Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@quinny píše:
@Nitetis ještě mě napadlo je Perfík takovej muchlací jak vypadá?hned bych ho zmuchlákovala
![]()
a co mu to chováte za hračku v tom teráriu?
@quinny no muchlací je když se mu chce
což je nejčastěji když lěžím, protože z nějakého důvodu se mi mazlí k hlavě a krku a pak když jsem na záchodě, to mi dobrovolně skáče na klín a nechá se poměrně dlouho mazilt - někdo si na záchodě čte já se mazlím s kocourem
; ale když si ho sama odlovím, že se sním chci mazlit, tak se chvilku nechá (počítáno na vteřiny
) a pak milostivě odkráčí, ale kožíšek má heboučkej, jemňoučkej opravdu na muchlání ![]()
V terárku mám dvě gekončice noční, ale zábavnější jsou pro Perfíka cvrčci, kterými se krmí. Těm nedokáže odolat, tak u sem tam nějakýho pustím po bytě a on ho loví a hraje si sním ![]()
My máme dvě agamy vousatý a dvě mainský kočičky, taky je nejvíc zajímají cvrčci
ale po bytě jim je nepouštím ![]()
@KačuliKačka klokan taky dobrý. My říkali u první, že otec byl veverka a teď už to ani nepojmenováváme, to je kolikrát vážně na
ale kočičí oči teda umí taky skvěle to zase joo ![]()
@Nitetis nooo každý dělá na záchodě něco jiného
![]()
a chudáci cvrčci teda, ty jedna milovnice zvířat
![]()
@quinny no však cvrčci jsou krmení… nakonec i pro Perfíka
a on je tak miluje
a nenechá je utéc takže se nebojím, že by se mi toulali po bytě
@Nitetis no to asi jsou ale já bych u tohohle krmení být nemusela…by se mi asi udělalo nevolno
![]()
@quinny to je asi o zvyku. Copak vaše kočička neloví mušky a podobnou havěť doma? Perfíka fascinujou i mušky, můry, všechno co se do bytu dostane je pro něj děsná zabava. Kolikrát si říkám co blbne když tady poskakuje a on tu všechno loví. ![]()
@Nitetis nastesti doma moc havěťi nemáme. Já z toho mám totiž osypky
max rybičky v koupelně, ale tu vždy zlikviduju jak jí vidím.
Mouchy ještě nelítaly…kočku máme od nového roku
a snad ani nebudou máme sítě v oknech ![]()
Uznávám že na tohle jsem asi cimprlich, ale tak každej máme něco
![]()
@Nitetis píše:
@quinny to je asi o zvyku. Copak vaše kočička neloví mušky a podobnou havěť doma? Perfíka fascinujou i mušky, můry, všechno co se do bytu dostane je pro něj děsná zabava. Kolikrát si říkám co blbne když tady poskakuje a on tu všechno loví.
Ahojky mám 4 kočky, loví vše co se hne. Spucnou i pavouka, fuj. Jednou ulovily netopíra a ještěrku. Občas opravdu perlí. Máme kocoura atři kočičky vše kastrované a z útulku.
Ahoj
Moc vás tu nedočítám, ale pokud to nevadí, jdu k vám zas po delší době na konzultaci. Tentokrát kvůli kapsičkám. Kotěti je 5 měsíců. Stane se něco, když občas dostane kapsičku pro dospělé kočky? Minulý týden mi došly a narychlo jsem musela něco vzít. Tak jsem vběhla do DM a na zkoušku vzala 10 kapsiček Dein Bestes. Říkala jsem si, že když dostane jednu za den a doporučené pro dospělou jsou 2-3, tak jí to neublíží. A strašně jí šmakujou a je v nich víc masa než šťávy nebo želatiny. Tak mi přijde škoda, že je ještě víc než půl roku vlastně nesmí. A navíc stojí 10kč
Krmily jste koťata vždy jen kapsičkami pro koťata? Ze začátku jsem kupovala od Hills, ale jsou strašně drahé ![]()
@PetiteFillette bude tam asi maličko jinej obsah živin a asi ideál budou ty koťecí. Ale za sebe ne. Dostává jednou denně maso a jinak konzervu pro dospělé. Jen jí to rozmačkám vidličkou:) dostávala to takhle už v chovatelské stanici takže je na to zvyklá. Teď na třeba zrovna koťecí, ale jen proto že jsem nakoupila v akci. Jediný kde to rozdělení striktně dodržuju je u granulí, protože tam se toho trochu bojím že je to koncentrovaný ![]()
Já se taky přidám s dotazem. Začlo nám trošku hnisat očičko. Než se dostanu k vetovi, což bude nejdřív ve středu myslela jsem že bych zkusila opthalmo-septonex dává se i novorozencům tak jsem myslela, že by to mohlo být ok. Nemáte někdo zkušenost!
@quinny Pokud to je ještě aktuální, měli jsme stejný problém s očíčkem. Veterinář doporučil po tel. opthalmo-septonex, pokud by se do 5 dnů nezlepšilo, nebo ještě zhoršilo, přijít se ukázat. Za pár dní to bylo dobrý.
Ahoj holky, my jsme koupili ten tunel, akorát ty naše kočky se toho bojí.
Jak to bylo u vás?
@smoulinka71 Myslím, že si zvyknou, naše holky jsou taky k novým věcem nedůvěřivé.