Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@RyBANA píše:
@Nitetis Díky, někdy se zadaří a někdy neJinak mám podezření, že ten náš Ragdoll - tak úplně Ragdoll nebude…nějak se mi nezdá, ale jinak je boží, povahu má bohovskou
právě na něho koukám, a určitě to 100% radgol není
fiklý trochu thajskou kočkou/siam) ![]()
@siamka7 @Inuska.pv holky, tak my se snažíme skoro 3 roky( oba jsme v pořádku) na rozptýlení jsme zrekonstruovali kuchyň, pak si pořídili Arthura, další rok rekonstrukce koupely, wc, změna práce, za týden svatba, ale stejně jsem opět 6DC ![]()
@AgatkaZ - ono to přijde, uvidíš a Artur se bude mít brzy o koho starat ![]()
Ahoj holky, pridavam se k Vam, doma mam rocni kocicku Burtonku
,ktera ceka prirustek ![]()
@AgatkaZ píše:
@siamka7 @Inuska.pv holky, tak my se snažíme skoro 3 roky( oba jsme v pořádku) na rozptýlení jsme zrekonstruovali kuchyň, pak si pořídili Arthura, další rok rekonstrukce koupely, wc, změna práce, za týden svatba, ale stejně jsem opět 6DC
nic si z toho nedělej
já jdu asi v srpnu na IVF
,já budu mít ted v říjnu 39
tak už bohužel musím
máš krásného kocoura ![]()
@Katty Caprio píše:
Ahoj holky, pridavam se k Vam, doma mam rocni kocicku Burtonku![]()
,ktera ceka prirustek
ahoj
tak šup sem s fotečkama ![]()
@siamka7 mě bude v srpnu 40 a IVF jsme prošvihli, ale jsme prý oba v pořádku
tak jsem změnila i gynekologa a uvidíme, no ![]()
Holky, stříháte kočičkám drápky? Ta naše je má šíleně ostré a máme už doooost šrámů od ní… ![]()
@ewanka ano, používám klasický kleštičky na nehty a stříhání špičky drápků.
@ewanka píše:
Holky, stříháte kočičkám drápky? Ta naše je má šíleně ostré a máme už doooost šrámů od ní…
Jojo a docela často, páč ta ludra malá po nás furt šplhá a pokud má delší drápky, tak to stojí za to
Stříháme vždy, když je hodně unaven a tak se ani moc nebrání ![]()
@AgatkaZ píše:
@siamka7 mě bude v srpnu 40 a IVF jsme prošvihli, ale jsme prý oba v pořádkutak jsem změnila i gynekologa a uvidíme, no
tak já teda čumím
já myslela že zaperlím svým věkem
no ale já ještě žádné dítě nemám, ty asi už nějaké jo? ![]()
@siamka7 mám syna 21 let( na Stedry den), dceri bude v srpnu 19, pak mám Agátku, jorksiri holcicku, te bude ted 30.3. 10 let a Arthura, moji lasku kocici, tomu budou v srpnu 2 a jeste jedno „ditko“, pritele, v srpnu 13 let ( s nim, ne ze mu bude
)
@ewanka píše:
Holky, stříháte kočičkám drápky? Ta naše je má šíleně ostré a máme už doooost šrámů od ní…
Já ne já bych se bála, že jim ublížím. ![]()