Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16365
26.4.13 11:53

Přiznám se že název jsem slyšela poprvé, dle google super věc…ještěže pro nás nepoužitelná :lol: jednou ušetříme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
26.4.13 12:42

Já bych spíš potřebovala nějaký prkno, kam by se ta kočka přikurtovala a dala v klidu vyčesat…:) Že by díra na trhu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
26.4.13 12:59
@Tuco píše:
Já bych spíš potřebovala nějaký prkno, kam by se ta kočka přikurtovala a dala v klidu vyčesat…:) Že by díra na trhu…
:lol: To já taky, jeho to moc nebaví, nevím kde všeobecně vzali, že to kočky milujou :roll: :mrgreen: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
16365
26.4.13 14:35
@Tuco píše:
Já bych spíš potřebovala nějaký prkno, kam by se ta kočka přikurtovala a dala v klidu vyčesat…:) Že by díra na trhu…
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
no vidíš máš podnikatelskej záměr, jdi do toho :mrgreen: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
26.4.13 14:40
@quinny píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
no vidíš máš podnikatelskej záměr, jdi do toho :mrgreen: :pankac:

Na to jsem líná jak veš…s radostí nápad někomu přenechám a pak s koupim výsledek:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
26.4.13 15:21
@Tuco píše:
Na to jsem líná jak veš…s radostí nápad někomu přenechám a pak s koupim výsledek:)

hehe nápodobně :mrgreen:
mmch beztak by to bylo jistě zavrženíhodné, ligu na ochranu zvířat by to jistě pobouřilo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
27.4.13 13:18

Když jsme doma stříhali ovečky, tak jsme je vždycky položili na bok na stůl a přivázali provazem :mrgreen:, ostříhali půlku ovce, otočili na druhý bok a dostříhali zbytek :twisted:
Je ale pravda, že ovce mívají méně drápů než kočky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
27.4.13 13:28
@Pipet
@Pipet píše:
Když jsme doma stříhali ovečky, tak jsme je vždycky položili na bok na stůl a přivázali provazem :mrgreen:, ostříhali půlku ovce, otočili na druhý bok a dostříhali zbytek :twisted:
Je ale pravda, že ovce mívají méně drápů než kočky :think:

no tak tohle udělat kočce, tak ji trefí ze strachu šlak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
27.4.13 13:39

@Pipet ty drápy budou hlavní překážka v práci :mrgreen:
@siamka7 neboj to byl jistě vtip nikdo se tady určitě nechystá ublížovat svému miláčkovi. To mi připomíná. Ta naše opica dnes sejmula že stolu kus čerstvé pizzy a teď spokojeně oddechuje v kočárku :cert: :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
27.4.13 13:45

@quinny nebonzuj pořád na ni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
27.4.13 13:57

@siamka7 musím si někde ulevit, když jsem tu jediná kdo jí vychovává :P :P manžel není schopen na ní ani zvýšit hlas pokud na něj tedy neskočí když má na sobě nějakou luxusnější košili :P těžko mu vysvětluju že to zvíře se asi systém jeho svršků jen těžko naučí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
27.4.13 14:03
@quinny píše:
@siamka7 musím si někde ulevit, když jsem tu jediná kdo jí vychovává :P :P manžel není schopen na ní ani zvýšit hlas pokud na něj tedy neskočí když má na sobě nějakou luxusnější košili :P těžko mu vysvětluju že to zvíře se asi systém jeho svršků jen těžko naučí :lol:
:mrgreen: je mi to jasné :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
28.4.13 19:35

@Tuco Asi píšu pozdě, ale jste holky kecalky. Na počůrané od kocoura zabrala citronová šťáva a potom prášek na praní a normoš to vyčistit. Ale citron jako první pomoc super!

Elí to vše měla z psychiky- to škrábání se, kočka moje. Prostě to vše cítila ty nervy.. Takže v novém je bez problémů. Přidávám náš kočičí strom, hrozně se jí líbí, jenže to není dodělané, potřebuju namontovat základnu- mám to zatím jen opřené a taky ty plochy kam by mohla skočit. I tak šplhá a škrábe jedna radost :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
28.4.13 19:37

@Lakynka je nádherná :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
28.4.13 20:22

Ahoj :mavam:
Holky mám dotaz, Pucek má už týden vcelku sračku…není to furt, ale oproti tomu jak ehm kálel na začátku je to změna a přitom má furt stejné žrádlo. Myslíte, že to mlže být třeba červama?

Jinak manžel dnes s kamarádem dokončili konečně strom, tak jsem nadšená. Teda co já, Pucek je jak v nebi. Ještě nám zbývá ho omotat někde sisálem a bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný