Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@siamka7 Vlastně jsou celkem 3 kočičáci - tříbarevka, mourinka a zrzounek drzounek + krysařička (což je taky trochu kočka svým chováním
) jsou to nalezenečci a útulkáři…
@Inuska.pv jsem si říkala že ještě jedna kočička chybí
vím že jsi psala že máš 3
mimochodem, my chovali kdysi taky pražs. krysaříky a pinčle
ale ke kočkám tíhnu víc
![]()
@Inuska.pv píše: …aby to bylo kompletní
no, jo to jsou miláčci ![]()
Je u nás doma už někdy pěkně živo
každý je úplně jiná osobnost a to v létě ještě přibude miminko ![]()
PS: bydlíme zatím na 44m2 ![]()
@Inuska.pv píše:
Je u nás doma už někdy pěkně živo![]()
![]()
každý je úplně jiná osobnost a to v létě ještě přibude miminko
PS: bydlíme zatím na 44m2
jů, ty čekáš miminko? a to máš přirozeně nebo po IVF? nevadí že se ptám? ![]()
@siamka7 čekáme prvního potomka, naštěstí přirozeně, ale nechal na sebe rok čekat ![]()
@Inuska.pv píše:
@siamka7 čekáme prvního potomka, naštěstí přirozeně, ale nechal na sebe rok čekat
jůů, ty se máš, mě už to tak nebaví, už se pokoušíme 4 roky, z toho rok chodíme do caru
ted jsem si dala pár měsíců přestávku ![]()
@siamka7 no a třeba to právě pomůže, my jsme se na to vyprdli po 9 měsících (vím že se to s 4 roky nedá srovnat) - plánovali jsme svatbu, jeli jsme pro zrzounka a najednou jsem týden před plánovanou operací vaječníků zjistila, že jsme v tom
to bylo překvápko! Takže ona někdy taková rezignace je jen ku prospěchu ![]()
Ahoj holky! Tak manžel překvapil a místo keců začal makat a už máme na balkóně síť a ve sklepě připravenej strom
Tak jsem nadšená. Chtěla jsem se zeptat, kdyby nějaká brňačka měla zbytečnej jednobarevnej koberec, nebo za nějakou kačku..bych brala ![]()
Jinak přidávám foto našich nerozlučných parťáků ![]()
@Nitetis Díky, někdy se zadaří a někdy ne
Jinak mám podezření, že ten náš Ragdoll - tak úplně Ragdoll nebude…nějak se mi nezdá, ale jinak je boží, povahu má bohovskou ![]()