Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10959
17.5.13 10:07

@ewanka a jak to dnes vypadá s Elinkou??? :roll: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peli
17.5.13 10:14

@KačuliKačka ten náš taky pije kapky po sprchování, jednou tam skočil, když tam byla voda, tak byl pěkně překvapenej a koupelna celá morká! :-) vodu pije jen ze své skleničky :-D
nejraději má mlíko kravské. to kočičí mu nechutná!
tak já vyčkávám kdy si dojde na záchod a zatím nic… tak uvidíme… snad to bude dobrý! taky má zaracha, aby nešel ven, tak je na mě naštvanej a dává mi to pěkně najevo :-)

• Citovat
  • Upravit
10959
17.5.13 10:17

pro holky na rozptýlení

:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
17.5.13 10:22

@Dorianne naše kočička tohle dělala se svou oblíbenou myškou, nosila si ji všude jako miminko, byla tak ožužlaná, fuj. Pak ji jednou někam schovala u našich na baráku a už jsme to nenašli. Ted občas takhle chodí s hrací myškou. Radu nemám, za pár dní ji to vždy přejde.

@peli má extra skleničku jo?? :lol: Charlie právě strká i hlavu pod tekoucí vodu, čučí do odpadu, packou se snaží chytit ten proud vody, cvaká zubama a pak se otřepává, neb má vodu všude :lol: Komedie jako blázen… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
17.5.13 10:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
17.5.13 10:23

@siamka7 dnes je to lepší, jí i pije takže velký oddech, jen ten třes nepřestává. Volala jsem včera na kliniku a řekli mi, že s ní mám přijít na prohlídku, ale to bylo ještě v době, kdy ani nejedla ani nepila. Pak jsme s přítelem hrozně dlouho přemýšleli, jestli ji tam vzít nebo ne a nakonec jsme se rozhodli, že ji necháme doma a uvidíme co bude dál. Ta cesta i ten doktor je pro ni teď hrozně stresující, je to uzlíček nervů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
17.5.13 10:35

@hm je jasné, má špatné zážitky :( víš co ten třes je? má bolesti :think: víš, je to velká zásah do těla, a léky proti bolesti nemá jak dostává člověk, tak to musí chudinka protrpět, ale kdyby to trvalo do zítřka, už bych šla k vetovi, jestli tam nechytila infekci 8o, já nevím, já bych měla strach. kdyby se mi chvěla kočka po operaci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
17.5.13 10:42

@siamka7 v chytré knize psali, že tak kočky reagují na stres. Když jí sundám tu košilku, přestane se i třepat, jinak je klidná, nemňouká, odpočívá, zdá se už v pohodě. Já se bojím, že ji tím veterinářem vystresuju ještě víc a on s tím stejně nic neudělá :( Ale vezmu ji tam, radši ať se na to podívá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
17.5.13 10:45
@ewanka píše:
@siamka7 v chytré knize psali, že tak kočky reagují na stres. Když jí sundám tu košilku, přestane se i třepat, jinak je klidná, nemňouká, odpočívá, zdá se už v pohodě. Já se bojím, že ji tím veterinářem vystresuju ještě víc a on s tím stejně nic neudělá :( Ale vezmu ji tam, radši ať se na to podívá… :nevim:
tak uvidíš no :roll: tak jestli se pak netřese, tak je to asi v pořádku :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
17.5.13 10:59

@ewanka Lotynka na bříšku neměla nic, jen teda asi 7 stehů, zastříkaných stříbrným sprejem proti svědění a olizování. Košilku ani nic takového jsme neměli. Pokud si ránu neolizuje a nemá tendence si to čistit, nechala bych tu košilku dole, at je v pohodě, stejně to musí „dýchat“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
17.5.13 13:48

VRCHOL! Včera jsem volala na tu veterinární kliniku, kam chodím s Elinkou, ohledně toho třepání, sestřička mi řekne přesně toto: „No den po kastraci to není normální, že se třepe, raději přijďte, ať se na ní pan doktor podívá!“ Včera jsme se rozhodli s přítelem teda ještě počkat a dnes už jsem s ní vyrazila, protože se třepala pořád. Čekala jsem na 13:00, protože dopolední službu měl ten DEBIL, co micince dělal tu kastraci, přijdu 13:15 a on tam stále byl!!! Nejen, že si nás NEPAMATOVAL (dva dny je dlouhá doba na to si zapamatovat, že kastroval bílou kočku s černým ocasem) ale opět se mi vysmál! Říká: A zkoušela jste jí sundat tu košilku? Říkám, ano potom se třepe míň a on Nóóóóóó tak jste si určila sama diagnózu! Prostě se bude 10 dní třepat, to vydrží! Já jsem vyšla ven z té ordinace a rozbrečela. jsem se :,( Sestřička mi řekne hned přijďte a doktor se mi vysměje :,( na stehy už jsem se objednala jinam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
17.5.13 14:06

@ewanka čtu to až teď..váš zážitek s panem veterinářem :pocitac: :pocitac: a musím říct, že se mi udělalo úplně fyzicky zle. A to jsem zdravotník, vydržím hodně, co se týká lidí i zvířat, ale tohle je teda hodně přes čáru, normálně mi jí je líto.
Nevím zda mají veti nějakou profesní komoru, ale tohle by stálo za to, někam ho nahlásit…idiot :pocitac: rozjezdit autem po lese nic lepšího si nezaslouží :cert:
V Praze máš vetů hodně, nevím odkud jste, mi byli kdysi hodně spokojení na Andělu..nějaká vet klinika, bylo super, že tam byli dostupní pořád a pak ještě někde u Stodůlek. Pohledej recenze na netu…a tomuhle chcípáčkovi, co si netroufne na nic víc než na ubohý zvíře v narkóze, taky pár připiš, aby si na něj ostatní dali pozor.

Jinak mi to trošku připomíná jednoho pána veta, tedy né to zacházení, ale ty řeči…a typicky je to vet, který nemusí kočky, věř, že kdybys tam přišla se psem choval by se jinak :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
17.5.13 14:08
@ewanka píše:
VRCHOL! Včera jsem volala na tu veterinární kliniku, kam chodím s Elinkou, ohledně toho třepání, sestřička mi řekne přesně toto: „No den po kastraci to není normální, že se třepe, raději přijďte, ať se na ní pan doktor podívá!“ Včera jsme se rozhodli s přítelem teda ještě počkat a dnes už jsem s ní vyrazila, protože se třepala pořád. Čekala jsem na 13:00, protože dopolední službu měl ten DEBIL, co micince dělal tu kastraci, přijdu 13:15 a on tam stále byl!!! Nejen, že si nás NEPAMATOVAL (dva dny je dlouhá doba na to si zapamatovat, že kastroval bílou kočku s černým ocasem) ale opět se mi vysmál! Říká: A zkoušela jste jí sundat tu košilku? Říkám, ano potom se třepe míň a on Nóóóóóó tak jste si určila sama diagnózu! Prostě se bude 10 dní třepat, to vydrží! Já jsem vyšla ven z té ordinace a rozbrečela. jsem se :,( Sestřička mi řekne hned přijďte a doktor se mi vysměje :,( na stehy už jsem se objednala jinam…

nezlob se, ale myslím, že ještě dnes bys měla zajít k jinému vetovi :cert: nemyslíš!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
17.5.13 14:11
@KačuliKačka píše:
Koupila jsem, ale ohrnuli nad tím čumáčky :lol: Zato když můžou ukrást z hrnku moje obyč mlíko, to je boj, kdo tam strčí ten ňufák dříve a ještě než dojdu honem honem, aspon ještě jednou líznout, než bude panička hudrovat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

to mi něco připomíná :pankac: :pankac:

@Ani123 to kočičí mlíko měla kdysi kočka od našich a blila po tom jak amina :jazyk:

@Dorianne je kočička kastrovaná?
Našim takhle zlobí kočka kolem čtvrté, ale jen ve dny kdy taťka nevstává do práce…prostě si zvykla, že v tu hodinu dostane najíst, tak to pak vyžaduje i o víkendech :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
17.5.13 14:11

@ewanka @quinny je to haj. l :cert: já nechápu, že jsi ho neposlala do prd.le a neřvalas na něho. Hej, tak to já si nenechám nikde nic líbit, nečdej bůh ublížit mému zvířeti :pocitac: :pocitac: :pocitac: tak je mrtvý!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný