Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Tuco píše:
Znáte tohle?
Kdyby to nebylo tak drahý a věděla jsem, že to bude kočičák fakt užívat tak do toho jdu…čistit hajzlík mě fakt neba…CatGenie je jediným kočičím záchodem na světě, který se automaticky splachuje, čistí a suší. Cena 10 900 Kč
hej, tak to je bomba
za ty prachy by to měli půjčovat na týden zkušebně jestli do toho kočka bude chodit, ne? ![]()
@siamka7 píše:
hej, tak to je bomba![]()
![]()
za ty prachy by to měli půjčovat na týden zkušebně jestli do toho kočka bude chodit, ne?
taky mě to napadlo…vysolit desítku a kočičák mi tam pak nebude chtít chodit…:)
@Tuco píše:
taky mě to napadlo…vysolit desítku a kočičák mi tam pak nebude chtít chodit…:)
právě…a možná to půjčují, nevíš ![]()
@PetiteFillette Tož jak to vypadá, já se dnes dočetla, že přístup k jídlu výrazně mění kočičí chování. Zajmalo, by mě jestli něco zabralo, nebo pořád pereš jak o dušu
.
Ahoj, byli jsme přes jednu noc na chatě. Od posledního incidentu neudělala nic. Tak snad jí to vydrží. Akorát že přijel domů po 14 dnech manžel, kterého se bojí, tak je furt někde zalezlá, ani se mnou nespí…
Ahojda
potřebovala bych radu ohledně předložky, aby kočena stále neroznášela granulky z wc po celém bytě, co máte vy před wc??
@PetiteFillette píše:
No dostává jenom tu jednu kapsu + neustále plná miska granulí a že podle toho jak má hlad..
hehe jednu kapsu, to je dobrý, to mě pobavilo, máte nenáročnou kočičku.
Co vůbec močení na zakázaná místa, jak jste na tom? ![]()
@KačuliKačka no jsem ráda, že nejsem sama s tím chozením na linku, naše si toho se mnou taky tolik nedovolí, ale manžel jí povoluje tak ho pak má na háku. ![]()
@dada1511 ale ona nežere granule ne proto, že by je nechtěla, ale proto, že jí je už pak tolik nedávám
No když k nám přišla od chovatelky, tak byla zvyklá na 2× denně maso, plus granule neomezeně. Jenže postupem času mi přišlo, že má čímdáltímvětší hlad, takže teď se to ustálilo, na 2-3× maso a občas nějaká granule. Ono je to asi trochu plemenem, ona je prostě děsně akční, dopol teda spí ale jinak celý den lítá jak drak a u všeho asistuje. A navíc spousta energie spotřebuje na výrobu tepla ![]()
@Tuco kefír můžu zkusit, mi přijde, že nikdy nemá normální stolici, tady půl doby řeším průjem a teď zase zácpu. Ale včera jsem po dvou dnech čistila wcko a vypadá že už dobrý..na tu zácpu jsem myslela, že jsem viděla jednou že měla u zadečku krev ![]()
Kefír by mi asi pila, ale to zelí nevím nevím
i když ta naše opica možná i joo ![]()
hajzlík pěknej, viděla jsem podobnej, ale byl odkrytej a to jsem nechtěla, teď už to pro změnu nemáme kam dát…ale tak kup to a otestuj a já kdyžtak nějaký místečko najdu ![]()
si říkám, že ty peníze by se mohly i brzo vrátit vzhledem k ceně steliva, ale zase voda, elektrika a speciální roztok
i když myslím, že na to, že už nikdy nebudeme muset mít kločičí wc, na to by manžel slyšel…
Mmch mě teď docela vytáčí, že u první kočky to dělal komplet on, a s novou kočkou to pěkně přehodil na mě
![]()
@quinny Já počkám až to otestuje někdo jinej…che che…my teď máme celkem jiný věci kam cpát prachy…:)
@quinny tak nedělám si iluze, že když nejsme doma, jsou vzorní, že??? ![]()
Je mi jasné, že šmejdí všude a dokonce nejmladší pije vodu jak z umyvadla, tak i ze dřezu, takže pro sichr nikde nedávám jar, když odmáčím hrnce nebo nádobí po obědě (než najdu sílu ho umýt). Jo a sklenice s čistou vodou či mlíkem, to je blahem bez sebe když se dorve a může „ukrást“ přímo z hrnku či sklenice a já to nevidím. Ale mrška kmitá jazýčkem dokud fakt nepřijdu na nebezpečnou vzdálenost a s mlíkem na nose prchá s výrazem v očích, že jsem mu překazila tu největší baštu dne ![]()
Nejlepší je to ráno, zazvoní mi budík, naběhne na mě nejmladší s výrazem v ksichtíku - vstávej, mám děsný hlad!!! Takže vstanu, nakrmím dravou zvěř a jdu páchat ranní hygienu. To už ale mladý pán, nacpaný až na půdu leží v mé posteli. Když vzbudím přítele a vstane i on, kočičák se přesune na jeho vyhřáté místo a provokativně se tam rozplajzne ![]()
@stiskoch předložku máme obyč rohožku, teda takovou hezčí s obrázkem kočky, ale nej je dát si poblíž ruční vysavač a často vysávat, teď se to snažím převelet na dítko ![]()
@quinny Zatím (musím zaklepat) stále žádný incident
I když dneska už by hajzlík potřeboval vyměnit, normálně tam jde. Nemám další kočkolit, tak musí vydržet do odpoledne..
Před záchodem nemáme nic, z koupelny se to nevynáší a v koupelně to zametám..
Jinak teda wecko taky dělám já
Jako ostatně doma všechno. Ženské, chlapské, dětské práce..to je fuk, maminka zvládne všechno že
![]()
@Tuco píše:
@quinny Já počkám až to otestuje někdo jinej…che che…my teď máme celkem jiný věci kam cpát prachy…:)
nj jenže s tímhle přístupem do toho nepůjde nikdo
![]()
@KačuliKačka jsou to malý šmejďata, néé iluze si fakt nedělám.
Naše opice má teď novou hru, vytahuje silikon z okenního rámu…
jako maličko na pěst, ale když jí u toho člověk vidí tak by se zlomil smíchy vejpůl
![]()
@PetiteFillette když já se s tím ne a nechci smířit…jako starého chlapa nepředělám, ale u mladších to musím zmáknout
doufám my snachy jednou poděkují ![]()
aa stelivo, musím kouknout na akce a objednat
a zítra jedu do IKEI tak počítám že si tam koupím nějaký příhodný box na to, protoež už mě to neba jak se tu ten pytel válí ![]()