Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12801
17.3.13 22:40

@dada1511 to je moc hezka fotka! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
17.3.13 22:41

@lucivka a šlechtici nesmí sýkorky :mrgreen:?

Extchýně říkala, že zdravého ptáka kočka nechytne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
17.3.13 22:42
@lucivka píše:
Tak tady byla mamka a nové zprávy z chalupy jsou, že kocour sežral 4 sýkorky…lump :cert: ho asi budu muset z chalupy stáhnout, než mi tam úplně zvlčí. On asi neví, že je šlechtěná kočička s rodokmenem :roll:
:lol: :mrgreen: :lol: Ten můj taky jednou skočil z balkonu pro ptáka, a já myslela jakého mám gaučáka, a nakonec šelma jak vyšitá :)
  • Citovat
  • Upravit
12801
17.3.13 22:45

@dada1511 nechci Arthura podceňovat, na wc loví rybenky, pod peřinou naše nohy :-) ale ptáka by se asi bál :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
17.3.13 22:47

@AgatkaZ Děkují,já se vždycky dojímám nad tímto:

Ale to už jsem tu asi taky dávala :think: :oops: :think:

• Citovat
  • Upravit
dada1511
17.3.13 22:49
@AgatkaZ píše:
@dada1511 nechci Arthura podceňovat, na wc loví rybenky, pod peřinou naše nohy :-) ale ptáka by se asi bál :-)

Náš ještě mouchy, a komáry, když proklouznou pod síťkou, to vždycky hledím, co to dělá za kung-fu :lol: :mrgreen: :lol:,bo skáče do prostoru.Nebo se snaží vyškrabat po zdi :)

• Citovat
  • Upravit
532
18.3.13 08:21

@AgatkaZ - :mrgreen: evidentně můžou, ona to byla trochu chyba našich. Sykorkam pověsili na strom nějakém zob a oni prý pak nějak nemohli z těch větví uniknout. On je ale nějakém abnormálně zdatnej. Už má na kontě 2krtky i veverka, myši ty ani nepočítám, ale ty má samozřejmě povolený :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
18.3.13 08:27

@dada1511 - fotky jsou kouzelný :potlesk: máš na balkoně síť? Nám říkal veterinář, ze může skočit takhle přesně za ptákem. Jsme v druhým patře, ale je to jako 3. By pak snížil v Grébovce a už byste ho asi nenašli nebo by ho někdo vzal :roll: tak mi vám strach, ale on sedí furt, když je doma před balkónem, tak nemám to srdce ho tam zase nepustil a se sítí je to u nás dost obtížný. :(
Btw - ještě jsou móóc oblíbený můry :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
18.3.13 08:28

Omluva za překlepy…Ipad klávesnice, nightmare :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
18.3.13 08:36

Tak můry a mouchy dokážou probrat z lenory i toho našeho kočičího dědouška :lol: to máte vidět, ty závody, kdo z těch tří chytí a sežere můru nebo mouchu. A na okně??? Věčně upackané sklo a kytky v lovu hmyzu jsou jen otravnou překážkou, takže bez lítosti a milosti končí na zemi :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
18.3.13 12:37

@lucivka Síť na balkoně nemám, ale občas ho pouštím, když tam jdu taky, takže je pod dohledem, a když náhodou skočí, hned pro něj letím. Síťky máme jen na oknách, nebo loni jsme ani větrat v létě nemohli, aby neutekl jak se venku něco šustlo.

• Citovat
  • Upravit
13943
18.3.13 12:42

Zdravím vás po delší době vespolek :mavam: Jdu vám sem jen hodit odkaz, který se ke mě dnes dostal na fb. Třeba budete znát někoho, kdo by se kočičky ujal.. http://www.facebook.com/photo.php?…
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
23.3.13 11:37

Přeji všem krásný den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
23.3.13 11:49

Zdravím všechny kočkařky, můžu se přidat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
23.3.13 11:58
@Inuska.pv píše:
Zdravím všechny kočkařky, můžu se přidat?

ahooj :mrgreen: ti jsou nádherníííí :* ještě… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný