Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@lucivka a šlechtici nesmí sýkorky
?
Extchýně říkala, že zdravého ptáka kočka nechytne ![]()
@lucivka píše:
Tak tady byla mamka a nové zprávy z chalupy jsou, že kocour sežral 4 sýkorky…lumpho asi budu muset z chalupy stáhnout, než mi tam úplně zvlčí. On asi neví, že je šlechtěná kočička s rodokmenem
@dada1511 nechci Arthura podceňovat, na wc loví rybenky, pod peřinou naše nohy
ale ptáka by se asi bál ![]()
@AgatkaZ Děkují,já se vždycky dojímám nad tímto:
Ale to už jsem tu asi taky dávala
![]()
@AgatkaZ -
evidentně můžou, ona to byla trochu chyba našich. Sykorkam pověsili na strom nějakém zob a oni prý pak nějak nemohli z těch větví uniknout. On je ale nějakém abnormálně zdatnej. Už má na kontě 2krtky i veverka, myši ty ani nepočítám, ale ty má samozřejmě povolený ![]()
@dada1511 - fotky jsou kouzelný
máš na balkoně síť? Nám říkal veterinář, ze může skočit takhle přesně za ptákem. Jsme v druhým patře, ale je to jako 3. By pak snížil v Grébovce a už byste ho asi nenašli nebo by ho někdo vzal
tak mi vám strach, ale on sedí furt, když je doma před balkónem, tak nemám to srdce ho tam zase nepustil a se sítí je to u nás dost obtížný. ![]()
Btw - ještě jsou móóc oblíbený můry ![]()
Tak můry a mouchy dokážou probrat z lenory i toho našeho kočičího dědouška
to máte vidět, ty závody, kdo z těch tří chytí a sežere můru nebo mouchu. A na okně??? Věčně upackané sklo a kytky v lovu hmyzu jsou jen otravnou překážkou, takže bez lítosti a milosti končí na zemi ![]()
@lucivka Síť na balkoně nemám, ale občas ho pouštím, když tam jdu taky, takže je pod dohledem, a když náhodou skočí, hned pro něj letím. Síťky máme jen na oknách, nebo loni jsme ani větrat v létě nemohli, aby neutekl jak se venku něco šustlo.
Zdravím vás po delší době vespolek
Jdu vám sem jen hodit odkaz, který se ke mě dnes dostal na fb. Třeba budete znát někoho, kdo by se kočičky ujal.. http://www.facebook.com/photo.php?…
![]()
@Inuska.pv píše:
Zdravím všechny kočkařky, můžu se přidat?
ahooj
ti jsou nádherníííí
ještě… ![]()