Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
22.4.13 13:45

@siamka7 ten tvůj kocour je prostě nádherný!!!

Náš prcek značkoval doma, ale jakmile jsme vykastrovali, jako když utne, máme klid :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
22.4.13 13:48
@KačuliKačka píše:
@siamka7 ten tvůj kocour je prostě nádherný!!!Náš prcek značkoval doma, ale jakmile jsme vykastrovali, jako když utne, máme klid :-)

děkuji :oops: strašně ho miluji :* :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
22.4.13 13:55

@dada1511
Já už ho mám asi deset let mrchu…kastrovanej neni…nikdy neznačkoval-to už bych ho asi dávno neměla…:) Když se naštval tak mě hryznul nebo poškrábal hajzlík…Tohle nevim co mu hráblo v bedně…možná, že manžel odcestoval a na gauči spí právě on…Tak se mu chtěl pomstít a využít okamžik, že tu není nebo nevim:)

@siamka7 píše:
kecy :mrgreen: miluješ ho a nedala bys ho za nic na světě :* ale když tak nabízíš :think: tak si ho vemem :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :pankac: :pankac:Příspěvek upraven 22.04.13 v 13:35

No jako mám ho celkem ráda, deset let je dlouhá doba… Ale za tu dobu jsem zjistila, že absolutně nejsem kočičí typ…A můžu odpřísáhnout, že tohle je moje první a zároveň poslední kočka v životě a už nikdy více…i kdyby se opakovala situace a já našla polochcíplýho mrzáčka..pomůžu, zaplatim veterináře, ale pak se budu urputně snažit sehnat někoho, kdo by si ho vzal…
A kdybych měla nabídku od někoho, kdo kočky miluje a vim, že by o něj bylo dobře postaráno tak nynějšího kočičáka dám…:)
Jako kdyby věděl, co píšu hajzlík…je na PC stolku a vnucuje se:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
22.4.13 14:06

Jinak s tim kastrováním…mě se to prostě nelíbí a jsem proti tomu…podle mě tim to zvíře přijde o část svého JÁ…chápu to z regulačních důvodů, u koček co běhají venku, aby se nemnožily…Ale nechápu to u koček, co se chovají doma…že bych jako měla to zvíře fyzicky upravit, aby se mnou mohlo žít…S timhle jsem dost bojovala, kvůli jeho agresivitě mi všichni říkali ať ho dám vykastrovat, že se pak zklidní a nebude mě napadat…No zklidnil se sám věkem… už mě napadne tak jednou za půl roku:) Mě přijde, že by to pak už nebyl on…že by ztratil část sebe sama…nevim..můj pocit:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
22.4.13 14:07

@siamka7 Hezkej kocour…to vypadá na nějakou kočičí šlechtu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
22.4.13 14:22

@Tuco mám kocoury dva, jeden má 10 lot a druhý 2,5 roku, oba kastrovaní, oba jsou stále prdlí, hrajou si, lítají, řádí. Menší je zachráněnec darovánek, bydlíme v bytě a teda než totálně zničenou zapáchající domácnost, tak raději kastrace, nevříská mi tady, netrápí se, neutíká…
Starší má nemocné ledviny (PKD) a mladší v půl roce měl zavodněné plíce, takže ani jeden by ven nemohl.

Takže raději jim ulevit od kočičí touhy drobným zákrokem a nechat jim prostor pro klidný a bezpečný život byť v bytě, než mít neobyvatelnou domácnost, smrdět na kilometry daleko bez možnosti sdílet svůj život s lidmi blízkými a přáteli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
22.4.13 14:29
@Tuco píše:
@dada1511
Já už ho mám asi deset let mrchu…kastrovanej neni…nikdy neznačkoval-to už bych ho asi dávno neměla…:) Když se naštval tak mě hryznul nebo poškrábal hajzlík…Tohle nevim co mu hráblo v bedně…možná, že manžel odcestoval a na gauči spí právě on…Tak se mu chtěl pomstít a využít okamžik, že tu není nebo nevim:)No jako mám ho celkem ráda, deset let je dlouhá doba… Ale za tu dobu jsem zjistila, že absolutně nejsem kočičí typ…A můžu odpřísáhnout, že tohle je moje první a zároveň poslední kočka v životě a už nikdy více…i kdyby se opakovala situace a já našla polochcíplýho mrzáčka..pomůžu, zaplatim veterináře, ale pak se budu urputně snažit sehnat někoho, kdo by si ho vzal…
A kdybych měla nabídku od někoho, kdo kočky miluje a vim, že by o něj bylo dobře postaráno tak nynějšího kočičáka dám…:)
Jako kdyby věděl, co píšu hajzlík…je na PC stolku a vnucuje se:)

8o 8o 8o to nemůžeš ho dát pryč když už ho máš 10let a miluji tě :roll: :roll: to bys jsi přece neudělala :nevim: i kfdyž nejsi kočkomil :nevim: prosím ne, puklo by mu srdíčko :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
22.4.13 14:31
@Tuco píše:
@siamka7 Hezkej kocour…to vypadá na nějakou kočičí šlechtu:)

ba jo, to víš thajan :mrgreen: chovali jsme je 40 let, tohle je můj poslední mohykán :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
22.4.13 14:37

U nás tedy nejvíc milujem kočky, ale máme i psy ale já kočky mám radši, jsem zjistila :think: u nás se mu všichni přizpůsobili a to i můj manžel(který je právě alergický na kočky).když jsem se s ním seznámila, nevěděla jsem to. chtěl at ho dám pryč, no, ale to bych nepřežila, je to můj život :oops: takže před svatbou jsem mu řekla že bez kocoura neeeeee :zed: :zed: :zed: nikdy :! jedině oba, nebo kocour :mrgreen: no a tak se to vyřešilo, že si stříká sprej do pusy, a strašně ho miluje, leze mu až do huby, tak mu říkám, jestli se nezbláznil se tak s ním olizovat když má alergii :lol: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
22.4.13 14:50

@KačuliKačka
Můj občas vříská, ale pak vleze na hrocha a je klid…:) Nevim co bych dělala, kdyby mi můj značkoval…jestli bych našla někoho, kdo si ho vezme (ten by ho stejně nechal vykastrovat) a nebo bych ho nechala kastrovat sama a nechala si ho…Já mám prostě pořád představu vykastrovanej kocour, kočka = tlusťoch, kterej se jen válí a je absolutně bez zájmu o cokoliv…krom jídla možná:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
22.4.13 14:54
@siamka7 píše:
8o 8o 8o to nemůžeš ho dát pryč když už ho máš 10let a miluji tě :roll: :roll: to bys jsi přece neudělala :nevim: i kfdyž nejsi kočkomil :nevim: prosím ne, puklo by mu srdíčko :,(

No to je právě to, co já si absolutně nemyslim…:) Podle mě mu je jedno kdo mu dá ten kus žvance a vymění hajzlík…pro mě zásadní rozdíl mezi kočkou a psem…kočka na člověka dlabe svym způsobem…minulej rok jsem byla 9 měsíců v zahraničí, bydlel u mě kamarád a staral se o kocoura…kocour byl prej úplně v klidu..a když jsem se vrátila tak si mě půl dne musel připomínat než se osmělil a přišel za mnou…takže asi tolik k puklýmu srdci žalem:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
22.4.13 14:59

Ty si hrozná :mrgreen: ale víš co? ten tvůj kocour má radši totiž chlapy :palec: já znám takové kočky, co nemaj rády opačný pohlaví, a možná je to i tím, že stebe vycítil že nemusíš kočky :think: ony ty zvířátka nejsou hloupé :mrgreen: já bych tě za to kousala pořád, to onje ještě pořád hodný :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
22.4.13 15:00
@Tuco píše:
@KačuliKačka
Můj občas vříská, ale pak vleze na hrocha a je klid…:) Nevim co bych dělala, kdyby mi můj značkoval…jestli bych našla někoho, kdo si ho vezme (ten by ho stejně nechal vykastrovat) a nebo bych ho nechala kastrovat sama a nechala si ho…Já mám prostě pořád představu vykastrovanej kocour, kočka = tlusťoch, kterej se jen válí a je absolutně bez zájmu o cokoliv…krom jídla možná:)

Tak rozhodně nemůžu souhlasit, oba kluci jsou kastrovaní v 1 a 1/4 roce, a oba řádí, ten starší, 10 letý už méně, ale prcek je jak urvaný z řetězu :lol: DOkonce se ted naučil aportovat šňůrku co má na hraní. Starší občas taky blbne :-) Občas jsou oba jak urvaní a já jen sedím, protože chůze po bytě = riziku podražení nohou :mrgreen: Nedejbože, když zahlédnou doma nějaký létající hmyz… :mrgreen:

Starší má celou dobu max. 4,5 kg, spíš ale méně, prcek má po kastraci 3,7 kg (dříve měl díky nemoci pouze 2,5 kg at jsem krmila kde čím)

Takže tlusťoši nejsou ani jeden ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
22.4.13 15:08
@KačuliKačka píše:
Tak rozhodně nemůžu souhlasit, oba kluci jsou kastrovaní v 1 a 1/4 roce, a oba řádí, ten starší, 10 letý už méně, ale prcek je jak urvaný z řetězu :lol: DOkonce se ted naučil aportovat šňůrku co má na hraní. Starší občas taky blbne :-) Občas jsou oba jak urvaní a já jen sedím, protože chůze po bytě = riziku podražení nohou :mrgreen: Nedejbože, když zahlédnou doma nějaký létající hmyz… :mrgreen:

Starší má celou dobu max. 4,5 kg, spíš ale méně, prcek má po kastraci 3,7 kg (dříve měl díky nemoci pouze 2,5 kg at jsem krmila kde čím)

Takže tlusťoši nejsou ani jeden ;-)

můj má jen 6 kg :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
22.4.13 15:12
@siamka7 píše:
Ty si hrozná :mrgreen: ale víš co? ten tvůj kocour má radši totiž chlapy :palec: já znám takové kočky, co nemaj rády opačný pohlaví, a možná je to i tím, že stebe vycítil že nemusíš kočky :think: ony ty zvířátka nejsou hloupé :mrgreen: já bych tě za to kousala pořád, to onje ještě pořád hodný :jazyk:

che che má radši chlapy jóó:) To proto se asi vychcal manželovi na gauč, na kterym spí…hezký vyznání lásky:)) tak to ať teda má radši ty chlapy, já nechci aby mi vyznával lásku na mojí posteli-bych ho zabila…:)
No každopádně v nejbližších dnech nás čeká koupáníčko-to bude zas rvačka:)) takže mě bude mít ještě radši…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný