Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10959
23.4.13 11:11
@Tuco píše:
@Nitetis :))))ehm…to je jeho manželka ten hroch…takže právě provádí regulérní soulož…:)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
23.4.13 11:15

holky,moje kočičí láska

@Nitetis píše:
@Pipet Gratulace k miminuku, je takové krásně vlasaté :palec:

@Tuco Kočičák nádhernej, to bylo po boji s tím hrochem? Nebo na něm takhle spí normálně?

@siamka7 to jsou fotky jak z magazínu :D
:oops: :oops: :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
23.4.13 11:48

@siamka7 nedivím se, je fakt moc krásný!!! Chystám se v neděli dopoledne na výstavu koček, to mě zase budou svrbět ruce a budu mít nutkání, ale máme stop-stav doma :mrgreen: čtvrtkou kočku už by chlap asi nepřežil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
23.4.13 12:22
@KačuliKačka píše:
@siamka7 nedivím se, je fakt moc krásný!!! Chystám se v neděli dopoledne na výstavu koček, to mě zase budou svrbět ruce a budu mít nutkání, ale máme stop-stav doma :mrgreen: čtvrtkou kočku už by chlap asi nepřežil :lol:

jůů, ty se máš :mrgreen: a kde je? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
23.4.13 12:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
23.4.13 13:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
23.4.13 14:19

Dlouho jsem tu nebyla tak vás jdu dočíst…

@Tuco odstraňovač zápachu, buď přímo ve Zverimexu, značku ti teď nepovím, nebo jsem byla dost spokojená s desinfekcí od Sanytolu, je bez chloru, ale smrdí dost a když to vyčichlo už to nebylo moc cítit…minimálně 2× zopakovat a bylo to ok :mavam:
a soulož s hrochem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

@Pipet nové koťátko je k pomuchlování :hug: :hug: gratulace, povedl se vám :srdce:

@siamka7 ten váš kocour je prostě dokonalej, ta barva mi přijde až neskutečná :*

a k těm chlapům asi tolik, můj kočky nikdy nemusel, až byl donucen bydlet skoro měsíc u tetičky co měla doma dopozit nalezenců a ještě asi 5 vlastních koček :mrgreen: :mrgreen: oni ho tam tak láskyplně okusovaly, že když se pak vrátil naše skoro první cesta vedla do útulku pro vlastního kočiče :mrgreen:
teď se musím smát když je nervní z té naší puberťačky..dobrej trénink na dětskou pubertu, ale myslím, že jí kluci rychle trumfnou :lol:
Kráčmera jedna celý den je někde zalezlá a večer tu zase bude rodeo :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
23.4.13 16:02

@quinny jo,jo, je miláček :mrgreen: už se na něho těším až příjdu domů. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
23.4.13 20:53
@siamka7 píše:
@quinny jo,jo, je miláček :mrgreen: už se na něho těším až příjdu domů. :*

Já ti záááááávidím, jsem úplně zelená :?,u nás to nakonec s přírůstkem nevypadá, asi nás čeká do konce roku na 90 proc. stěhování, tak až pak.Zas si nechi brát na svědomí, že bych stresovala změnou domova ještě koťátko, tak to budu muset vydržet. A tak pěkně to šlo, i mojeho jsem zpracovala…no nic, budu se těšit z vašich přírustků.

• Citovat
  • Upravit
16365
23.4.13 21:28
@siamka7 píše:
@quinny jo,jo, je miláček :mrgreen: už se na něho těším až příjdu domů. :*

jj miláčci bez podmínek že :hug: :hug: :hug: ta moje opica tu po mě leze a samou láskou bych jí sežrala, už jsem jí i odpustila tu rozbitou skleničku na víno z minulého týdne a že mě dennodenně točí když leze kam nemá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
23.4.13 22:07

@quinny Mě ten můj kočičák nejvíc naštve, když nedostane hned nažrat - masíčko si zvykl /mimo granule/,tak když si to nevyňáme, tak jde na protest vylizovat co zbylo ve dřezu, to bych ho přerazila!!!A ještě já, si tak potrpím na to co jeho jazýček popapká, kupujem mu hills, k tomu má 1-2 krát denně kuřecí masko /celkem asi 70g/travičku mu pravidelně sadím, a on se pak chová jak bufeťák u kojtejneru :zed:

• Citovat
  • Upravit
16365
23.4.13 22:32

@dada1511 u nás se bylo dokonce 2× přímo v koši, ale co zjistila, že dovnitř proskočí lehce, ale zpět už to pak nejde nechala toho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
23.4.13 23:21

@quinny :lol: Tož to nemám na co si stěžovat :D :mrgreen: :D

• Citovat
  • Upravit
16365
23.4.13 23:22

@dada1511 že :mrgreen: no sphynx je vážně nářez a ještě když je v pubertě, ale zatím nelituju. Nás to teda zatím učí naprosto perfektně uklízet na kuchyňské lince :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
24.4.13 01:57

@quinny Jako máš ho místo vysavače??? :D I to se hodí :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat