Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jn
197
2.6.13 06:31

Mikeš má jako škrabadlo na stěně čtverec zátěžového koberce a v pohodě si chodí škrabat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
2.6.13 07:53

My máme tohle škrábadlo, ale budem mít už ve čtvrtek kočky dvě :)

Jinak Whiskas bych mu nedávala, když mu dáš vařené, nebo přemražené kuř prsa, bude to pro něj zdravější, chutnější, a ve finále když si to nabalíčkuješ levnější. Taky je dobré mu dát občas dušenou rybu, nebo i tuňáka ve vlastní šťáve - konzervu dáš na 2-3 krát, když je to koťátko. Krmivo máme pro koťáko Roylal Canin, je ale dosti drahé, na druhou stranu je kvalitnější, takže kočka ho nešežere tolik :think:,když kopupíš velké balení, vydrží to to dloho.Ale jak psali holky, záleží kolik do toho chceš investovat. Kocourek krásnej :*

Jo a kastrovat jsem dala v roku.Taky jak začal značkovat, to se nedalo.

• Citovat
  • Upravit
dada1511
2.6.13 07:53

Tady to škrábadlo. Ale pro jednu kočku jsme měli podomácku dělané.

Příspěvek upraven 02.06.13 v 08:06

• Citovat
  • Upravit
dada1511
2.6.13 07:57
@Pipet píše:
@Mišička63 Nebudou kuličky, nebudou hormony, nebudou chutě :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :lol: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
dada1511
2.6.13 07:58
@Pipet píše:
A my už máme Ducku rok… 8o :lol:
Na „narozky“ dostal novou hračku na zem :P

Myslíš to miminko s hrací dečkou, jo? :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
dada1511
2.6.13 07:59

@kk94 Krásná :srdce:,krabice u nás taky frčí :).

• Citovat
  • Upravit
16365
2.6.13 08:24

@Lakynka luxusní fotka s tema žaluziema :lol: to je jak u nas :zed: @kk94 taky pekny u nás taky jedou krabice a pak ještě tasky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
2.6.13 08:31

@Mišička63 vitej :* my dáváme Royal Canin pro koťata protože na ne byla zvykla z domova ale údajně to taky terno není i když než whiskas asi bude lepší vetsina 8)
Jestli ma žít v bytě tak bych určitě kastrovala…on totiž pokud jednou značkovat začne tak už pak přestat nemusí ani po kastraci a to by mě teda vadilo hodne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
2.6.13 08:35

Mě situ teď hraje kočka s nejmenším a nemá to chybu. Loví spolu míček…Škoda ze mám foťák na nabíječe to by bylo pekny video…kooperace jak ma vypadat Malej ho vždy zahodí někam pod skříňka nebo gauč načež smutné kouká a volá. Dobehne kočka vyšťourá míček a tak porad dokola Spokojeni oba :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
2.6.13 08:36
@dada1511 píše:
Tady to škrábadlo. Ale pro jednu kočku jsme měli podomácku dělané.Příspěvek upraven 02.06.13 v 08:06

luxusní škrabadlo to by se nám ani do bytu neveslo :lol: to se budou kocicaci mít :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
2.6.13 08:55
@dada1511 píše:
Myslíš to miminko s hrací dečkou, jo? :D :D :D

Jojo :lol: vy nepořizujete děti zvířátkům na hraní? :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
2.6.13 09:02
@Pipet píše:
Jojo :lol: vy nepořizujete děti zvířátkům na hraní? :P :lol:

jj děti zvířatům a zvířátka detem :andel: :mrgreen:
Pravé se mi to tu začalo likvidovat. Ditko svlékání kočku z kůže a ona ho za to kouše do hlavy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
2.6.13 21:26

Pipet a Quinny

Jsem se tady ted nařehtala… děti pro zvířátka na hraní :lol: :lol:

Náš Charlie stále podniká lov na ocásek a blbounek stále nepochopil, že je jeho, roste mu z prdelky a prostě ho nesežere :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
2.6.13 21:32

@KačuliKačka Moc pěkné fotečky. :hug:
Náš Maty taky dneska honil ocásek. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
2.6.13 21:38

@Mišička63 to ten náš zrzavý mrňous to dělá pořád a to mu budou už 3 roky :lol: On je to tak celkově pošuk obecná - takový klokan křížený s kulovým bleskem a kdo ví čím vším ještě :mrgreen: :mrgreen:

Ten peršánek chlupatý, ten má skoro 10 let a dneska taky řádil jako puberták, až jsem koukala, co mu šibe :lol: Zato naše dámička, tak se přišla pomazlit a honem zase někam chrupkat, to je naše cíťa (viz. foto)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný