Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16365
26.3.13 10:03

@Sebinah jé ti jsou krásní oba, bude z nich super dvojka :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
26.3.13 11:26

@quinny už sú ;) ďakujeme :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
26.3.13 19:04

@Sebinah přidávám se kouzelný oba rarášci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
26.3.13 21:01

@Nitetis koukám že měl Perfík narozky tak dodatečně všechno nejlepší. Doufám že dostal něco pěkného a oslava byla velkolepá :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
26.3.13 21:10

Děkujeme :palec: No dostal takovou myšku co když do ní šťouchne tak píská… no žádná sláva. Jeho nejoblíbenější je tunel a laserové ukazovátko. To by se mohl zjevit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
26.3.13 21:16

Jj ukazovátko musí milovat každá kočka :lol:
A nad tím tunelem začínám uvažovat. Už tu o tom někdo psal. Jen přemýšlím jestli spíš nekoupit ten dětskej, protože ten pro kočky by mohl být pro děti příliš malý :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
26.3.13 22:38
@Nitetis píše:
Děkujeme :palec: No dostal takovou myšku co když do ní šťouchne tak píská… no žádná sláva. Jeho nejoblíbenější je tunel a laserové ukazovátko. To by se mohl zjevit :D

Tunel a laserové ukazovátko???Můžeš mi k tomu říct něco bližšího?

• Citovat
  • Upravit
1859
26.3.13 22:59

Klasický kočičí tunýlek, přikládám fotečky, no jak jsem je hledala, tak jsem našla ještě nějaké další pěkné :D tak je taky přidám. Vždycky když si chce hrát tak si do tunýlku zaleze a chce tam „šmrdlat“ nějakou hůlkou, šňůrkou a pod. A laserové ukazovátko - tam honí tu červenou tečku jako splašenej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
26.3.13 23:04

@Nitetis děkuji ti, o tom tunýlku jsem nevěděla, to kočičkám určitě pořídím. Koukala jsem na ty fotečky, ta má tak krásné zbarvení. Máš krásnou kočičku.

• Citovat
  • Upravit
1859
26.3.13 23:07

@smoulinka71 děkuji, Perfík je ragdoll - Blue bicolor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
27.3.13 06:50

U nás ted už delší dobu „frčí“ obyč špagátek posvazovaný uzlíkama (aby si ho nenavlíkl na hlavu), který mu vyhazujeme z gauče na zem a on nám ho nosí jak pejsek zpět :lol: A to i v noci, což jaksi my dvounožci neshledáváme zábavným :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
27.3.13 07:14

@Nitetis to jsou ale nádherný očiska!!! Taky jsem si vždycky přála kočku s takhle modrýma očima…no třeba někdy v budoucnu :mrgreen:
JInak tunel máme taky, z IKEA a kočky jsou z něj taky nadšené, ale vždycky jen chvíli, po pár dnech ho zase musím schovat a vyndat ho zase za čas - pak mají pokaždé radost z „nové“ hračky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
27.3.13 15:30

@Nitetis on je vážně nádhernej :* :*

@KačuliKačka u nás stejně funguje myš, taky už mě to místy dost nebaví, ale nechám se většinou ztrhnout :dance: ovšem hra končí ve chvíli, kdy si jí donese na gauč a tam jí začne cupovat na kusy u čehož šavluje drápy na všechny strany, to mě vážně nebaví :jazyk:

A začínám mít pocit že nás ten miláček sežere na posezení, asistuje u veškerého jídla, absolutně je jí jedno, že právě dojedla vlastní :pocitac:
Ze 2 jídel už jsme na 3 a to myslím zdaleka ještě nekončíme :think: Musela jsem začít dávat menší porce, protože když se natláskla najednou tak to celé zvrátila, takže jsem na 6 ti jídlech denně :zed:

@Inuska.pv všude stejný i s dětma :P :lol: říkáš ten ikea je ok i pro kočky, tak do něj asi půjdu, připisuju na seznam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
27.3.13 15:32

@Nitetis ještě mě napadlo je Perfík takovej muchlací jak vypadá? :hug: hned bych ho zmuchlákovala :oops: 8)
a co mu to chováte za hračku v tom teráriu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
27.3.13 17:28

@quinny my máme tunel přímo pro kočky z IKEA (asi 2 roky starý), ten už ale myslím v jejich nabídce není. Každopádně tunel pro děti splní asi svoji funkci taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný