kolem uší. A jinde zatím hledám, nejsem si jistá zda jsem ten bleší trus neviděla i u kořene ocasu, jinde je čistý… no a v té srsti… a blechy no to teda dík!No a teď co s tím?
Ty černé tečky jsou vajíčka a jinak kolik koťátku je? Pokud by byl dost starý na koupání, tak doporučuji šampón proti blechám, já jsem ta naše kočky blech zbavila. A pokud není dost stará, tak se na veterině prodává taková pěna proti blechám pro koťata
Myslím Beaphar se to jmenuje a je to od 12. týdnu
@Monique1 černé tečky jsou bleší hovínka ![]()
Nám zabral Frontline sprej a hlavně doma všecko vystříkat Biokillem třeba, blešky se rády drží v kobercích, pelíškách a tak. Akorát je pro kočky jedovatý, tak ho někam zavřít, vystříkat, vyvětrat a až to zaschne tak pustit zpátky.
Chjo
jeden den, kočka prolezla celý byt, vymetla všechny police, všechny hračky dětem… to budu muset otřít a vystříkat všechno, je mi z toho trochu zle - to je na celý den ![]()
Tak jsem byla dnes na veterině pro ty Hills granulky a má je docela levný.5kg 747kč.
@dada1511 @Pipet díky za podporu snad to dáme ![]()
@Monique1 ajaj za mě teda taky Frontilne a asi bych kontaktovala i chovatele ne
to je radost teda ![]()
@Mišička63 jsem chtěla napsat jak se mi to zdá drahý, tak jsem koukla kolik jsem dala za granule já a už držím pysk
![]()
@quinny No,já taky. Hlavně bych jim asi pěkně nadala…
,ale pak jsem si říkala, že to psát raději nebudu
,že už to stejně nic nevyřeší kotě asi reklamovat nebudou, že
.
Holky, to naše kotě furt nechce žrát franule
,je líná asi žvýkat. Už jsem jí dala hladovku na granulích jeden den, a stejně nic. Hlavně že kočičák si žere, ty její…No, ale co, ona ty granule nechce, ale pak mi skáče do talířa jak jím já, nebo děcka, to je potvora.