Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Chlap byl venku zavřít Macíka, chodí, volá, kočka nikde… ale slyšel ho mňoukat (on se aspoň ozývá, bobek
), tak nakouknul do sklepa, do garáže (obvyklé schovky), nakonec ho našel zavřeného ve foliovníku
![]()
A nelovil dneska ocásek, protože zas ulovil něco opravdového a běhal po dvorku s mrtvolou v puse, ani jsem neidentifikovala, co to bylo… protože ví, že bych mu to sebrala a hodila do popelnice
, tak prchal a schovával se v živém plotu ![]()
@KačuliKačka To není dámička, ale královna. Ta je nádherná.
Máte teda kočenky 3?
@Pipet no jo, on to tak pracně uloví a ty bys mu to sebrala ![]()
@Mišička63 jo jo, tři loupežníky + bláznivého králíka
připočti k tomu pubertální dítě a malá domácí Zoo je téměř kompletní ![]()
@KačuliKačka Aspon je veselo. Já dva kluky, manžel a kocour.
Jediná já jsem ženská.
Jste v bytě nebo v domečku?
@KačuliKačka krásní kocicaci
![]()
Lov na ocásek taky dobry… Nás mladém ho zkoušel kočce urvat ale naštěstí se nepovedlo a kočka jeeečííí a drží místo aby zdrhala
o ![]()
A koukám na to odpočívadlo na topení drží to dobře na tomhle radiátoru? ![]()
@Mišička63 máme to skoro stejně a proto aspoň ten kočičák je ženská
ale to chtěl manžel já chtěla kocoura ani nevím proc ![]()
@Mišička63 v bytě 2+1 prozatím…
K nám to přišlo tak nějak postupně. Samíka, nejstaršího jsem si vydupala u dnes už exmanžela. Lota přišla dva roky po něm jako zatoulaná, leč pak jsme se přes tchýni dozvěděli, kdo ji vyhodil (sousedi). Zařekla jsem se, že tři nikdy
Pak jsme zachránili kocourka Piškota po mojí mamce, kdy byl hladem kost a kůže a naráz byli tri. Po čase nám Piškotek stářím a nemocí odešel a ten třetí nám pořád chyběl. No a jako na potvoru darovali zrzavé kotě, tak kde asi skončilo???
No u nás že??? ![]()
@quinny drží, je to do cca 5kg, nejvíce v tom spí prcek, ale Lota se Samíkem sem tam taky ![]()
@KačuliKačka : nádherní kočičáci
Ten zrzeček je velmi podobný našemu Matesovi.
Pokusím se vložit foto, ale nejsem zrovna talent, tak uvidíme jestli se povede.
@Mišička63 asi mas byt jediny ženský element v domacnosti ![]()
@KačuliKačka tak to je dobrý 5 KG hádám naše madam nikdy nedosáhne. Ale já spis myslela jak je to tam přidělany k tomu topeni
jenom zhora nasazené?
Ahoj holky, tak jsem dali postýlku do ložnice a kočcce se to moc zalíbilo… asi si myslela, že je to postýlka pro ní!!
tak jsem teda celou noc nespala, protože jsem jí pořád vyháněla, pak jsem nakonec zavřela do ložnice, ale šíleně jsem to obrečela!! ani nemnoukal!!
pak když už jsem fakt z toho byla hotová a manžel viděl, že jsem z toho špatná, že nespím, tak mu šel otevřít a do postýlky už nevlezl…
ale pro jistotu jsme koupili takové ty nebesa, tak tam neleze! pochopil, že to není pro něj… tak snad to dáme, až bude ta naše malá na světě, snad ten náš lump bude v pohodě, nechci ho dávat pryč!! tak uvidíme…
@quinny je to jakoby nasazená kovová konstrukce s plyšovým potahem
A drží… u nás žádný nemá 5 kg - Lota cca 4,5 kg, Samík ted má 4,3 kg a prcek má krásných 3,7 kg ![]()