Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@smoulinka71 to mi neříkej se na něj chystám..jakej nakonec máte?
Ale nechala bych tomu volný průchod zvědavost zvítězí ![]()
@weddiene to je můj denní chleba, když zrovna nespí ![]()
díky taky se mi děsně líbí, hned jsem si jí musela dát, jak jsem to našla ![]()
Tady je zase nějak mrtvo ![]()
já se jdu pochlubit, už umíme chodit na zavřené wcko
![]()
ale zase pro změnu jiný problém, začla skákat na kuchyňskou linku
![]()
@quinny kuchyňská linka je tabu když jsem v kuchyni, ale jakmile vytáhnu paty z futer, skáčou si tam jako by se nechumelilo
![]()
My máme problémy s nejstarším, strašně, ale fakt děsně se mu začala cuchat srst, navíc začíná být při česání vzteklý, což nikdy nebýval, takže ho mučím jen výjimečně a spíš při mazlení mu ty kudlance vytahávám nebo stříhám… bobínek můj, za tři měsíce oslaví už 10 let!!!
@KačuliKačka píše:šikovné kočičky
@quinny kuchyňská linka je tabu když jsem v kuchyni, ale jakmile vytáhnu paty z futer, skáčou si tam jako by se nechumelilo![]()
Naše kočky linku ignorují, když jsme doma, ale jen jsme venku dělají na ní dle zašpinění mejdan. Mají totiž dvířka s přístupem ven a tak courají jak se jim to líbí. Nejraději z venku rovnou do světlé koupelny, když se koupeme, rozrazí dveře hup na vanu a děljí šmíráky. Potom hurá ven a zpět, to by bylo, aby to nezašpinily kočky praštěný. No jednou v zápalu honičky to jedna nedobrzdila a skončila ve vaně to byl teprve mazec, já smíchy mrtvá a kočka celá od pěny a vyděšená. ![]()
@Lakynka to jsem moc ráda, že se má Elí tak dobře a přestála všechny nepříjemnosti a odloučení
Beruška malá, krásně spinušká ![]()
Jinak u nás nic nového, jen nejmenší kocour na mě prdí, přítele si oblíbil tak, že mě přijde přivítat, ale mazlit nee, zato přítel, jak sedne na gauč, už má prcka u sebe a ducá, hladí se a pacičkuje… já jsem mu dobrá jen na spaní v noci a na krmení
![]()
Ahoj milovnice koček…prosím o nějaký návod jak se zbavit pachu kočičích chcanek…ta chlupatá příšera mi počurala gauč a smrdí to, že mám chuť gauč vyhodit…už to týden patlám octem a nechávám vyschnout a smrdí to pořád jak ďas…teď jsem to posypala jedlou sodou a nechám to do rána působit…prosím jestli někdo nemá nějaký další rady na ten pušinec…díky
@Tuco píše:
Ahoj milovnice koček…prosím o nějaký návod jak se zbavit pachu kočičích chcanek…ta chlupatá příšera mi počurala gauč a smrdí to, že mám chuť gauč vyhodit…už to týden patlám octem a nechávám vyschnout a smrdí to pořád jak ďas…teď jsem to posypala jedlou sodou a nechám to do rána působit…prosím jestli někdo nemá nějaký další rady na ten pušinec…díky
vyhodit ![]()
@siamka7 píše:
vyhodit
kocoura - gauč?:) Nebo nejlépe obojí???:)
Ahojky
Tak jak Vaše číči rostou? Co kdyby jsme si poslali fotečky? ![]()
Tohle je moje Jůlinka, jak nám v sobotu ráno unsula na sedačce ![]()