Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10650
22.4.13 07:06

Chcete ho…Dám i s hrochem a balíkem kafe navrch..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
22.4.13 08:21

@Ani123 Teda, bobínek malá, je moc krásná :-)

@Tuco teda to je pan kočičák :-)
Kdysi toto řešila Lakynka, a myslím, že největší úspěch měla s citronovou šťávou.

Já čekám, kdy se doma něco vyvrbí, ted jsem byla víkend pryč a budu celý týden, syn tam bude jezdit ze školy krmit kocoury a králíka. Přítel si zlomil nohu, má nechodící sádru a berle, takže jsme u něj, neb u nás v domě není výtah a došplhat se do 3 patra by bylo vůči němu kruté… tak snad nebudou kocouři a kočička trucovat a nedají mi to znatelně najevo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
22.4.13 09:23

@Tuco Někde se dá koupit „odstraňovač pachu“, DM možná? Ale nevím, mám jen matné tušení…

Jinak všechny číči se mají dobře, to je bezva :dance: i Elinka, to mě těší, že je OK.

My máme doma nové koťátko :srdce: sice jen dvounohé, ale přece :lol:
A já jsem ráda, že se konečně zas můžu ohnout pro kočičí misky a dřepnout si k čištění záchodku :lol:
Ducka si mimina vůbec nevšímá, párkrát načuhoval do košíku… Když mu ho přímo ukazuju, tak nedůvěřivě čuchá a radši se nepřibližuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
22.4.13 09:44
@Tuco píše:
kocoura - gauč?:) Nebo nejlépe obojí???:)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jasně že gauč
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
22.4.13 09:53

@Pipet moc gratuluji k miminečku, je slaďounké :hug:
Ducka ho bere jako asi nezajímavou a prozatím neškodnou novinku v jeho rajonu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
22.4.13 13:22

Tak ta soda to celkem vytáhla ten pach přes noc…teď jsem na to vychrstla šťávu z celýho citrónu…další štace bude asi tohle:
http://www.hafani.cz/…ttacke-100ml
Asi nikdo z vás nemá zkušenost co? Podle popisu to zní zajímavě, ale aby to pak nebyly vyhozený 3 stovky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
22.4.13 13:25
@Tuco píše:
Chcete ho…Dám i s hrochem a balíkem kafe navrch..:)

Moc nenabízej, nebo se stavím :D, je fakt krásnej, i hroch ujde :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
dada1511
22.4.13 13:25

@Tuco Já drhla normálně práškem na praní + pak aviváž, a dobrý :think:

• Citovat
  • Upravit
10650
22.4.13 13:26
@siamka7 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jasně že gauč

No popravdě ještě se mi někam vytento a asi půjde i on…:) Tohle se mi teda moc nelíbí…To radši ať mě sekne nebo hryzne, když je nasranej…ale tahle toxická apokalypsa to se nedá prostě…Jako malá jsem měla fretku (tchoře) a teda jednou na mě vypustil ty svý smrady a troufám si říct, že ta kočka smrdí fakt víc…nebo určitě na stejný úrovni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
22.4.13 13:31
@dada1511 píše:
Moc nenabízej, nebo se stavím :D, je fakt krásnej, i hroch ujde :mrgreen:

Moc nevyhrožuj protože já ti ho fakt dám!!!:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
22.4.13 13:31
@dada1511 píše:
@Tuco Já drhla normálně práškem na praní + pak aviváž, a dobrý :think:

Zkusim taky..díky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
22.4.13 13:33
@Tuco píše:
Tak ta soda to celkem vytáhla ten pach přes noc…teď jsem na to vychrstla šťávu z celýho citrónu…další štace bude asi tohle:
http://www.hafani.cz/…ttacke-100ml
Asi nikdo z vás nemá zkušenost co? Podle popisu to zní zajímavě, ale aby to pak nebyly vyhozený 3 stovky…

zní to dobře :P asi bych to koupila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
22.4.13 13:34
@Tuco píše:

kecy :mrgreen: miluješ ho a nedala bys ho za nic na světě :* ale když tak nabízíš :think: tak si ho vemem :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :pankac: :pankac:

Příspěvek upraven 22.04.13 v 13:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
22.4.13 13:35
@Tuco píše:
:lol: :mrgreen: :lol: No a nezačal značkovat???To pak jedině vykastrovat, nevím jestli je. Náš dokud nebyl vykastrovaný tož jsem drhla 7 krát týdně, taky už jsem myslela, že ho pověsím do průvanu :)
  • Citovat
  • Upravit
10959
22.4.13 13:37
@Tuco píše:
No popravdě ještě se mi někam vytento a asi půjde i on…:) Tohle se mi teda moc nelíbí…To radši ať mě sekne nebo hryzne, když je nasranej…ale tahle toxická apokalypsa to se nedá prostě…Jako malá jsem měla fretku (tchoře) a teda jednou na mě vypustil ty svý smrady a troufám si říct, že ta kočka smrdí fakt víc…nebo určitě na stejný úrovni…

ty ho nemáš vykastrovaného? můj nic takového v životě neudělal :nevim: a mám ho 12 let :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný