Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
835
18.5.13 14:55

Přidávám fotku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
18.5.13 15:51

@Ani123 jůůůů,ta je krásná :* můj kocour má rád ty malinké plyšové myši a brka od labutáků, po těch by se zabil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
18.5.13 17:50

Dneska jsem projížděla kočičí diskuze a narazila jsem na moc smutnou zprávu, a chtěla bych, aby to věděli všichni chovatelé koček!!! Bylo to už dávno zveřejněno na internetu, a možná to už víte!

Jedná se o přípravek Diffusil, který je proti vnějším parazitům. Píšou, že je pro psy a kočky. Diffusil obsahuje látku Permethrin, která je silně toxická pro kočky, tento přípravek otrávil i jednoho psa. Před 9 lety na něj zemřel jeden kocourek, který měl poškozené ledviny, játra, oči a slinil. Mnoho lidí na tento přípravek vypsalo petici. Diffusil byl použitý taky na malé kotě, které se začalo divně chovat, ale naštěstí nezemřelo. Posílám Vám diskuzi a pokud máte hodně času, tak si ji přečtěte úplně celou. Tekly mi z toho slzy, moc smutné. Zde http://www.modrykocour.cz/…iewtopic.php?…. :,( :,( Pokud chcete kočku odblešit, tak určitě nekupujte tohle. Bylo to už dávno, ale na internet jsem se koukala, a vidím, že je stále v prodeji, takže určitě se z toho vyhněte! :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
18.5.13 17:52

Holky, jdu dočíst co jste radili, ale už je vybráno. Nakonec to nebude ta sibiřka co jsem chtěla, ale budem mít další britku, a teda kočičku :dance:.Chtěla jsem jiného zbarvení, ale tahle si mě vybrala, jak jsme na na sebe koukly, tak jsme se hned pochopily :* :* :* Rodiče briťák modrý a tricolor máma. Je to prostě kočka :srdce:

• Citovat
  • Upravit
dada1511
18.5.13 17:53

Ale dnes jsme se jeli jen podívat, musím ještě 14 dní vydržet, ach jo, to bude dlooooouhé…

• Citovat
  • Upravit
dada1511
18.5.13 17:57
@ewanka píše:
@siamka7 já zase nechápu, co vy nechápete na tom, že jsem ŠLA K JINÉMU VETERINÁŘI, už se tomu musím smát, protože to tady píšu každému zvlášť… :mavam:

No, ale stejně jsi si tím nepomohla, ne???Já to pochopila tak, že chudák kočka se třepe dál! Proto se tady všichni nad tím pozastavujem :nevim: Vyzněla to tak, že jsi s bečem šla dom, a nic se nedořešilo.

• Citovat
  • Upravit
dada1511
18.5.13 18:00

@siamka7 No to je nádhera :* :* :*. To bych neunesla, kdybych to musela poslat dalšímu majiteli.

Příspěvek upraven 18.05.13 v 18:04

• Citovat
  • Upravit
dada1511
18.5.13 18:01

@siamka7 U nás se vyhrožuje králíkem k večeři :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:,když kocour zlobí :lol: :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit
10959
18.5.13 19:48
@dada1511 píše:
@siamka7 U nás se vyhrožuje králíkem k večeři :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:,když kocour zlobí :lol: :mrgreen: :lol:
:pankac: :mrgreen: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
18.5.13 19:49

@dada1511 jůů,ta je sladká :* :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
20.5.13 11:38
@siamka7 píše:
@quinny jinak pěkné stránky :potlesk: jinak dnes máme k obědu,,kočka na pekáči s bylinkama :pankac: :mrgreen: :pankac:

krásný fotky…to naše do prázdného pekáče zásadně neleze, ona se tam dobývá jen když je tam kačena aspol jako minulý víkend :P :mrgreen:

@siamka7 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac: naše úroda :potlesk:

jéé on je tak plyšovej :hug: :hug:
máte koťato joo 8o

Hračky? Co je to, u nás je nejoblíbenější to co hračkou pro kočku vůbec není, jen jedna plyšová myška byla vzata na milost…nooo na milost néé, vypadá dost fujtajbl, jak jí pořád tahá…budu jí zase muset vyprat..už zavání :poblion: zato kočič je od včera sameťáček k umuchlování, je totiž vykoupaná…držkovala teda pěkně, jsem koukala, pravda už asi zapomněla, kopala se snad po měsíci…ale skočila si tam sama, tak jsem vzala za své to dokončit :lol: :lol:
Jinak z těch hraček nejvíc jedou dětské hračky…ale prcek zase rád morduje ty kočičí, tak si nemají moc co vyčítat :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
20.5.13 12:16

@dada1511 ta je :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
20.5.13 12:27

Tak u nás se spí všudemožně, Samuel nejčastěji na okně v pokojíčku, Lota kdekoliv má klid a prcek různě - v krabici s oblečením, v mé skříni (vyhodí mi trička z horní police a tradá chrnět), na zemi, pod psacím stolem a v noci se mnou v posteli :lol:

Hračky - nejlepší hračka je šňůrka s uzlíkama (aby si ji někde nenavlik na hlavičku, je dvojitá), tu aportuje i v noci neúnavně, takže na noc mu ji musím sebrat. Jo a taky vršky od pet lahví, z mlíka a sponky z toustového chleba… a krade mi šlupky z brambor a okurek z odpadkového koše :mrgreen:

@siamka7 tak jak jsem měla vysněné plemeno ragdoll, začínám být ujetá na siamky, kdopak za to asi může??? :lol: Ale ten tvůj krasavec je fakt výstavní kousek i rošťáček :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
20.5.13 12:30

A nemáte někdo tip?
Náš peršánek jak stárne, tak máš horší a horší srst, česat se nenechá, to už i pokousal syna, takže ted, když lítám kolem chlapa se sádrou na noze, nemám na kocoura tolik času a na prdélce má už plstnané místa. Půjde letos už definitivně na „ježka“, ale nechci ho nervovat návštěvou nějakého salonu. Nemáte tip, jak ho zbavit zamuchlaného kožichu a neublížit? Resp. taky to oba přežít ve zdraví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
20.5.13 12:33

@KačuliKačka lyžařský rukavice a ojet ho strojkem sama…já se zase pořád odhodlávám ke koupání…to bude zase masakr…ale já se nebojim bejt trochu hrubší-on si to zaslouží za ten teror, co kvůli němu podstupujeme…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný