Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@dada1511 Já chtěla todle, ještě ve středu tam byla i hnědá varianta a ted nic. ![]()
@dada1511 no jooo, musí ukázat, že je to dáma každým coulem a nikdo jí nebude cuchat kožíšek
ALe je to lepší než telka nebo kino, co???
@Mišička63 píše:
@dada1511 To škrabadlo máš odkud?
S toho zoohitu.Ale čekali jsme na něho taky týden, napiš jim zprávu, oni ti napíšou, kdy ho budou mít.
@KačuliKačka píše:
@dada1511 no jooo, musí ukázat, že je to dáma každým coulem a nikdo jí nebude cuchat kožíšekALe je to lepší než telka nebo kino, co???
Nemám čas ani uvařit oběd
.Malé jsem podusila rybu, tak to si dala. Jinak zatím nic nechtěla, ale jak přišla ryba, tak nezaváhala ![]()
Holky ještě vás zahltím fotkama
,a je vyhráno, mladá už si před ním lehla na záda, tak už jsou kámoši, akorát on ji chce nosit, a to ona nechce, tak se porvou, ale jinak už mladá nesyčí, ani nevrčí. To jsem ani nečekala ![]()
@dada1511 no téédáá, starostlivý „tatulda“
Jsou fakt sladouncí
![]()
@dada1511 hehe prej ji chce nosit fakt sranda ![]()
A jak lezi to je krásná fotka takových není nikdy dost klidně dávej my se pokochame ![]()
Ja chci taky další kotatko jsi me nakazila
![]()
@KačuliKačka No, dneska už se do sebe pustili
, už po ní skočil, protože už ho to nebaví, chce si sní hrát, ale neublížil by jí
,to spíš ona dělá Bardotku
,přesně jak píšeš. Ale jí to nedá, už tady běhá po bytě jak kdyby tu bydlela odjakživa, taky si chce hrát. Takže jdem s mladým do obchodu, a zůstanou tu sami, tak uvidíme…
Ale teď spí, na škrábadle,oba.Metr od sebe, semtam na sebe mrknou, takže si myslím, že se ani nehnou než dojdem. v noci tak taky spali, metr od sebe, ani se nehli, jen občas pokukovali.No já jsem šla spát o půl druhé, čekala jsem slavnostně, až se madam vyčůrá
,nakonec se to povedlo, a ráno už si záchod řádně označkovala hned na 4 místech, tak snad už to nikde nepustí