Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@quinny píše:
@PetiteFillette když já se s tím ne a nechci smířit…jako starého chlapa nepředělám, ale u mladších to musím zmáknout![]()
doufám my snachy jednou poděkují
aa stelivo, musím kouknout na akce a objednat
a zítra jedu do IKEI tak počítám že si tam koupím nějaký příhodný box na to, protoež už mě to neba jak se tu ten pytel válí
Náš malej je na takový výcvik ještě moc malý. A holka je fiflena, ta nechce ani projít kolem koupelny, když se Mája čerstve vytento, natož aby to snad vybírala
![]()
@quinny píše:
nj jenže s tímhle přístupem do toho nepůjde nikdo![]()
@KačuliKačka jsou to malý šmejďata, néé iluze si fakt nedělám.
Naše opice má teď novou hru, vytahuje silikon z okenního rámu…jako maličko na pěst, ale když jí u toho člověk vidí tak by se zlomil smíchy vejpůl
![]()
A máš aspoň foto???
@stiskoch Nemáme tam nic
Ale kdybych musela, dala bych tam nějakou plastovou, něco jak máš plastové prostírání na sůl, s nějakým pěkným motivem.To mám dané pod miskama, mě spíš nadělá když žere, že záchodu si to nenosí. Možná spíš jiné stelivo.
@PetiteFillette píše:určitěNáš malej je na takový výcvik ještě moc malý. A holka je fiflena, ta nechce ani projít kolem koupelny, když se Mája čerstve vytento, natož aby to snad vybírala
![]()
Seš měkká, mladá musela vybírat od 4 let, je to i její kočka, a k tomu patří i povinnosti a hotovo.
To asi jsem, máš pravdu
Ale spíš v rámci zachování vlastního psychického zdraví. Moje děcko je totiž tak strašně gramlavé, že by mi tím práci akorát přidělala a né usnadnila.
@PetiteFillette píše:určitěNáš malej je na takový výcvik ještě moc malý. A holka je fiflena, ta nechce ani projít kolem koupelny, když se Mája čerstve vytento, natož aby to snad vybírala
![]()
no to jí chápu, když se čerstvě vytento, to nemůžu ani já ![]()
Zatím nechci aby to vybíral na to je ještě malej, ale vysát před a tak podobně ![]()
@KačuliKačka píše:
A máš aspoň foto???
nééé jsem vždycky jak opařená a nevím jestli se mám tlemit nebo jí zabít…zatím se tlemím, na fotce by to nevyniklo, to jedině na videu ![]()
Posílám pro pobavení fotku Elinky, jak fandila českému hokejovému týmu ![]()
@quinny tak šup sem s ním ![]()
@ewanka je vidět, že z kotátka se stává kočičí slečna
A jak se zotavuje beruška malá?
My jsme dnes po 4 dnech doma, tak jsou kluci nevymazlení a nepohraní, takže tady proběhl boj o šňůrečku a naše dámička se výjimečně přišla taky pomazlit, ale jen kráce, asi aby si nepokazila reputaci či co
Dupenky moje, mně už bylo po nich teskno, ale zase jsem si užívala to, že o mě pečovala drahá polovička, neb mě skolil bacil a sobotu jsem celou prospala a ani jsem se nemusela o víkendu starat o dítě ![]()
Mno, tak asi se to tu šíří jako epidemie, ale Elinka začala v předsíni čůrat na svůj pelíšek a teď i dokonce do igelitové tašky, kde měla Verča boty
… Podle mě to udělala v noci, kdy se naštve, že jí zavírám do předsíně, kde má ale možnost jít i do šatny, koupelny, wc… Prostor má, pelíšek, jídlo, wc, vodu… Ale asi jí vadí, že nemůže na ten strom. Kurnik. Jenže ona chodí neustále škrábat Verče nohy a to prostě nejde:((((… Mi tu pak pláče skoro celou noc, ona jí nedá pokoj
![]()
Tohle je blbý
Já jen dám děcka spat, už se Mája hrne za nima a přesně - Lindě okusuje nohy a kraví v pokoji. Aspoň mě to naučilo každý večer poctivě uklízet, na zemi nesmí nic být. A v 5 je zase čilá a už zas kraví a budí mi malého.
@Lakynka tak u nás je to tím, že jsou často sami doma a ještě teda musíme pár dní vydržet, v pátek příteli sundají snad sádru a než se ten kotník zase spraví, bude to chvíli ještě trvat ![]()
Ale pohoda dnešního večera byla evidentní, jak si to užíval hlavně náš nejstarší mazlík
škoda, že na fotkách nejde slyšet to jeho šílené vrnění ![]()