Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Mišička63 : IVASAN, používají to i veterináři na dezinfekci ordinací, jenže je to vcelku drahé (5l stojí 1500), ale zase to dlouho vydrží, protože já záchod umyju normálně cifem a pak ten IVASAN na to jen nastříkáš párkrát, no těch 5l vydrží na celý rok aj dýl ![]()
@Mišička63 Přeuč ho na něco jinyho chudáka : ![]()
Nám včera došel objednány Orijen a to je teda vázne rozdíl
Bála jsem se dle recenzi ze to kočka nebude chtít ze je to málo duchuceny ale v loni dala jsem ji to pul na pul s jejim a vyjela misku do dna
![]()
@Mišička63 v petcentru i na inetu
Aktuálne beru odsud vyjde nejlevnější
Těch 40l nám vydrží skoro na pul roku
http://www.mall.cz/…est-oekoplus
@Mišička63 určitě ono se ani nedoporučuje náhle měnit značku krmeni protože z toho můžou mít zažívací problemy ![]()
Dala bych nejdriv třeba 3/4 původního a 1/4 novy ho a když to projde tak navyšovat ![]()
Taky bych změnila Whiskas je fakt hnus. Kočky chovam a myslím ze granulim rozumím a kočku bych vždy krmila mimimalne premiovkou naše kočky maji super premium a netvrdím ze nejaka znacka je lepší nez druha ale vse to co se prodává v supermarketu je hnus. Kupuju přes www.zoofast.cz a baleni 10 Kg. U nás kočkám chutna RC a nebliji a nemaji průjem ale kazde kočce sedne neco jiného a jak uz zde někdo psal nove granulky míchat se starými
A za stelivo uz jsem vyzkoušela snad vse. Nejlepsi jsou krystaly, ale jsou drahe vydrží pro dve kočky tak na 10 dni. Klasické hrudkujici jsem vždy používala zverlit, ale je dráhy a úplne stejne je stelivo Molly ze Sparu a často bývá v akci za 60 Kč /10 Kg. Papírové stelivo Asan je na nic to používám jen u odchovu koťat kdyz sežerou papír nic jim nehrozí a naučí se na záchod. Dřevěné neni taky zle a je super ze se da vyhazovat do zachodu ale mi to doma smrdelo.
@Petkaelik Já ted poprvé koupila v DM 10l za 75kč a hrudkuje. Vůbec nesmrdí.
Jak velký pakl granulek kupujete pro jednu kočku? Se bojím aby to nechytlo plísen.
Ja kupuji velke baleni granuli a pak je presypu do plastového barelu a vydrží tam 3/4 roku určitě. Kupovat 2 Kg či 4 Kg se moc nevyplatí je to drahe. Kdyz jsem mela jen jednu kočku, tak jsem se o velký pytel podelila s kamoskou co mela taky jen jednu. Ted kdyz máme chovatelskou stanici tak objednávam grAnule po peti pytlich ![]()
Siamky a orientalky
modrooke / zelenooke, štíhlé, elegantní a ukecane ![]()
@Petkaelik No on RC není zrovna nějaká extra kvalita ![]()
Jinak míchat postupně, ale když těm našim hajzlíkům něco nechutná, tak prostě vyžerou jen ty „poživatelné“ granule a zbytek nechají
, ale hlad je hlad časem to začnou jíst.
@Mišička63 kupuju bežné ty 2kg
Teď jsem koupila 4kg a 2× 2,5kg ![]()
Plisen? Vždyť je to suchy ![]()