Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@siamka7 píše:
nictak moc ho miluju že mu to toleruju, já vím, hroznéééééééé
stejně budem ted kupovat novou
Příspěvek upraven 21.05.13 v 13:06
No právě.. taky chceme novou a při představě, že to bude za půl roku to samé, tak je mi do breku…
@siamka7 píše:
přesně, právě si připadám že je mi pořád 20a je to fajn
No, já si tak taky připadám, ale teda už nevypadám
. Když už se stane, že na mě někdo civí, tak vzápětí zjistím, že je to na 20cítku co sedí zamnou ![]()
@dada1511 píše:
@hanuless No, já stříhám drápky, dřív jsem byla proti tomu, ale my máme kočku stejně jen doma, takže je nepotřebuje. Jinak je na to nějaký sprej, co je odpuzuje, ale to je dle mě zbytečné, protože si najde jiné místo. Pokud nechceš stříhat, obětuj jedenu sedačku, a tu nechte kočce, a kupte druhou.My to tak dřív taky měli.
Sprej je na dvě věci mám vyzkoušeno
. Jak to zvládá číča bez drápků? Daří se jí vyskočit všude? Tý jo jdu do toho… a to stříháš sama? ![]()
@hanuless Zatím chodím na veterinu, stojí to pár kaček. CCa 30kč. Nůžky stojí tak 250-300kč, takže z dlohodobého hlediska se vyplatí. Otázka je, jaké má drápky, pokud tmavé, to se stříhá blbě, bo nevidíš lůžko. Můj má naštěstí světlé, takže to ještě 1-2 omrknu a pak budem stříhat doma.Bez drápů dobré, akorád jednou se zryndal, když vyskočil na škrábadlo, jak byl zvyklí že je má
, ale nic se mu nestalo už skáče dobře i bez nich. Jinak to u něj žádnou změnu nevyvolalo akorád už nic neničí.
@dada1511 píše:
@hanuless Zatím chodím na veterinu, stojí to pár kaček. CCa 30kč. Nůžky stojí tak 250-300kč, takže z dlohodobého hlediska se vyplatí. Otázka je, jaké má drápky, pokud tmavé, to se stříhá blbě, bo nevidíš lůžko. Můj má naštěstí světlé, takže to ještě 1-2 omrknu a pak budem stříhat doma.Bez drápů dobré, akorád jednou se zryndal, když vyskočil na škrábadlo, jak byl zvyklí že je má, ale nic se mu nestalo už skáče dobře i bez nich. Jinak to u něj žádnou změnu nevyvolalo akorád už nic neničí.Já máím takovou radost
. Už jsem volala na veterinu a večer je pojedeme ostříhat. Díky za radu
Taky stříháme, ale doma, hodím si je postupně na klid zády k břichu, jedu pacinu po pacince, opatrně cvakačkama na nehty stříhám drápky. Samík se nechá, Lota hudruje a CHarlie u tho nadává
Ale zvykli si. A neškrábou…
Lotynka zprvu dost bojovala, takže jsem ji musela napevno stáhnout do osušky nebo deky, dneska je hodnoučká.
Jo to moje dítě pubertální, to je exot jak vyšitý… takhle mi zkazil fotku rododendronu v arboretu pacholek jeden ![]()
Pomoc! mrouská se nám kočka. Jsem 36tt a jsem z toho na nervy
chodí, ječí, čumí a nemlčí. Má někdo tip, jak to snáz přežít..?Kastrovat nechceme, v budoucnu chceme koťata a ty teď nepřichází v úvahu, když bude miminko. Takže jen - jak to přežít? Dá se něco udělat, co by jí aspoň částečně zklidnilo?
@Lonna leda na veterinu pro antikoncepční injekci
anebo špunty do uší ![]()
@KačuliKačka mmm to nám veterinář nedoporučoval. Prý se po tom můžou dělat cysty. Spíš nějakou babskou radu…jestli jí dát něco sežvejkat, nebo zabavit, aby neměla čas myslet na to, že je nadržená…
cokoliv. Posledně pomohlo strčit jí pod sprchu, na dvě hodiny byl klid, ale to už byl fakt extrém ![]()
@Lonna hmm… tak to neporadím, my měli nekastrovanou kočičku, ale její mrouskání se rovnalo umazlené kočičce, co se akorát nastavovala. Vykastrovaná je až po té, co dostala zánět dělohy a bylo to za 5 min. 12!
@siamka7 píše:
Se nedivím![]()
![]()
![]()
já se taky nedivila, na druhou stranu, člověk a žena zvlášť by měla mít trochu soudnost, co se sebekritiky vlastního zjevu týká…což jí dost chybí ![]()
@Lonna Já s tím neudělala nic a bylo to hrozný.
Tak holky a je to tu… Tradáááááááá.. Ještě tam dám nějaký lano, ale tohle je tak nějak konečný stav:)
Dobrý večer. Jdu si k vám zas pro radu. Co mám s tou blbou kočkou udělat, aby mi přestala dělat dceři do peřiny?
Dlouho trvalo, než s tím přestala, to jsem prala peřinu denně, někdy i 2×!!! Když tam nebyla dceřina, vydělala se do manželovy nebo synovi do postýlky
Jen moji zkusila jen jednou, jenže pak se mnou začala spávat, tak se jí asi nechtělo si zaneřádit vlastní pelech. Pak byl dloooouho klid, až teď zas předevčírem a dnes. Záchod má pořád na stejném místě v koupelně, stejný kočkolit, frekvence čistění stejná. Nebylo tam nic, čeho by se třeba bála, prostě pořád stejný stav
Já už zkoušela kdeco
Dokonce jsem ji dnes přistihla, jak leze z pokoje a krčí se, protože věděla, že provedla něco, co prostě netoleruju.
V mezidobí, kdy jsem neprala peřiny doma, ovšem nepřestala močit (a jednou dokonce s. át) do postele na chatě. Nemám jí jak zabránit v přístupu k těm postelím, záchod má čistý. Jako jo, když ho nemá vyčištěný, tak to pochopím, že je to moje chyba, ale jednou jí nevadí chodit na něj 2 dny, když ji necháme doma samotnou (výjimečně) a z toho tam má jednou načůráno a jde do postelí ![]()
CO S NÍ MÁM DĚLAT??? Podotýkám, je to kočka, listopadový kotě, nekastrovaná.
EDIT: Teda říjnový..
Příspěvek upraven 21.05.13 v 21:03