Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No ono kdyz jich je víc jsou hodnejsi
vyblbnou se spolu ale samozřejmě zrovna ve chvíli kdy jdeme spát
od porodu jsem kočkám zakázala v noci spát v ložnici a čekala jsem, ze to budou nést tezce, ale ne dve noci skrabaly na dveře tak šel manžel spát do obýváku at nejsou samotne a uz je klid. Ted uz bych se nemusela obávat, ze mi lehnou na malého, ale uz jsem si tak zvykla na postel bez chlupů ![]()
@Petkaelik píše:
Jak říkám nez jsem mela díte, taky jsem výživu koček moc řešila, ale ted mám jiné priority. To by me zajímalo jak moc resis sama svou výživunechci to zlehcovat ani se dohadovat. Ja v tomhle razim zlatou střední cestu. Srackami nekrmim ani díte ani muze a ani kočky
a i každy vet na to ma jiny názor. Jeste mi zádný tedy RC nekritizoval.
já to myslela obecně
A tak jasné ze jsou větší hrůzy než RC. To já jen ze jsi psala ze jsi to u koček řešila hodne tak mi to přišlo divne doporučoval zrovna tuhle znacku ![]()
Sama svoji stravu řeším dost
možná někdy až moc když na to je teda cas ![]()
@quinny To eko stelivo, opravdu to tak suprově pohlcuje pachy? Já jsem jednou koupila tohle http://www.mall.cz/…stelivo-42-l a to je teda hnus. Kočka mi na to jde jednou a pak už odmítá, protože to smrdí. Rozhazuje se to a vynáší na tlapkách neskutečně.
My používáme Bio cat´s, teď jsem poprvé koupila parfémovaný a docela dobrý. Hlavně je to stelivo jemné, nesnáším takové ty velké šutry ![]()
S obojkem máte pravdu, mě to vůbec nenapadlo! Koupím teda pipety. Akorát nevím jestli u veta, nebo třeba někde na netu..ještě uvidím.
Granule dáváme Brit care cat kitten http://www.mall.cz/…itten-7-5-kg Kupovala jsem zatím jen jedno balení domů a jedno na chatu (tam to bude žrát ještě jako dvouletá, pytel je skoro plný), a to v prosinci. Mám ho v koupelně, otevřené a plíseň tam pohledem není žádná. Ale my v koupelně vlhko nemáme..
Ja si ani nemyslím ze jsem RC doporučila spis napsala ze nebrat nic ze supermarketu
a myslím ze hodne neznalych ani nevi co RC je
je mi vždy líto kdyz vidím v Tescu jak lidi kupuji velké pytle tesco granuli za 200 Kč chudery kočky ale zase si říkám třeba tím někdo krmí kočky co jsou venku a nikdo se o ne nestará. I kdyz jedu do útulku tak jim vezu aspon Pro plan nebo Fitmin. No taky výživu tu naši lidskou trochu řeším, ale stejne si někdy neodpustim zastavit v MC Drive ze ![]()
@Petkaelik Máme doma od veterinářky vzorky HILLS tak do něj půjdem.
@PetiteFillette jako klasicky jo. U naši kočky j e spis problém když utvoří hromádku a tu moc nezahrabe tak to smrdí fest a hned to bezim vyklidit
ono je to na bázi dřeva takže jak jsou ty kamínky lehky tak se taky vynáší to zase jo. Ale myslím ze stelivo které by se nevynaselo neexistuje
![]()
Ten brit je údajně taky docela dobrý ale jak koukám na složení ryze kukuřice… Hold to taky nastavovali ![]()
@Petkaelik jj to asi jo. Jen ja vcera s hruzou zjistila ze už ani na toho Meca nemám chuť ze za ty peníze jdu radši na poradny jídlo do restaurace ![]()
Já používám toto stelivo: http://www.dejpac.cz/…lit-7-6l.htm . Nesmrdí a dobře se čistí
Jo a pokud chcete, aby vám kočky nevynášely stelivo, kupte jim zastřešený záchod, my ho máme, protože naše Sněhulka má v oblibě vehementně hrabat, takže když měla nezastřešený tak jsme to měli po celé místnosti. Od té doby, co máme zastřeený záchod tak se nemusím vztekat s každodenním zametáním
Jinak my máme tento: http://www.zooshop-eu.cz/…-fuchsia.php
@kk94 Máme o kus větší a stříbrný. Je to fajn bez zametání. Jenom tam ještě nemá dvířka. Holky musí mít granule a kapsičky stejný?
Krytý záchod máme taky, klasický kočkolit se skoro nevynáší, ale ten papírový, to byla fakt tragédie
Dvířka teda taky nemáme nasazené, Mája nevěděla co s tím a já se bojím, že kdybych jí je tam dala, tak mi bude chodit do peřin just. A malého by to stejně lákalo pořád stejně, tak těch pár kamínků jednou za dva dny zvládnu zamést..
A jak se tu někdo ptal jak často čistím.. Hrudky a bobky každý večer, někdy zapomenu. Přisypávám písek podle potřeby a když už se mi zdá, že je cejtit, vyměním celé. Bednu nedezinfikuju, meju podle potřeby..
Kapsičky nedostává stejné jako granule. Nějaký čas byla na Hills, ale to strašně lezlo do peněz. Pak jsem kupovala Felixe, ale to je takové nadrolené, nic moc masa. Zkusili jsme kdeco, teď poslední měsíc dva kupuju z DM. Jsou v nich veliké kousky masa a Máje zatím chutnají nejvíc. Včera jsem na zkoušku koupila pár kousků z Rosmanna, ale ty jsem ještě nedala, tak nevím..
Kapsicky nemusi mit stejne jako granule. Ja ani nedávám kapsicku denne spis jen 2× tydne a lepší je kočkám uvařit kuřecí stehna nez dávat kapsicky ktere maji vetsinou obsah masa jen 4%
jo Hills jsou kvalitni granulky
Ženské, vy dneska kecáte jak o život
to nevím jestli stihnu vůbec dočíst, než se mi dítě vzbudí ![]()
Jinak už konečně zíííítra
,no ale bude to rachot, protože si pro ni jedem až na večer, už to vidím, děcka nebudou chtít jít spát, ani kotě, to abych šla dneska se slepicema ![]()
@dada1511 To znám, taky jsme kotě dovezli večer. Děcka usnuly až v 1 hodinu. ![]()
@Mišička63 Nejlepší,sice drahý, ale zas kočka tím, že je to kvalitní, toho zas tolik nesežere. Jde to hrozně poznat na srsti, co kočka žere. Náš od té doby co mu kupujem Hills má nádhernou..
Kapse nekupuju, dávám přemražené kuřecí prsa, je to zdravější, pro kočku chutnější, a vyjde to levněji, než kapse když se to nabalíčkuje.