Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Britky se mi taky líbí, ale my máme teda jen obyčejné kočičky. Dvě čistě jenom domácí, co ven jdou jednou za den a za 10 minut škemrají, že chcou zpátky dovnitř.
Tu bílou, a jelikož teď měla koťátka, tak jsme si jedno nechali (kocourka, takže naše Sněhulka půjde vykastrovat). A 4 mourovaté venkovní na lovení potkanů, protože máme hospodářská zvířata, tak aby se nám to tu moc nerozmnožilo ![]()
Tady přikládám foto našeho malého miláčka a jeho zasloužilé maminky jak odpočívá u mě v posteli ![]()
…tak ještě tři dny…
,než si pojedem pro koťe, se to táhne jak smrad. A čím dál tím víc, ach jó…
Holky, dáváte někdo kočence vodítko? Náš Ondra by chtěl aby mohl s Matesem sem tam před barák. Včera jsem viděla v prostřenu, že paní pěkně špacírovala s kočičkou.
@Mišička63 píše:
Holky, dáváte někdo kočence vodítko? Náš Ondra by chtěl aby mohl s Matesem sem tam před barák. Včera jsem viděla v prostřenu, že paní pěkně špacírovala s kočičkou.
My osobně ne, ale mám známou, která má kočku, s kterou chodí úplně normálně na procházky jak se psem
Ale musíš to kočičku naučit hned jak je koťátko, pak už se to nenaučí ![]()
Ono to jde ale musi se trénovat a ne kazda kočka vodítko snese. Určitě doporučuji postrojek a ne jen obojek a nasadit doma. Naše kočky se v tu chvíli vybuli na zem a protestuji
az si zvyknou doma jdeme na chvíli ven. S kočkou to neni jak se psem ze by jste zašli do obchodu
spis v te trávě chodime za kočkou s ta vse zkoumá a ocuchava
@Petkaelik píše:
Ono to jde ale musi se trénovat a ne kazda kočka vodítko snese. Určitě doporučuji postrojek a ne jen obojek a nasadit doma. Naše kočky se v tu chvíli vybuli na zem a protestujiaz si zvyknou doma jdeme na chvíli ven. S kočkou to neni jak se psem ze by jste zašli do obchodu
spis v te trávě chodime za kočkou s ta vse zkoumá a ocuchava
Jj určitě postrojek, ono z obyčejného obojku se za a) umí vyvlíknout a za b) ničí jim to páteř, přece jen je kočka stavěná trochu jinak než pes
Já jsem to s naší kočkou nezkoušela ona je zvyklá se sama projít po zahradě a vždycky se do půlhodinky vrátí a z aut my mít strach nemusíme tady kromě nás autem nikdo jiný nejezdí a když mi jedeme pryč tak kočku necháváme vevnitř ![]()
Jsme právě v paneláku, tak bych mu chtěla dopřát aspon si zablbnout v trávě před domem. Má 10 měsíců tak snad se naučí a když ne tak nevadí.
@Mišička63 : jo to by se mohl naučit
ale jak řekla @Petkaelik ne každá kočka vodítko snese a určitě mu pořiď ten postrojek a pokud vodítko tak nějaké delší, aby měla volnost se rozběhnout dokola, kočky rádi zkoumají okolí a spíš vede kočka tebe než ty kočku ![]()
Jsem to blbě napsala má 10 týdnů.
Postrojek určitě, vodítka jsou na prd.
Taky budu muset dávat majzla na pse. ![]()
@Mišička63 : tím spíš by se to mohl naučit, když je to ještě takové malé koťátko
no pejsci budou asi problém, ale tak my máme 4 psy a 6 koček a zatím se nám to tu nepobilo
Jako když jsou psi puštění tak kočky někam zalezou a je to v pohodě
ale tak ve městě mají psy na vodítku a ty kočku budeš mít taky na vodítku, tak by se nemělo nic stát ![]()