Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Nitetis koukám že měl Perfík narozky tak dodatečně všechno nejlepší. Doufám že dostal něco pěkného a oslava byla velkolepá ![]()
Děkujeme
No dostal takovou myšku co když do ní šťouchne tak píská… no žádná sláva. Jeho nejoblíbenější je tunel a laserové ukazovátko. To by se mohl zjevit ![]()
Jj ukazovátko musí milovat každá kočka ![]()
A nad tím tunelem začínám uvažovat. Už tu o tom někdo psal. Jen přemýšlím jestli spíš nekoupit ten dětskej, protože ten pro kočky by mohl být pro děti příliš malý
![]()
@Nitetis píše:
DěkujemeNo dostal takovou myšku co když do ní šťouchne tak píská… no žádná sláva. Jeho nejoblíbenější je tunel a laserové ukazovátko. To by se mohl zjevit
Tunel a laserové ukazovátko???Můžeš mi k tomu říct něco bližšího?
Klasický kočičí tunýlek, přikládám fotečky, no jak jsem je hledala, tak jsem našla ještě nějaké další pěkné
tak je taky přidám. Vždycky když si chce hrát tak si do tunýlku zaleze a chce tam „šmrdlat“ nějakou hůlkou, šňůrkou a pod. A laserové ukazovátko - tam honí tu červenou tečku jako splašenej.
@Nitetis děkuji ti, o tom tunýlku jsem nevěděla, to kočičkám určitě pořídím. Koukala jsem na ty fotečky, ta má tak krásné zbarvení. Máš krásnou kočičku.
U nás ted už delší dobu „frčí“ obyč špagátek posvazovaný uzlíkama (aby si ho nenavlíkl na hlavu), který mu vyhazujeme z gauče na zem a on nám ho nosí jak pejsek zpět
A to i v noci, což jaksi my dvounožci neshledáváme zábavným ![]()
@Nitetis to jsou ale nádherný očiska!!! Taky jsem si vždycky přála kočku s takhle modrýma očima…no třeba někdy v budoucnu ![]()
JInak tunel máme taky, z IKEA a kočky jsou z něj taky nadšené, ale vždycky jen chvíli, po pár dnech ho zase musím schovat a vyndat ho zase za čas - pak mají pokaždé radost z „nové“ hračky ![]()
@Nitetis on je vážně nádhernej
![]()
@KačuliKačka u nás stejně funguje myš, taky už mě to místy dost nebaví, ale nechám se většinou ztrhnout
ovšem hra končí ve chvíli, kdy si jí donese na gauč a tam jí začne cupovat na kusy u čehož šavluje drápy na všechny strany, to mě vážně nebaví ![]()
A začínám mít pocit že nás ten miláček sežere na posezení, asistuje u veškerého jídla, absolutně je jí jedno, že právě dojedla vlastní ![]()
Ze 2 jídel už jsme na 3 a to myslím zdaleka ještě nekončíme
Musela jsem začít dávat menší porce, protože když se natláskla najednou tak to celé zvrátila, takže jsem na 6 ti jídlech denně ![]()
@Inuska.pv všude stejný i s dětma
říkáš ten ikea je ok i pro kočky, tak do něj asi půjdu, připisuju na seznam ![]()
@Nitetis ještě mě napadlo je Perfík takovej muchlací jak vypadá?
hned bych ho zmuchlákovala
![]()
a co mu to chováte za hračku v tom teráriu?
@quinny my máme tunel přímo pro kočky z IKEA (asi 2 roky starý), ten už ale myslím v jejich nabídce není. Každopádně tunel pro děti splní asi svoji funkci taky ![]()