Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1859
28.3.13 17:38
@quinny píše:
@Nitetis ještě mě napadlo je Perfík takovej muchlací jak vypadá? :hug: hned bych ho zmuchlákovala :oops: 8)
a co mu to chováte za hračku v tom teráriu?

@quinny no muchlací je když se mu chce :D což je nejčastěji když lěžím, protože z nějakého důvodu se mi mazlí k hlavě a krku a pak když jsem na záchodě, to mi dobrovolně skáče na klín a nechá se poměrně dlouho mazilt - někdo si na záchodě čte já se mazlím s kocourem :mrgreen: ; ale když si ho sama odlovím, že se sním chci mazlit, tak se chvilku nechá (počítáno na vteřiny :D) a pak milostivě odkráčí, ale kožíšek má heboučkej, jemňoučkej opravdu na muchlání :palec:

V terárku mám dvě gekončice noční, ale zábavnější jsou pro Perfíka cvrčci, kterými se krmí. Těm nedokáže odolat, tak u sem tam nějakýho pustím po bytě a on ho loví a hraje si sním :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weddiene
28.3.13 19:34

My máme dvě agamy vousatý a dvě mainský kočičky, taky je nejvíc zajímají cvrčci :D ale po bytě jim je nepouštím :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16365
29.3.13 13:20

@KačuliKačka klokan taky dobrý. My říkali u první, že otec byl veverka a teď už to ani nepojmenováváme, to je kolikrát vážně na :pocitac: :pocitac: ale kočičí oči teda umí taky skvěle to zase joo :mrgreen:

@Nitetis nooo každý dělá na záchodě něco jiného :mrgreen: :pankac: :mrgreen:
a chudáci cvrčci teda, ty jedna milovnice zvířat :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
31.3.13 20:08

@quinny no však cvrčci jsou krmení… nakonec i pro Perfíka :D a on je tak miluje :mrgreen: a nenechá je utéc takže se nebojím, že by se mi toulali po bytě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
31.3.13 21:57

@Nitetis no to asi jsou ale já bych u tohohle krmení být nemusela…by se mi asi udělalo nevolno :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
1.4.13 09:22

@quinny to je asi o zvyku. Copak vaše kočička neloví mušky a podobnou havěť doma? Perfíka fascinujou i mušky, můry, všechno co se do bytu dostane je pro něj děsná zabava. Kolikrát si říkám co blbne když tady poskakuje a on tu všechno loví. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
1.4.13 14:44

@Nitetis nastesti doma moc havěťi nemáme. Já z toho mám totiž osypky :lol: max rybičky v koupelně, ale tu vždy zlikviduju jak jí vidím.
Mouchy ještě nelítaly…kočku máme od nového roku :lol: a snad ani nebudou máme sítě v oknech :jazyk:
Uznávám že na tohle jsem asi cimprlich, ale tak každej máme něco :andel: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
1.4.13 15:28
@Nitetis píše:
@quinny to je asi o zvyku. Copak vaše kočička neloví mušky a podobnou havěť doma? Perfíka fascinujou i mušky, můry, všechno co se do bytu dostane je pro něj děsná zabava. Kolikrát si říkám co blbne když tady poskakuje a on tu všechno loví. :pankac:

Ahojky mám 4 kočky, loví vše co se hne. Spucnou i pavouka, fuj. Jednou ulovily netopíra a ještěrku. Občas opravdu perlí. Máme kocoura atři kočičky vše kastrované a z útulku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
1.4.13 22:39

Ahoj :) Moc vás tu nedočítám, ale pokud to nevadí, jdu k vám zas po delší době na konzultaci. Tentokrát kvůli kapsičkám. Kotěti je 5 měsíců. Stane se něco, když občas dostane kapsičku pro dospělé kočky? Minulý týden mi došly a narychlo jsem musela něco vzít. Tak jsem vběhla do DM a na zkoušku vzala 10 kapsiček Dein Bestes. Říkala jsem si, že když dostane jednu za den a doporučené pro dospělou jsou 2-3, tak jí to neublíží. A strašně jí šmakujou a je v nich víc masa než šťávy nebo želatiny. Tak mi přijde škoda, že je ještě víc než půl roku vlastně nesmí. A navíc stojí 10kč :) Krmily jste koťata vždy jen kapsičkami pro koťata? Ze začátku jsem kupovala od Hills, ale jsou strašně drahé :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
1.4.13 23:44

@PetiteFillette bude tam asi maličko jinej obsah živin a asi ideál budou ty koťecí. Ale za sebe ne. Dostává jednou denně maso a jinak konzervu pro dospělé. Jen jí to rozmačkám vidličkou:) dostávala to takhle už v chovatelské stanici takže je na to zvyklá. Teď na třeba zrovna koťecí, ale jen proto že jsem nakoupila v akci. Jediný kde to rozdělení striktně dodržuju je u granulí, protože tam se toho trochu bojím že je to koncentrovaný 8)

Já se taky přidám s dotazem. Začlo nám trošku hnisat očičko. Než se dostanu k vetovi, což bude nejdřív ve středu myslela jsem že bych zkusila opthalmo-septonex dává se i novorozencům tak jsem myslela, že by to mohlo být ok. Nemáte někdo zkušenost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weddiene
3.4.13 15:52

@quinny Pokud to je ještě aktuální, měli jsme stejný problém s očíčkem. Veterinář doporučil po tel. opthalmo-septonex, pokud by se do 5 dnů nezlepšilo, nebo ještě zhoršilo, přijít se ukázat. Za pár dní to bylo dobrý.

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
3.4.13 16:07

Ahoj holky, my jsme koupili ten tunel, akorát ty naše kočky se toho bojí. :( Jak to bylo u vás?

• Citovat
  • Upravit
weddiene
3.4.13 16:10

@smoulinka71 Myslím, že si zvyknou, naše holky jsou taky k novým věcem nedůvěřivé.

• Citovat
  • Upravit
16365
3.4.13 16:15

@weddiene díky moc, nakonec jsem to riskla a je to lepší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weddiene
3.4.13 16:33

@quinny super :palec:
Máš vtipnou profilovku, něco mi to připomíná :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie