Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Inuska.pv aha to ani nevím že měli. On ten dětský bude asi o dost větší, ale když jsem si představila jak by děti chtěly prolézt tím kočičím
![]()
@quinny píše:
Jj ukazovátko musí milovat každá kočka
A nad tím tunelem začínám uvažovat. Už tu o tom někdo psal. Jen přemýšlím jestli spíš nekoupit ten dětskej, protože ten pro kočky by mohl být pro děti příliš malý![]()
My máme pro syna ten ikeáckej zelenej a vyřádí se v tom oba ![]()
Holky děkuji za tip, zítra pojedem ten tunel koupit, akorát nevím, jestli plyšový, nebo šusťák? Poradí někdo zkušenější?
@smoulinka71 u nás je šusťákový a dobrý, nedrží se na tom chlupy (narozdíl od zbytku domácnosti
)
Super taky jdu do toho:) u nás materiál jedno
semtam ještě najdu chlup po původní kočičce, což je po víc jak 3 měsících šílenost, ale jinak dobrý ![]()
Beru co budou mít v Ikee ![]()
@KačuliKačka radím taky šusťák, kočky to přitahuje, jaký to dělá hluk při hraní ![]()
@Inuska.pv píše:
@KačuliKačka radím taky šusťák, kočky to přitahuje, jaký to dělá hluk při hraní
díky koupíme šusťák. Já mám dvě kočky, Kuliška starší si nikdy moc ráda nehrála, spíš byla radši zalezlá, ale máme půlročního prcka a ten si staršně rád hraje a právě nevím, co mu koupit, nebo co vymyslet. Jo a naučil to tu starší. ![]()
@smoulinka71 u nás nejvíce řádí 2,5 letý kocourek, sem tam naše 8 letá dámička a nejstarší kocour, 10 letý peršan občas už jen, ale v tunelu řádí jak černá ruka ![]()
Jinak u nás ted frčí kus špagátku (s uzlíkama aby to nesežrali nebo se nezamotali), to je někdy boj, když starouše chytne rapl, začnou lítat všichni tři a špagátky jsou jen dva
![]()
@KačuliKačka Ta naše starší tříletá je taky taková dámička, vždycky z povzdálí pozoruje, co se děje a zapojí se, jen když uzná za vhodné.
Zato ten kluk, to je šmejdil. Myslíš si, že je to dané pohlavím?
@smoulinka71 těžko říct, znám kočky jak morousy tak hračičky, kocoury jak by smet ![]()
@smoulinka71 možná to je trochu věkem, ale pohlavím ani trochu. My už máme druhou kočičí slečnu, co vydá za 10 kluků. Ale dobře nám tak..:) u nás vede taky provázek a pak hned myš co se dá aportovat. Ono to naše zlatíčko je taky trochu pes ![]()
@quinny já mu vždycky říkám „Sundej kožuch, at vidím co ty jsi zač“ ![]()
@KačuliKačka
![]()
U nás je v tom ještě kus opice. Takže dost převlíkání kožichů
ale to se asi se sphynx dalo čekat ![]()
@quinny se tomu našemu směju, že je to kukový blesk křížený s klokanem
a kdo ví čím vším ještě… No ale když hodí kukuč, láskou bych ho sežrala i když je na rozškubnutí
![]()
@Nitetis Nádhernej kocourek a ty modré oči
Co máte v terárku za zvířátko a jak se spolu snáší?