Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13943
27.5.13 13:53
@quinny píše:
@PetiteFillette když já se s tím ne a nechci smířit…jako starého chlapa nepředělám, ale u mladších to musím zmáknout :cert: ;)doufám my snachy jednou poděkují :Paa stelivo, musím kouknout na akce a objednat :think: a zítra jedu do IKEI tak počítám že si tam koupím nějaký příhodný box na to, protoež už mě to neba jak se tu ten pytel válí :mavam:
:lol: určitě

Náš malej je na takový výcvik ještě moc malý. A holka je fiflena, ta nechce ani projít kolem koupelny, když se Mája čerstve vytento, natož aby to snad vybírala :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
27.5.13 14:01
@quinny píše:
nj jenže s tímhle přístupem do toho nepůjde nikdo :mrgreen: :lol:@KačuliKačka jsou to malý šmejďata, néé iluze si fakt nedělám.
Naše opice má teď novou hru, vytahuje silikon z okenního rámu… :roll: jako maličko na pěst, ale když jí u toho člověk vidí tak by se zlomil smíchy vejpůl :P :mrgreen:

A máš aspoň foto???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
27.5.13 14:13

@stiskoch Nemáme tam nic :think: Ale kdybych musela, dala bych tam nějakou plastovou, něco jak máš plastové prostírání na sůl, s nějakým pěkným motivem.To mám dané pod miskama, mě spíš nadělá když žere, že záchodu si to nenosí. Možná spíš jiné stelivo.

• Citovat
  • Upravit
dada1511
27.5.13 14:15
@PetiteFillette píše: :lol: určitěNáš malej je na takový výcvik ještě moc malý. A holka je fiflena, ta nechce ani projít kolem koupelny, když se Mája čerstve vytento, natož aby to snad vybírala :zed: :mrgreen:

Seš měkká, mladá musela vybírat od 4 let, je to i její kočka, a k tomu patří i povinnosti a hotovo.

• Citovat
  • Upravit
13943
27.5.13 14:25

To asi jsem, máš pravdu :) Ale spíš v rámci zachování vlastního psychického zdraví. Moje děcko je totiž tak strašně gramlavé, že by mi tím práci akorát přidělala a né usnadnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
27.5.13 15:37
@PetiteFillette píše: :lol: určitěNáš malej je na takový výcvik ještě moc malý. A holka je fiflena, ta nechce ani projít kolem koupelny, když se Mája čerstve vytento, natož aby to snad vybírala :zed: :mrgreen:

no to jí chápu, když se čerstvě vytento, to nemůžu ani já :lol:

Zatím nechci aby to vybíral na to je ještě malej, ale vysát před a tak podobně ;)

@KačuliKačka píše:
A máš aspoň foto???

nééé jsem vždycky jak opařená a nevím jestli se mám tlemit nebo jí zabít…zatím se tlemím, na fotce by to nevyniklo, to jedině na videu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
27.5.13 18:54

Posílám pro pobavení fotku Elinky, jak fandila českému hokejovému týmu :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
27.5.13 19:14

@ewanka už je jí dobře? :P :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
27.5.13 19:48

@quinny tak šup sem s ním :lol:

@ewanka je vidět, že z kotátka se stává kočičí slečna :-) A jak se zotavuje beruška malá?

My jsme dnes po 4 dnech doma, tak jsou kluci nevymazlení a nepohraní, takže tady proběhl boj o šňůrečku a naše dámička se výjimečně přišla taky pomazlit, ale jen kráce, asi aby si nepokazila reputaci či co :lol: Dupenky moje, mně už bylo po nich teskno, ale zase jsem si užívala to, že o mě pečovala drahá polovička, neb mě skolil bacil a sobotu jsem celou prospala a ani jsem se nemusela o víkendu starat o dítě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
27.5.13 20:57

Mno, tak asi se to tu šíří jako epidemie, ale Elinka začala v předsíni čůrat na svůj pelíšek a teď i dokonce do igelitové tašky, kde měla Verča boty 8o… Podle mě to udělala v noci, kdy se naštve, že jí zavírám do předsíně, kde má ale možnost jít i do šatny, koupelny, wc… Prostor má, pelíšek, jídlo, wc, vodu… Ale asi jí vadí, že nemůže na ten strom. Kurnik. Jenže ona chodí neustále škrábat Verče nohy a to prostě nejde:((((… Mi tu pak pláče skoro celou noc, ona jí nedá pokoj :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
27.5.13 21:19

Tohle je blbý :( Já jen dám děcka spat, už se Mája hrne za nima a přesně - Lindě okusuje nohy a kraví v pokoji. Aspoň mě to naučilo každý večer poctivě uklízet, na zemi nesmí nic být. A v 5 je zase čilá a už zas kraví a budí mi malého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
27.5.13 21:26

@Lakynka tak u nás je to tím, že jsou často sami doma a ještě teda musíme pár dní vydržet, v pátek příteli sundají snad sádru a než se ten kotník zase spraví, bude to chvíli ještě trvat :nevim:

Ale pohoda dnešního večera byla evidentní, jak si to užíval hlavně náš nejstarší mazlík :* škoda, že na fotkách nejde slyšet to jeho šílené vrnění :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
27.5.13 21:29

No fuj tajbl… :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
27.5.13 21:54
@Petrala píše: