Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@ewanka třepe se, chvěje vnitřně že? to není dobré
má stres a je jí zima a bolí ji to
jéžiš, mě trefí, že já sem chodila to číst ![]()
@ewanka určitě zajdi k jinému veterináři, at ji pro jistotou prohlédne, všechny tři kočky mám po kastraci, a ani jedna neměla takové bolesti či trápení, nebo jak to napsat.
Tak jsem si našla jinou kliniku na Koněvove ulici v Praze, jenže teď nevím, jestli tam s ní jet nebo počkat do zítřka, nechci ji ještě víc stresovat tou cestou… ona to vždy špatně prožívá. Snědla mi půl kapsičky kuřecího masa (víc jsem neměla) ale pít stále nechce. Sundala jsem jí tu přiblblou košilku, zabalila ji do županu a teď spokojeně spinká ![]()
@ewanka píše:
Tak jsem si našla jinou kliniku na Koněvove ulici v Praze, jenže teď nevím, jestli tam s ní jet nebo počkat do zítřka, nechci ji ještě víc stresovat tou cestou… ona to vždy špatně prožívá. Snědla mi půl kapsičky kuřecího masa (víc jsem neměla) ale pít stále nechce. Sundala jsem jí tu přiblblou košilku, zabalila ji do županu a teď spokojeně spinká
tak to je na dobré cestě
tak uvidíš…no ![]()
@ewanka Když tak jí ty kapsičky třeba rozřeď ještě trochu vodou, ať má víc tekutin.
Ahoj holky, tak když už jsem přestala řešit, jak se kocourek bude chovat k malé, tak ted řešíme, že má nějaký průjem…
z toho teda radost nemám! přešli jsme na lepší krmivo, snad zdravější, tak budu doufat, že to má z toho!! ale nejdříve měl tuhé a pak šel 3× a měl průjem
taky chodí ven, tak snad nic nechytil! nevíte kolik dní mám počkat a pak ho vzít k doktorovi? jinak ale nevypadá, že by ho něco bolelo nebo trápilo… pořád je divokej
děkuji.
Ještě se zeptám, máme ho nechat jen na granulích? já si myslím, že asi to bude nejlepší, ne? děkuji.
@peli ti naši čistě bytoví taky mívají sem tam průjem, z čeho netuším, jedí pořád to stejné. Šla bych, kdyby neustávaly problémy 2-3 dny. Možná se jen víc nabaštil travičky venku, tak ho to prohnalo ![]()
Holky
Už jste dávali svým kočkám to kočičí mlíko? Neměli z toho nějaké řídké hovínko? Děkuji. ![]()
@Ani123 píše:
HolkyUž jste dávali svým kočkám to kočičí mlíko? Neměli z toho nějaké řídké hovínko? Děkuji.
já ne
ani bych ho svému kocourovi nedala ![]()
Koupila jsem, ale ohrnuli nad tím čumáčky
Zato když můžou ukrást z hrnku moje obyč mlíko, to je boj, kdo tam strčí ten ňufák dříve a ještě než dojdu honem honem, aspon ještě jednou líznout, než bude panička hudrovat
![]()
Mně se tak jednou Elinka někam ztratila (podotýkám, že mám 2+1 byt, takže moc není kam), ale nemohla jsem jí dlouho najít. A pak slyším z kuchyně takové divné zvuky, jdu tam a milostpaní na kuchyňské lince, na kterou do té doby neuměla vyskočit a srká mlíko, které zbylo v hrníčku
Já ji v kuchyni hledala jenom na zemi a ona zatím splývala s kuchyňskou zdí
naštěstí jí nic potom nebylo.
@ewanka
jo jo, u nás se ze sklenice krade i obyčejná voda, do dřezu raději do ničeho nedávám jar, protože ti exoti ušatí tam taky šmejdí… Lota pije vodu z vany, chodí i vylizovat kapky po sprchování, Charlie zase miluje pít vodu přímo z kohoutku v umyvadle… no prostě exoti
![]()
Jo a nejstarší Samík, ten když nechce být viděn, tak se taky v našem 2+1 dokáže „ztratit“ tak, že pak lákám na kde co aby vylezl a já měla klid, že je doma, dacan jeden ![]()
Ahoj kočkařky, poslední dva měsíce nás začala terorizovat naše 7letá kočka. Nad ránem (3-4 hodina) začne chodit po baráku s míčkem nebo houbičkou na nádobí v hubě a mňouká, vlastně spíš řve. I čtvrt hodinu v kuse!
Nevím co se jí děje, když vstanu a jdu za ní, tak pustí balonek a dělá jakože nic ![]()