Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16365
29.4.13 10:15

@Lakynka parádní :*

@RyBANA to se tváří jako kočičí sen, ještě ten výhled k tomu..a Pucek je tedy PAN kocour :dance: S průjmem neporadím, řešila jsem nedávno podobné, ale moc nevyřešila, upravilo se to samo, už jsem se chystala k veterináři, protože ve všech chytrých knihách ani na internetu žádná chytrá rada krom návštěvy veta :think: červy nevím, ale to bys asi nějaké viděla ne? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
29.4.13 10:21

@RyBANA když odčervíš nic nepokazíš, razím heslo raději častěji, pokud dostává kapsičky či něco tekutějšího zkus přimíchat smectu,, dávala jsem ji nalezeným koťátkům a zabírala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
29.4.13 10:26

@Tuco na mě moje kočka s oblibou kojila po té co koťata už dokázala vyskočit (nějak se vyškrábat) na postel což bylo na moje plíce už celkem záhul :jazyk:
@Pipet furminator je úžasný vynález,, bez něho ani ránu jak u kočky tak u psa,, vyčesává hlavně podsadu kterou normální kartáč tak nepobere,, hodně jsem tím omezeli chlupy v bytě :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
29.4.13 10:59

@RyBANA Jéé super. Myslíš, že bych to zvládla smontovat i já?:D
Resp jak jste co dělali? Mám tu desky, které tedy potřebují nařezat, to bych si někde nechala. A přes to máš dané co? To není koberec, že? A přidělané jak? Takovou tou pistolí čalounickou? Tu nemám totiž:D. A základnu máš udělanou jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
29.4.13 11:32

@stiskoch tý jo ta smecta je dobrý nápad :potlesk: :potlesk:, to příště vyzkouším…tedy doufám že žádné příště nebude, ale tak naivní zase nejsem že

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
29.4.13 11:33

@quinny opravdu je super a cena je skvělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
29.4.13 11:39
@Tuco píše:
Ahoj milovnice koček…prosím o nějaký návod jak se zbavit pachu kočičích chcanek…ta chlupatá příšera mi počurala gauč a smrdí to, že mám chuť gauč vyhodit…už to týden patlám octem a nechávám vyschnout a smrdí to pořád jak ďas…teď jsem to posypala jedlou sodou a nechám to do rána působit…prosím jestli někdo nemá nějaký další rady na ten pušinec…díky

Ahoj, já mám tohle a funguje suprově!! :palec: http://www.likvidator-pachu.cz/…o-zviratech/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
29.4.13 11:57

My jsme mu právě i zrušili ty kapsičky na zkoušku, jestli to nemá po nich, ale vesele sračkuje dál…takže asi fakt pofrčíme na veterinu no :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
29.4.13 11:59
@Lakynka píše:
@RyBANA Jéé super. Myslíš, že bych to zvládla smontovat i já?:D
Resp jak jste co dělali? Mám tu desky, které tedy potřebují nařezat, to bych si někde nechala. A přes to máš dané co? To není koberec, že? A přidělané jak? Takovou tou pistolí čalounickou? Tu nemám totiž:D. A základnu máš udělanou jak?

Pokud jsi zručná, tak asi ano :mrgreen: Já jsem na tyhle věci poleno, takže já bych to montovala měsíc a pak by to spadlo :lol:
Jinak je to potažené kobercem, manžel si s tím vyhrál, vypadá to moc pěkně. Přidělaný to je na větve takovýma těma nooo širokýma kovovýma Lkama a těma i je přichycen stro z boku k balkónu, normální vrtačkou. Základnu žádnou nemáme, strom stojí, respektive je opřen o zem a z boku právě připevněn k tomu balkónu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
29.4.13 12:10

@RyBANA Hmm, je fakt, že problém bude ta vrtačka:D. Já ten strom budu mít uvnitř bytu:D. Lkama to chci taky přidělat ty patra :think:. Chjo, tak to asi budu muset povolat nějakého kamaráda na pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
29.4.13 12:14

@RyBANA No to je bomba ten strom na balkoně :palec: :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
16365
29.4.13 12:55

@stiskoch myslíš tu smectu, tu mám běžně doma, jen mě to jaksi nenapadlo použít na kočiče :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
29.4.13 13:05

Já to už zapatlala tou sodou, octem, citrónem, aviváže se bojim aby neudělala flek…a zatim nejvíc pomohlo to, že teď mám pár dní takovou rýmu, že necejtim ani prd:)…Až rýma přejde..snad už brzo tak začnu opět očuchávat a pokračovat v experimentech…takže díky za další typy…ten likvidátor pach od @PetiteFillette je levnější než to co jsem našla předtím…
Jinak ten kus stromu je fakt pěknej…kdybychom neměli takovej minibyt, že jsme rádi, že se tady vejdeme alespoň my a troška toho nábytku hned bych to dala manželovi za úkol…Ale jako inspirace pro budoucí bydlení (který doufám bude jednou!) super…
@RyBANA Jinak tvoje ikonka je jedna z nejlepších na emiminu…Tuhle scénku mám zafixovanou už dlouho ještě když jsem byla bezdětná…film mi v paměti nijak neutkvěl, ale tohle teda jo…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aff
1267
29.4.13 16:07

Ahoj,

mám jen dotázek ohledně obojku proti klíšťatům. Naše kočka ted´poslední týden chodí domů obsypaná klíšťaty a včera jsme jí koupili obojek, tak se chci zeptat zda funguje i na již přisátá klíšťata, nebo je spíš proti přisátí nových klíšťat??ted´se mi doma drbala a dvě úplně nacucaná z ní spadla. měli cca půl centimetru. Mám docela strach že je budu po domě nacházet i bez toho že obojek má. Loni nebyl problém, obojek měla taky a neměla ani jedno klíště. děkuji za názory :)
 Aff

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
29.4.13 22:03

@Tuco Aviváž jsem myslela rozpustit ve vodě :),vzít hadr, namočit, vyždímat a přetřít ;) My máme „semišovou sedačku“ a flek to teda neudělalo :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný