Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24798
13.6.13 16:13

Kočka určitě mít koťata nemusí…

Ta boční jizva je teda na prd, jinak to vypadá lépe ta první klinika. Ale oproti jizvě, co měla naše kočka zespoda, tak mi připadá tak… poloviční :nevim:
Tyjo, nevím, jak bych se rozhodla.

Jinak Macík stále zdolává nové a nové lovecké mety, právě jsem likvidovala zdechlého krtka :zed: nevím, jestli to teda byl Macík, neviděla jsem ho, ale nějak nenacházím jiné vysvětlení pro mrtvého krtka na betonovém plácku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
13.6.13 19:21

@Pipet Jak krásně chrupká. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
13.6.13 19:30

@Pipet no ja ještě počkám jak se vyjádří manžel ale jsem ted víc po konzultaci s dalším nestranným vetem nakloněna zpět našemu vetovi. Tu i. v. Narkozu jako šetrnější taky nevidí a nelíbí se ji hlavne z estetického hlediska ten bok což me teda taky ne.
Tu velikost jizvy jsi asi myslela ze mate menší viď?
No ja už par koček kastrovanych měla a ono je to hold pripad od pripadu…ta na té fotce vypadá nejaka starší kočička tak tam třeba mohl byt nejaky problém v bríšku tak je ta jizva pak větší…to mas jak u lidi dopředu se toho moc říct neda :roll:
S tím krtkem je teda kočičák asi v podezreni :mrgreen: no co no asi slabém jedinec a pan vypada spokojeně super fotka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
13.6.13 19:39

@quinny Nene, my měli větší tu jizvu… Kurňa ale už nevím, to je přes 5 roků, byla jsem těhotná s Majdou :think: - už velké břicho a vet si ze mě dělal srandu, že jsem si asi spletla ordinaci, že „s tímhle“ mi fakt nepomůže :lol:

Jako ta obyčejná narkoza je taková… půldne jim je fest blbě, no, ale podle mě druhý den si to už nepamatujou - nijak závratně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
13.6.13 19:56

@Pipet no aspoň jsi byla těhotná jen na kastraci s kočkou ja nezapomenu jak jsem par dnu před porodem ještě sháněla veterináře který b byl ochoten ještě jednou operovat naši kočku s nádorem protože jsem proste odmítala přijmout fakt ze nej by bylo ji uspat kdyz jinak byla zdravá jako ripa :zed: nakonec jsem našla starší veterinářku a u operace musela sama asistovat ale dodnes jsem ji za to vděčná kočce to prodloužilo život o víc jak pul roku a myslím ze byl stastny :hug: taky to ted bylo 5 let :pankac:

No s tím blbe me i na té klinice řekli ze i u te lepsi narkozy kočky ztrácí a pry dokonce ještě vic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
13.6.13 19:58

@janikhlavik Perfík je blue bicolore

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
13.6.13 20:03

@Nitetis a jaký je prosím rozdíl v barvě blue colorpoint a blue bicolore? Když si vyhledávám kočičky podle jednotlivé barvy, tak mě vyjíždějí pořád stejné obrázky :nevim: Nevíte o nějakých stránkách, kde to hezky vysvětlují :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
13.6.13 20:11
@janikhlavik píše:
@Nitetis a jaký je prosím rozdíl v barvě blue colorpoint a blue bicolore? Když si vyhledávám kočičky podle jednotlivé barvy, tak mě vyjíždějí pořád stejné obrázky :nevim: Nevíte o nějakých stránkách, kde to hezky vysvětlují :hug:

@Nitetis už jsem to našla a začínám se orientovat :-) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
13.6.13 20:12

Ahoj, ty vaše kočičky jsou tak krásné :) Taky se pochlubím naší „mainskou“ :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
13.6.13 20:16

@PetiteFillette krasna :hug: a jak ji mladej pronásleduje to je všude stejny :lol:
U nás je dneska kočka nevybourena, protože jsme nebyli skoro cely den doma a kdyz už tak ditko spalo tak ji to můčo chybí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
13.6.13 20:19

Díky :) Ta naše zas celý den chrápe. Ale fakt celý. A už druhý den :think: To zas bude v noci veselo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
13.6.13 20:20

@PetiteFillette Tak tam byla mainská možná někde kousek vedle :lol:, ale je super, mi se líbí, když mají tmavé čumáčky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
13.6.13 20:25

@Pipet To jo :lol: Má akorát dlouhatánský ocas, nohy až do nebe a větší uši. Jinak nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
14.6.13 12:15

Jak daleko od sebe by měly být misky na jídlo a kočičí záchod?
Záchod chci dát pod rohový stů, který stejně nikdo nepoužívá a kousek vedle mám místo na misky je to cca metr a půl a bylo by to rozdělené tím stolem, protože nemá klasicky nohy ale rovnou desku až dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
14.6.13 12:19

@quinny Matesovi bylo něco okolo půl roku, ale úplně přesně už si to nepamatuji. Teď je to starší „pán“. Letos mu bude 11roků :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný