Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak jsem to dneska nadhodila, nenápadně. Že chci dvojčata
, a můj teda že jsem se zbláznila
, já na to, že musím uspokojit mateřské pudy
, tak aspoň koťátko. Tož je to venku, ale nevyjádřil se, jen ty děti hned zavrhl.
Půjdu na to ale pomalu, nebudu hned tlačit na pilu. Držte palce ![]()
@dada1511 Držím!!! I pacičky co doma máme ![]()
Ten náš malý ušatec už asi přijal chlapa, neb dnes v noci chrněl se mnou v nohách a začal jančit až ráno s budíkem (což dělá vždy) ![]()
@dada1511 píše:
Tak jsem to dneska nadhodila, nenápadně. Že chci dvojčata, a můj teda že jsem se zbláznila
, já na to, že musím uspokojit mateřské pudy
, tak aspoň koťátko. Tož je to venku, ale nevyjádřil se, jen ty děti hned zavrhl.
![]()
Půjdu na to ale pomalu, nebudu hned tlačit na pilu. Držte palce
Náhodou neklepší taktika
, nejdřív mimino- když víš že ho zaručeně nechce a pak ti povolí všechno, raději kotě než mimino ![]()
@byron píše:
Náhodou neklepší taktika, nejdřív mimino- když víš že ho zaručeně nechce a pak ti povolí všechno, raději kotě než mimino
teda, ty intrikánko, ale je fakt, že máš asi pravdu
![]()
@KačuliKačka píše:
teda, ty intrikánko, ale je fakt, že máš asi pravdu![]()
ale nedělám to, fakt ![]()
@smoulinka71 - to vůbec
, když jsem ho naposledy myla, tak byl pak milostpán en uraženej, ale do suchýho umyvadla chodí občas spát ![]()
@lucivka píše:
@smoulinka71 - to vůbec, když jsem ho naposledy myla, tak byl pak milostpán en uraženej, ale do suchýho umyvadla chodí občas spát
Já jsem ještě kočky nekoupala. To se musí? Nedovedu si to představit. Na mě byla uražená taky nedávno, protože dostala injekci od doktora. ![]()
U nás se občas koupe, když už je jak horník:) ale to jsou specifika sphynx… Dneska jsem jí čistila uši a přemýšlela, co jsem si to na sebe upletla… Miminko moje třetí ![]()
Koupala jsem dvakrát, už nekoupu, není proč když je jen v bytě. Ale jednou si ten můj kocour sám skočil do vany, trubka jedna ![]()