Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@KačuliKačka Já viděla jedinej příklad u kamarádky-měla tři kocoury…všichni po kastraci ztloustli a byli nepoužitelní..v podstatě se jen váleli a žrali…:) Asi to ve mě zanechalo ty negativní pocity ohledně kastrace…
@siamka7 píše:
můj má jen 6 kg
Můj má 3,5 kg, ale přes ty chlupy vypadá napuclej…pouští chlupy ten tvůj šlechtic? Má takovou hezkou srst, že by ani nemusel…nebo?:)
@Tuco píše:
che che má radši chlapy jóó:) To proto se asi vychcal manželovi na gauč, na kterym spí…hezký vyznání lásky:)) tak to ať teda má radši ty chlapy, já nechci aby mi vyznával lásku na mojí posteli-bych ho zabila…:)
No každopádně v nejbližších dnech nás čeká koupáníčko-to bude zas rvačka:)) takže mě bude mít ještě radši…:)
přesně, se tam vyčural, páč je nasraný že není doma s ním
![]()
@siamka7 píše:
přesně, se tam vyčural, páč je nasraný že není doma s ním![]()
![]()
@Tuco píše:
Můj má 3,5 kg, ale přes ty chlupy vypadá napuclej…pouští chlupy ten tvůj šlechtic? Má takovou hezkou srst, že by ani nemusel…nebo?:)
pouští fakt minimálně
no, tvůj vypadá tak na 6 kg
to je těma chlupama, to je jasný ![]()
@Tuco píše:No to ho uklidní tohle vysvětlení zítra až se vrátí…zlato sice ti smrdí gauč jak stoka, ale kocour tě miluje a tohle je jeho vyznání…
Manžel ho v životě nepohladil, dělá, že kocour neni…akorát ho tady jednou honil(nedohonil), když mu kočičák vystartoval po noze…:)
proč se sním nemazlíte
já bych ho umačkala ![]()
@siamka7 píše:
proč se sním nemazlítejá bych ho umačkala
Ale tak já ho občas pomazlim, když si přijde..naštěstí to moc často neni…:) Pouští chlupy mrcha a vyčesat se nenechá…to kouše a škrábe a vrčí…občas ho vezmu násilím…ale je to boj…
Ten tvůj mi přijde jak obrázky koček ze starýho Egypta…ta hlava/obličej..A tvůj manžel je frajer…Já myslela, že lidi alergický na kočky s kočkou žít nemůžou…že nic nepomůže a napuchnou a udusí se…:)
@Tuco píše:
Ale tak já ho občas pomazlim, když si přijde..naštěstí to moc často neni…:) Pouští chlupy mrcha a vyčesat se nenechá…to kouše a škrábe a vrčí…občas ho vezmu násilím…ale je to boj…
Ten tvůj mi přijde jak obrázky koček ze starýho Egypta…ta hlava/obličej..A tvůj manžel je frajer…Já myslela, že lidi alergický na kočky s kočkou žít nemůžou…že nic nepomůže a napuchnou a udusí se…:)
no to mají lidi, co mají alergii odmalička, ale on k ní přišel až v 15 letech, byl nemocný a nějak se mu to projevilo, dřív měli kočku než se mu to stalo a v pohodě
no a při mém kocourovi, se mu špatně dýchalo a slzelo mu s očí
tak si stříkne ráno a večer sprej a může
se celý den mazlit s kocourem a nic mu není
@Tuco píše:
@KačuliKačka Já viděla jedinej příklad u kamarádky-měla tři kocoury…všichni po kastraci ztloustli a byli nepoužitelní..v podstatě se jen váleli a žrali…:) Asi to ve mě zanechalo ty negativní pocity ohledně kastrace…
tak to dojeď na návštěvu
Ten nejstarší je perský a veterinář upozornoval, že může vážit až 7 kg a prd…
@siamka7 je k pomuchlání ![]()
@Tuco mám partnera, který kočky nikdy neměl, moc nemusí, nicméně je respektuje a i když občas hudrá na chlupy, tak s nejmladším se mazlí denně
a prcek ho miluje, já spadla z lopatky
Akorát v noci ho vyhazuje z postele, ale ví, že když se mnou spí 2,5 roku, tak to jen tak rychle nepůjde, aspon se prcek dekuje ke mně a ne k němu ![]()
@Pipet Gratulace k miminuku, je takové krásně vlasaté ![]()
@Tuco Kočičák nádhernej, to bylo po boji s tím hrochem? Nebo na něm takhle spí normálně?
@siamka7 to jsou fotky jak z magazínu ![]()
@Nitetis
ehm…to je jeho manželka ten hroch…takže právě provádí regulérní soulož…:)
@KačuliKačka píše:
tak to dojeď na návštěvuTen nejstarší je perský a veterinář upozornoval, že může vážit až 7 kg a prd…
Tak já věřim, že u každýho to nemusí dopadnout stejně…tohle jsem prostě měla možnost pozorovat zblízka…I když je můj kočičák svéráz a hajzlík tak nevidim do budoucna a co když by dopadnul stejně? To by byla tragédie…co s takovym zvířetem potom…:)
@Tuco píše:
Jako chápu to, ale to co píšeš zas není pravda. Můj je kastrovaný, nestlousl, je hravý atd. Každopádně když už ho máš 10 let a bez kastrace jste se obešli, tak to bude jiný problém. Buď zdravotní, nebo má stres.