Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Ani123 Teda, bobínek malá, je moc krásná ![]()
@Tuco teda to je pan kočičák ![]()
Kdysi toto řešila Lakynka, a myslím, že největší úspěch měla s citronovou šťávou.
Já čekám, kdy se doma něco vyvrbí, ted jsem byla víkend pryč a budu celý týden, syn tam bude jezdit ze školy krmit kocoury a králíka. Přítel si zlomil nohu, má nechodící sádru a berle, takže jsme u něj, neb u nás v domě není výtah a došplhat se do 3 patra by bylo vůči němu kruté… tak snad nebudou kocouři a kočička trucovat a nedají mi to znatelně najevo ![]()
@Tuco Někde se dá koupit „odstraňovač pachu“, DM možná? Ale nevím, mám jen matné tušení…
Jinak všechny číči se mají dobře, to je bezva
i Elinka, to mě těší, že je OK.
My máme doma nové koťátko
sice jen dvounohé, ale přece ![]()
A já jsem ráda, že se konečně zas můžu ohnout pro kočičí misky a dřepnout si k čištění záchodku ![]()
Ducka si mimina vůbec nevšímá, párkrát načuhoval do košíku… Když mu ho přímo ukazuju, tak nedůvěřivě čuchá a radši se nepřibližuje.
@Pipet moc gratuluji k miminečku, je slaďounké ![]()
Ducka ho bere jako asi nezajímavou a prozatím neškodnou novinku v jeho rajonu ![]()
Tak ta soda to celkem vytáhla ten pach přes noc…teď jsem na to vychrstla šťávu z celýho citrónu…další štace bude asi tohle:
http://www.hafani.cz/…ttacke-100ml
Asi nikdo z vás nemá zkušenost co? Podle popisu to zní zajímavě, ale aby to pak nebyly vyhozený 3 stovky…
@Tuco píše:
Chcete ho…Dám i s hrochem a balíkem kafe navrch..:)
Moc nenabízej, nebo se stavím
, je fakt krásnej, i hroch ujde ![]()
@siamka7 píše:![]()
![]()
jasně že gauč
No popravdě ještě se mi někam vytento a asi půjde i on…:) Tohle se mi teda moc nelíbí…To radši ať mě sekne nebo hryzne, když je nasranej…ale tahle toxická apokalypsa to se nedá prostě…Jako malá jsem měla fretku (tchoře) a teda jednou na mě vypustil ty svý smrady a troufám si říct, že ta kočka smrdí fakt víc…nebo určitě na stejný úrovni…
@dada1511 píše:
Moc nenabízej, nebo se stavím, je fakt krásnej, i hroch ujde
Moc nevyhrožuj protože já ti ho fakt dám!!!:)
@Tuco píše:
Tak ta soda to celkem vytáhla ten pach přes noc…teď jsem na to vychrstla šťávu z celýho citrónu…další štace bude asi tohle:
http://www.hafani.cz/…ttacke-100ml
Asi nikdo z vás nemá zkušenost co? Podle popisu to zní zajímavě, ale aby to pak nebyly vyhozený 3 stovky…
zní to dobře
asi bych to koupila ![]()
@Tuco píše:
kecy
miluješ ho a nedala bys ho za nic na světě
ale když tak nabízíš
tak si ho vemem
![]()
Příspěvek upraven 22.04.13 v 13:35
@Tuco píše:
@Tuco píše:
No popravdě ještě se mi někam vytento a asi půjde i on…:) Tohle se mi teda moc nelíbí…To radši ať mě sekne nebo hryzne, když je nasranej…ale tahle toxická apokalypsa to se nedá prostě…Jako malá jsem měla fretku (tchoře) a teda jednou na mě vypustil ty svý smrady a troufám si říct, že ta kočka smrdí fakt víc…nebo určitě na stejný úrovni…
ty ho nemáš vykastrovaného? můj nic takového v životě neudělal
a mám ho 12 let ![]()