Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Přiznám se že název jsem slyšela poprvé, dle google super věc…ještěže pro nás nepoužitelná
jednou ušetříme ![]()
Já bych spíš potřebovala nějaký prkno, kam by se ta kočka přikurtovala a dala v klidu vyčesat…:) Že by díra na trhu…
@Tuco píše:
Já bych spíš potřebovala nějaký prkno, kam by se ta kočka přikurtovala a dala v klidu vyčesat…:) Že by díra na trhu…
@Tuco píše:
@quinny píše:![]()
![]()
![]()
no vidíš máš podnikatelskej záměr, jdi do toho![]()
Na to jsem líná jak veš…s radostí nápad někomu přenechám a pak s koupim výsledek:)
@Tuco píše:
Na to jsem líná jak veš…s radostí nápad někomu přenechám a pak s koupim výsledek:)
hehe nápodobně ![]()
mmch beztak by to bylo jistě zavrženíhodné, ligu na ochranu zvířat by to jistě pobouřilo ![]()
Když jsme doma stříhali ovečky, tak jsme je vždycky položili na bok na stůl a přivázali provazem
, ostříhali půlku ovce, otočili na druhý bok a dostříhali zbytek ![]()
Je ale pravda, že ovce mívají méně drápů než kočky ![]()
@Pipet píše:
Když jsme doma stříhali ovečky, tak jsme je vždycky položili na bok na stůl a přivázali provazem, ostříhali půlku ovce, otočili na druhý bok a dostříhali zbytek
Je ale pravda, že ovce mívají méně drápů než kočky
no tak tohle udělat kočce, tak ji trefí ze strachu šlak ![]()
@Pipet ty drápy budou hlavní překážka v práci ![]()
@siamka7 neboj to byl jistě vtip nikdo se tady určitě nechystá ublížovat svému miláčkovi. To mi připomíná. Ta naše opica dnes sejmula že stolu kus čerstvé pizzy a teď spokojeně oddechuje v kočárku
![]()
@siamka7 musím si někde ulevit, když jsem tu jediná kdo jí vychovává
manžel není schopen na ní ani zvýšit hlas pokud na něj tedy neskočí když má na sobě nějakou luxusnější košili
těžko mu vysvětluju že to zvíře se asi systém jeho svršků jen těžko naučí ![]()
@quinny píše:
@siamka7 musím si někde ulevit, když jsem tu jediná kdo jí vychovává![]()
manžel není schopen na ní ani zvýšit hlas pokud na něj tedy neskočí když má na sobě nějakou luxusnější košili
těžko mu vysvětluju že to zvíře se asi systém jeho svršků jen těžko naučí
@Tuco Asi píšu pozdě, ale jste holky kecalky. Na počůrané od kocoura zabrala citronová šťáva a potom prášek na praní a normoš to vyčistit. Ale citron jako první pomoc super!
Elí to vše měla z psychiky- to škrábání se, kočka moje. Prostě to vše cítila ty nervy.. Takže v novém je bez problémů. Přidávám náš kočičí strom, hrozně se jí líbí, jenže to není dodělané, potřebuju namontovat základnu- mám to zatím jen opřené a taky ty plochy kam by mohla skočit. I tak šplhá a škrábe jedna radost ![]()
Ahoj ![]()
Holky mám dotaz, Pucek má už týden vcelku sračku…není to furt, ale oproti tomu jak ehm kálel na začátku je to změna a přitom má furt stejné žrádlo. Myslíte, že to mlže být třeba červama?
Jinak manžel dnes s kamarádem dokončili konečně strom, tak jsem nadšená. Teda co já, Pucek je jak v nebi. Ještě nám zbývá ho omotat někde sisálem a bude.