Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
My tam nemáme dveře
(nevejdou se tam, jen šoupačky a ty si umí odhrnout
), to s tím octem mě nenapadlo, ale snad aby to fungovalo nebude potřeba tu koupelnou zlít octem celou ![]()
Holky, my jdem ve čtvrtek kastrovat… vrátili jsme se po víkendu a děs a hrůza… vůbec jsme se nevyspali. Je mi jí ale spíš líto, jak se trápí bobinka. Je potřeba být po té kastraci potom dlouho u ní? Jak naschvál právě čekáme návštěvu… :/
@ewanka záleží na kočce a na narkoze…já byla se dvěma a každá to dala jinak. První vcelku v pohodě do 2 hodin jak rybička, jen si pak dlouho snažila děsně akčně poupravit tu jizvu na břiše a já na to krytí měla parádní alergickou reakci.
A druhá škoda mluvit, nejdřív mi přišlo že přestává dýchat v autě cestou od veterináře, pak už teda lepší, ale! dospávací! náladu teda šílenou, vždycky se zvedla, chvíli se motala, pak sebou bouchla a spala zase chvíli dál…a to trvalo skoro 5 hodin, pak už dobrý.
Teď jsem na to zvědavá, brzy nás to taky čeká, nejdýl do září..chci jí dát co nejpozději aby ještě trochu vyrostla..i když se to říká spíš u kocourů, že pak nerostou, ale proč to pokoušet ![]()
@ewanka píše:
Holky, my jdem ve čtvrtek kastrovat… vrátili jsme se po víkendu a děs a hrůza… vůbec jsme se nevyspali. Je mi jí ale spíš líto, jak se trápí bobinka. Je potřeba být po té kastraci potom dlouho u ní? Jak naschvál právě čekáme návštěvu… :/
Náš spal, takže jsem u něho nebyla, nechali jsme ho v přepravce, dokud se neprobral, je dobré přepravku podložit ručníkem, bo se může v narkóze počůrat, chodila jsem ho jen kotrolovat, ale jetli jsi jak já
,tak tě to položí víc jak kočku
,já myslela že je po něm, jsem brečela jak malé děcko.
Lota adostala šetrnou narkozku a Charlie inhalační kvůli nemocným plicím (je dost drahá), takže když jsem si pro ně jela, byli už oba při vědomí a bez dospávání se, motání se a počůrání.
Už bych jinou nenechala dát (tu obyč, kdy se kočka probouzí pár hodin, motá se, čůrá už nikdy)
Sice je ta šetrná dražší o kousek, ale tady není co řešit, aspoň u mně ![]()
@KačuliKačka a jaký je tam cenový rozdíl? Taky na ni nechci koukat a doufat, že není mrtvá ![]()
@ewanka připlácelo se tuším pár stovek, nic závratného, fakt. Ta inhalační už byla drahá, ta stála tuším přes 2,5 tisíce.
Poinformuj se na veterině dopředu, určitě ti nastíní i cenově
Lota měla tehdy větší operaci bříška - zánět dutiny břišní + kastrace, platila jsem i s lékama na doma kolem 2 tis.
Já kastraci probrečela, trpěla jsem
chudáček se motal a počůral se, bobánek
mě tsto zákroky prostě nedělají dobře ![]()
U Perfíka byla kastrace v pohodě, ve 12 jsem ho dovezla na veterinu a asi za 2,5 hodiny mi vylali, že je vzhůru a můžu si pro něj přijet. Doma měl jen chvilku trošku nejistý krok a asi do dvou hodin vypadal jako by se nic nestalo… ani jsem si nevšimla že by se nějak věnoval rankám…
Ahojky, zkouším všude… máme 3 novorozené koťátka, 1.5.2013 narozené… takže je ještě předčasné ale jen se dopředu ptám jestli by nebyl zájem jedno je zrzavé, další černé a posldní mourovaté… až povyrostou tak je vyfotím. ![]()
Ahojte
před nedávnem nám odešla naše poslední kočička a zbyl nám tu jeden celý nenačatý pytel granulí. Tak jestli byste některá nechtěla ko
Edit: zájemce se už ozval
Ahoj, snad nevadí, že píšu sem… nevím jestli mám založit novou diskuzi… ale zase zbytečně nechci… poslední dobou hodně přemýšlím o naší kočce a ještě nenarozenému mimi.
máme kocoura, je 3letej, vykastrovanej, britka s normální, spí s námi v posteli, a myslím, že snad může všechno… takovej rozmazlenec…
ale taky ví, co znamená slovo nesmíš… ale je hodně svůj, je to PAN KOCOUR! umí být taky pěkně divokej, zákeřnej a někdy i zlej, ale to se mu musí něco udělat, dát prášek, nebo ho mačkat, když on nemá náladu a tak podobně… ale umí být i úúúžasnej! chodí na zahradu, v létě lítá kde se dá v zimě se drží spíše doma. vzala jsem ho od matky celkem brzo, možná proto je takovej jakej je…
a já začínám mít strach, jak přijme mimi, jestli nemůže on něj něco chytit, jestli mu neublíží atd, atd… dávát ho pryč ale nechci!! manžel říká, že když nebude jiná možnost, tak bude muset jít z baráku…
máte někdo zkušenost, kdo měl podobného kocoura a pak přišlo miminko? moc děkuji ![]()
@peli Ahoj, bohužel neporadím co s tím, ale mám to podobně. Doma máme ale kočky celkem 3 - všechny jsou to kočky DOMÁCÍ. Každá povahově jiná, mazlivky, ale taky umí řádit, potom je to s nima jako s pytlem blech (nejstarší je pecivál, prostřední je takový neurotik a nejmladší kocour je ještě kotě, takže je to pěknej lump). Všude chlupy, při každém kroku je nějaká kočka pod nohama. Kočky s námi spí, koupou se, jí - no prostě všechno. Za cca měsíc se nám narodí první mimi a taky čekám, jak to dopadne, ale jsem optimista a prostě věřím, že to musí jít. Vzdát ani jedné z nich nechci.