Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky, chci se zeptat, Eli začala mlaskat… je to dost hlasité a nedělá to při jídle. Dělá to jen ze srandy, nebo to můžou být třeba zuby? Nechci ji hned stresovat veterinářem kvůli mlaskání…
@ewanka mlaskáním bych se asi neznepokojovala, pokud u toho nadměrně neslintá nebo pak nezvrací.
Dnes jsem zjistila, že opět další houbička z koupelny zmizela v nenávratnu bytového bermudského trojúhelníku
A to jsem ji měla napresovanou v baterii, tedy mezi kohoutkama teplé a studené vody. Ráno si tak říkám - zase ten pacholek zaťapkal umyvadlo, musím ho otřít. Kouknu a hobuička zase v trapu a ani stopa po ní… ![]()
Mě už Elí štve, jak se chová. Poslední dobou je to neúnosné. Verunka jde kolem ní a ona na ní hned skočí a jak je malá, tak jí škrábne v úrovni obličeje nebo ramene:(. Fakt na nás vyjíždí. Schovává se a jakmile jdu kolem, skočí i po mě, vůbec nechápu. Přitom si hrajeme, aportuje furt papírek, klid má, hladíme
. V noci budí Verču třeba 6× za noc a to už nedávám a zavírám ji do předsíně, kde má k dispozici všechno včetně záchodu, koupelny, šatny, může si tam běhat.
Ale když blbe i přes den, nevím co s tím ![]()
@Lakynka Přesně to dělal Macík loni… On teda šel po kotníkách aspoň, neskákal.
Letos zatím nic. Tak jestli „dospěl“ - loni v květnu měl rok. ![]()
Max. bych ji vždycky na chvíli někam zavřela… Kdybys ji chtěla plácnout nebo něco, stejně by zdrhla a brala by to jako bezva srandu.
Postříkat ji u toho vodou je v praxi neproveditelné ![]()
@Nitetis Chuderka, jak mu to podjede… ![]()
Taky jeden vtípek při pátku ![]()
@Pipet Mno když už má Veru obě ramínka do krve, tak jsem ji hned poté vodou postříkala. A taky zavřela vedle.
Ale aby právě nebyla ještě víc naštvaná…
My pak obědvali a já jen viděla za tím sklem dveří, jak tam je opřená tlapkama o to sklo a čučí, kdy ji pustíme:D. Bude mít v srpnu dva roky, tak by už se třeba taky mohla zklidnit:D.
Zdravím, nemáte někdo nápad jak odnaučit kočky čůrat do lidského WC? ![]()
@Žirafátko píše:
Zdravím, nemáte někdo nápad jak odnaučit kočky čůrat do lidského WC?
Bud ráda ne?
![]()
Nejsem, protože je tam furt načůráno
vypadáme jako prasata, nehledě na to, že ne vždy se dokonale trefí. Kdyby aspoň uměly splachovat
(ano, dělají to OBĚ!!) ![]()
@Žirafátko píše:
Zdravím, nemáte někdo nápad jak odnaučit kočky čůrat do lidského WC?
zamezit jim tam přístup?:)
@Tuco píše:
zamezit jim tam přístup?:)
Chtěla jsem napsat totéž, jen aby si pak nenašly náhradu někde, kde by se to hodilo ještě míň ![]()