Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
695
3.6.13 19:22

Britky se mi taky líbí, ale my máme teda jen obyčejné kočičky. Dvě čistě jenom domácí, co ven jdou jednou za den a za 10 minut škemrají, že chcou zpátky dovnitř. :lol: Tu bílou, a jelikož teď měla koťátka, tak jsme si jedno nechali (kocourka, takže naše Sněhulka půjde vykastrovat). A 4 mourovaté venkovní na lovení potkanů, protože máme hospodářská zvířata, tak aby se nám to tu moc nerozmnožilo :)

Tady přikládám foto našeho malého miláčka a jeho zasloužilé maminky jak odpočívá u mě v posteli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
3.6.13 20:19

@kk94 No jsem zvědavá kolik kilo bude mít. Už má jedno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
3.6.13 22:04

…tak ještě tři dny… :?,než si pojedem pro koťe, se to táhne jak smrad. A čím dál tím víc, ach jó…

• Citovat
  • Upravit
2901
3.6.13 22:05

@dada1511 A jaké budete mít? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
3.6.13 22:27

Mám foto na 531 :) další britku, ale barevnou :)

• Citovat
  • Upravit
2901
4.6.13 06:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
5.6.13 08:49

Holky, dáváte někdo kočence vodítko? Náš Ondra by chtěl aby mohl s Matesem sem tam před barák. Včera jsem viděla v prostřenu, že paní pěkně špacírovala s kočičkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
5.6.13 08:52
@Mišička63 píše:
Holky, dáváte někdo kočence vodítko? Náš Ondra by chtěl aby mohl s Matesem sem tam před barák. Včera jsem viděla v prostřenu, že paní pěkně špacírovala s kočičkou.

My osobně ne, ale mám známou, která má kočku, s kterou chodí úplně normálně na procházky jak se psem :) Ale musíš to kočičku naučit hned jak je koťátko, pak už se to nenaučí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
5.6.13 08:53

Ono to jde ale musi se trénovat a ne kazda kočka vodítko snese. Určitě doporučuji postrojek a ne jen obojek a nasadit doma. Naše kočky se v tu chvíli vybuli na zem a protestuji :-) az si zvyknou doma jdeme na chvíli ven. S kočkou to neni jak se psem ze by jste zašli do obchodu :-) spis v te trávě chodime za kočkou s ta vse zkoumá a ocuchava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
5.6.13 09:01
@Petkaelik píše:
Ono to jde ale musi se trénovat a ne kazda kočka vodítko snese. Určitě doporučuji postrojek a ne jen obojek a nasadit doma. Naše kočky se v tu chvíli vybuli na zem a protestuji :-) az si zvyknou doma jdeme na chvíli ven. S kočkou to neni jak se psem ze by jste zašli do obchodu :-) spis v te trávě chodime za kočkou s ta vse zkoumá a ocuchava

Jj určitě postrojek, ono z obyčejného obojku se za a) umí vyvlíknout a za b) ničí jim to páteř, přece jen je kočka stavěná trochu jinak než pes :) Já jsem to s naší kočkou nezkoušela ona je zvyklá se sama projít po zahradě a vždycky se do půlhodinky vrátí a z aut my mít strach nemusíme tady kromě nás autem nikdo jiný nejezdí a když mi jedeme pryč tak kočku necháváme vevnitř :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
5.6.13 09:15

Jsme právě v paneláku, tak bych mu chtěla dopřát aspon si zablbnout v trávě před domem. Má 10 měsíců tak snad se naučí a když ne tak nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
5.6.13 09:19

@Mišička63 : jo to by se mohl naučit :palec: ale jak řekla @Petkaelik ne každá kočka vodítko snese a určitě mu pořiď ten postrojek a pokud vodítko tak nějaké delší, aby měla volnost se rozběhnout dokola, kočky rádi zkoumají okolí a spíš vede kočka tebe než ty kočku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
5.6.13 09:22

Jsem to blbě napsala má 10 týdnů. :lol: Postrojek určitě, vodítka jsou na prd. :lol: Taky budu muset dávat majzla na pse. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
5.6.13 09:28

@Mišička63 : tím spíš by se to mohl naučit, když je to ještě takové malé koťátko :) no pejsci budou asi problém, ale tak my máme 4 psy a 6 koček a zatím se nám to tu nepobilo :mrgreen: Jako když jsou psi puštění tak kočky někam zalezou a je to v pohodě :) ale tak ve městě mají psy na vodítku a ty kočku budeš mít taky na vodítku, tak by se nemělo nic stát :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
5.6.13 09:38

@kk94 Tady chodí někteří se psama bez vodítka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný