Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17050
1.6.13 09:48

Elinky snídaně:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
1.6.13 09:58

Nejlepší místo na odpočinek = krabice (jakákoliv :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
1.6.13 11:45

talking kitty cat

http://www.youtube.com/watch?…

Doufám, že bude odkaz fungovat, vřele doporučuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
1.6.13 12:05

A my už máme Ducku rok… 8o :lol:
Na „narozky“ dostal novou hračku na zem :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
1.6.13 18:31

Ahoj holky, můžu prosímk vám? :) Máme 9 týdeního Britskýho kocourka, je to náš miláček. Holky musely jste nechat kocourky vykastrovat aby vám neznačkovali? A jaké dáváte granulky? Mates je na Wiskasu, ale prý to není žádná sláva. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
1.6.13 18:39
@Mišička63 píše:
Ahoj holky, můžu prosímk vám? :) Máme 9 týdeního Britskýho kocourka, je to náš miláček. Holky musely jste nechat kocourky vykastrovat aby vám neznačkovali? A jaké dáváte granulky? Mates je na Wiskasu, ale prý to není žádná sláva. :nevim:

Vítám nově příchozí, no my máme bílou kočičku, která teď měla 4 koťátka a my jsme si teda nechali jednoho kocourka, taky je to náš miláček, ale co nejdřív půjde na kastraci, protože před tou bílou kočičkou jsme měli kocoura a ten značkoval jak zběsilý. Museli jsme dokonce vyhodit koberec, protože už byl nevyčistitelný, takže jo radši si ho nechej vykastrovat, protože tě to vyjde levnějš než čištění nebo případné vyhození koberců a nábytku :)
Co se týče granulí, tak my teda krmíme ráno konzervou a přes den a na noc dostávají granule Propesko, protože to jsou jedinné granule, co jsou schopní sežrat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
1.6.13 18:52

Jsem si právě říkala, že bych mu sem tam pozvala nevěstu at si taky užije. :lol:
To bude teda sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
1.6.13 19:14

@Mišička63 Neprodukuj další koťátka… Koule ufiknout a hotovo :twisted: Měli jsme kastrovanou kočičku, teď dva kocouři, oba kastráti.

Krmení - je hodně diskutované téma, záleží, kolik chceš do krmení investovat?
Za podobnou cenu jako Whiskas (což fakt není nic moc), je třeba Anka, Chicopee…
Hodně tu myslím holky dávají Brit.
Z lepších značek mě ještě napadá Acana, Applaws, Orijen, Artemis a další, stačí si přečíst složení.
Obiloviny a produkty rostlinného původu by kočky nekupovaly, vsadím boty :mrgreen:
Já teď zkouším u jednoho Fitmin Hairball.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
1.6.13 20:05

@Pipet To si teda můj miláček nevrzne. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
1.6.13 20:14

@Pipet Tos mi připomněla, jak Elince děsně voní zrní pro morčata!!! Je schopná ten sáček rozcupovat 8o… vlbec nevim proč tak šílí:D. Jestli tam cítí tu zeleninku nebo já nevim:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
1.6.13 20:27

@Mišička63 Mu to nebude vadit… :hug:

@Lakynka Ducka ujíždí na lepicí pásce :lol: - když mi např. přijde něco poštou v krabici, tak mu ji pak nechám na hraní a on úplně zaujatě líže a žužlá zbytky pásky… nebo když někde najde ležet igelitku, to je jeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
1.6.13 20:33

@Pipet Chlapovy žeby to nevadilo? 8o :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
1.6.13 20:59

@Mišička63 Nebudou kuličky, nebudou hormony, nebudou chutě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
1.6.13 21:12

Holky jaké máte škrabadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
2.6.13 06:24

V mísnosti, kde kočičí miláčci spí a je to jen jejich místnost máme tohle na spaní: http://www.beatinaqua.cz/…ro-kocky-zeo a v obýváku, aby nám neškrábali nábytek, máme jenom takové jednoduché na škrábání: http://www.svetchovatelu.cz/…-x-36cm.html :) jo a pokud by ti kočičky nechtěli škrábat na škrabadle, tak se dají v lékárně koupit kapky kozlíku lékařského, které pak nakapeš na škrabátko a jelikož jim to strašně voní, tak pochopí účel škrabadla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný