Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16365
25.3.13 14:17

U nás drápky taky milované :jazyk: budu se do toho zase muset pustit
ale teď se mnou týden stonala tak je hájená :*

@lucivka krásnej deníček :hug: vím že to sem nepatří, ale přesto :hug:

mmch nevím jestli jsem se už neptala ale přesto..neučil jste někdo kočku na ty kočičí dvířka?
Já moc chci jí je dát k záchůdku, protože vynošené stelivo už mě ničí, ale na druhou stranu mám fobii aby nezačla chodit mimo wc :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
25.3.13 14:22

@quinny měla jsem stejný úmysl - se třemi kočkami je toho vyneseného steliva už hromada, ale bohužel jsem neuspěla… nejstarší se toho bála a po 4 dnech mi začala chodit na protest čůrat na gauč :cert: takže jsem rychle rezignovala. Místo toho mám v pohotovosti malý vysavač :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
25.3.13 15:05

@Inuska.pv nj to je právě to z čeho mám hrůzu, ale zase si říkám teď nebo nikdy, když je ještě kotě :roll:
potřebuju slyšet, že to někdo zvládnul :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
25.3.13 15:15

@quinny Doporučuji pořídit ruční vysavač :mrgreen: Mě to stelivo zabíjí, jak po tom šlápnu a křupne to, ale mám tam hned u ruky ten vysavač a super. Dvířka už nejsou potřeba :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
25.3.13 15:15

@Inuska.pv Aha koukám, že jsem druhá s vysavačem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
25.3.13 15:18

@RyBANA já myslím, že je nás mnohem víc :mrgreen:
Jinak s těmi dvířky, jestli se jedná o kotě, tak věřím, že se to povede. Moji dva mladší kočičáci to vzali v pohodě, jen ta starší (3 roky) to sabotovala - ale Miňonka je celkově taková fajnovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weddiene
25.3.13 15:22

Ahoj milovnice koček :mavam:
Moje holky si na dvířka u záchodu zvykly rychle, ale stelivo vynášejí na tlapkách stejně. Takže ruční vysavač to jistí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16365
25.3.13 15:24

@RyBANA vysavač pochopitelně mám :mrgreen: kde bych bez něj byla s dvamě dětma a kočkou :P
jenže má stanoviště v kuchyni, kde je víc potřeba a mě prostě prudí pro něj pořád běhat, takže řešení jsou dvě, buď dvířka nebo druhej vysavač :pocitac:
a chtěla jsem začít těmi dvířky když už je k tomu wcku máme

@Inuska.pv no vidíš že máš zkušenost a bylo potřeba jim to nějak ukazovat, nebo pochopili sami? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
25.3.13 15:35

@quinny ti mladší byli přirozeně zvědaví takže jsem je jen lehce popostrčila a bylo to, ale tu starší nedonutila ani potřeba!!! prostě stála před dvířkama a mňoukala, přitom dveře si umí otevřít třeba sama a do kočičího tunelu taky leze… prostě si postavila hlavu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
25.3.13 17:03

@quinny díky za pochvalu ;)
dvířka máme u záchodku skoro od začátku, pak tam má ještě předložku a super. Vetšina steliva zůstane v záchodě nebo na předložce. Když byl malý kotě, tak je měl obklopený, protože jsem četla, že koťátka nemají sílu do toho šťouchnout. Pak jsem je sklopila a párkrát ho dvířkama prostrčila a ukázala mu, že se hýbou. Nakonec jsem ho nechala uvnitř. Chvíli tam byl, nevěděl, co s tím a pak do nich strčil a vylez a v pohodě. Nikdy nešel jinam. Dokonce mi přijde, když je nechám odklopený, že na mě kouká, co jako, ať na něj koukám, že nemá soukromí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
25.3.13 19:18

Tak já měla nejdřív záchodek bez krytu takový menší, když jsem kupovala větší někdy po půl roce tak jsem koupila s krytem a dvířky, Perfík nějak ani nepostřehl změnu, v klidu tam nakráčel a bylo… takže asi jak která kočka no… u mamky když jsem mu je takhle vyměnila tak taky v pohodě. Já bych se toho nebála. Jo a stejně mám před záchodkem ještě podložku. Mimo je pak už minimum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
25.3.13 19:53

Čaute kočkičky :P

prišla som sa podeliť s naším novým Maiňákom, prírastkom do rodiny :dance: už pár dní, boli sme na výstave v UH 23.3 boli ste niekto ešte? Dlho som tu nebola, prepáčte :kytka: Volá sa Luigi a má niečo vyše 3 a pol mesiaca. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
25.3.13 20:03

@Sebinah krásný kocourek i „ošetřovatelka“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
25.3.13 21:35

@Inuska.pv ďakujemee :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.3.13 05:44

@Sebinah teda, vypadá to na super dvojku :lol: kocourek je moc krásný, z oček mu koukají rošťárny stejně jako té malé princezně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný